Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bayıldım bayıldımmmmm..çok guzel olmuş sekli. Gecmis olsun darısı basımıza.

baskı hala var ama dünküne göre çok çok iyiyim
şu an yaşadığım en büyük baskı , birazdan yöneticime göndereceğim yalan içerikli mail , ve iş arkadaşlarıma göndereceğim yalan mesajlar

benim bacaklarımda senınkıyle aynı.bende 163 boyundayım 46 kg agırlıgındayım.ahmet bey bana zayıf oldugumu soylemıstı.o yuzden sılıkon onermıstı.ama bende senın gıbı dusunuyorum yag var vucudumda.senın bacaklarını gorunce cesaretlendım.teskkurler mesajın için.

Ameliyatı olup bu sıkıntıdan kurtulan tüm arkadaşlara büyük geçmiş olsun. Ban sık yazmamakla birlikte sıkı takip edenlerdenim. Bir albüm yaptım değerlendirip bana yorum yazarsanız cesaretlenip bende bu yaz başı bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum.tşkrler.

o kadar yağ alınmış, yağ alınan yerler acımıyor, yağ verilen yerler acıyor,
bende tam tersi oldu yani :)

Canım...geçmişler olsuuun...sende kurtuldun hayırlısıyla.

Hakikaten seninki farklı...ama iyi yönde.Yağ alınan yerler çeşitli bölgeler oluyor ve dolayısıyla bir

çok çeşitli yerlerin ağrısı çekiliyor..ama hiçdeğilse yağ verilen yerler sadece bacak ve sadece bu kısmı sakınıyorsun.

Farklı olan diğer konu da..yağlarım erisin demen. Her operasyon geçiren inşallah erimez diye dua ederken sen kalın oldu diyorsun.

Canım şimdi hem şişlik var hemde bir kısmı eriycek zaten ve böylece de sonuç tam istediğin gibi olacaktır.

Geriye de birkaç gün ağrılara katlanmak kalıyor.

.

Sağolun kızlar, bu haftayı da bitirince atlatmış sayılıcam

bir resim çektim az önce , tepeden çektiğim için bacaklarım çok kalın görünmüş

benim orada kafama takılan bir yer var

sol bacağımda iç tarafta bir göçüklük var bakın, bu geçer mi

yağ enj yaptıran arkadaşlar, bu konu ile ilgili bi fikriniz var mı?

resim bu linkte

http://f1203.hizliresim.com/v/c/3fmbv.jpg

Şunu belirtmek isterim ki bu ameliyat çok da kolay bir ameliyat değil.
yağ enj. bile olsa zor
yürürken acı çekmek zor
bu yüzden operasyona karar vermeden önce iyice düşünün

resim bu linkte

Ben yaptırmadım ama..fikrimi belirtmek isterim.

Göçüklük değilde sanki o bantlı üst ve alt yerlerde şişlik olunca aradaki kısım çukurmuş gibi görünüyor olabilir...beklemek gerek.

.

bence de şiş yerlerden kaynaklı o çukurluk bir haftayı tamamladıktan sonra bir daha karşılaştırma yaparız :) çok geçmiş olsun KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ama korktum ben şimdi yaaaa :(

Ameliyatı olup bu sıkıntıdan kurtulan tüm arkadaşlara büyük geçmiş olsun. Ban sık yazmamakla birlikte sıkı takip edenlerdenim. Bir albüm yaptım değerlendirip bana yorum yazarsanız cesaretlenip bende bu yaz başı bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum.tşkrler.

sanki bacaklarımız benziyor :)

resim bu linkte

bant sıkıştırmış sanki. ben bu varis çorabını çok tuttum yalnız ne bunun markası nerden buldun özelden yazsana?
kullanışlı bişeye benziyo.

bant sıkıştırmış sanki. ben bu varis çorabını çok tuttum yalnız ne bunun markası nerden buldun özelden yazsana?
kullanışlı bişeye benziyo.

bant sıkıştırması değil de ya şişlik, ya da oraya biraz fazla yağ kaçmış :))
o kısımlar en az 2 cm incelir gerçi
şişler inecek, bi de yağlar eriyecek

canım varis çorabını giydirmişler bana ben ameliyattan çıkarken
ben varis çorabı olayından çok korkmuştum burada anlatılanlardan sonra
ama benimki ne baskı yapıyor, ne de rahatsız ediyor, çorap gibi
şimdi yatar pozisyona geçtim, buz da koyduk dizlerime, bir sonraki tuvalet seansımda markasına bakar buraya yazarım, herkes bundan kullansın çok rahat
üstelik small benimki

senin bacaklarında çok az sorun var rahatlıkla yağla düzelir :)

kafayıyemişdüşler bu asıl varis çorabı değil bandajlar çıkınca giydirecekler asıl çorabı, o biraz daha sıkı bir çorap, onu giyerken biraz canın yanacak ama çekilmeyecek bir acı da değil,

bant sıkıştırması değil de ya şişlik, ya da oraya biraz fazla yağ kaçmış :))
o kısımlar en az 2 cm incelir gerçi
şişler inecek, bi de yağlar eriyecek

canım varis çorabını giydirmişler bana ben ameliyattan çıkarken
ben varis çorabı olayından çok korkmuştum burada anlatılanlardan sonra
ama benimki ne baskı yapıyor, ne de rahatsız ediyor, çorap gibi
şimdi yatar pozisyona geçtim, buz da koyduk dizlerime, bir sonraki tuvalet seansımda markasına bakar buraya yazarım, herkes bundan kullansın çok rahat
üstelik small benimki

Canım senin dizden yukarısına da yağ konuldu mu yoksa sadece dizden aşağısına mı yağ konuldu

mrb ftmgkdmr.. bendede aynı sorun var bende foto koycam yakında arkadaş olarak ekledim seninkilerede bakıp yorum yapabilirm istersen

kafayıyemişdüşler bu asıl varis çorabı değil bandajlar çıkınca giydirecekler asıl çorabı, o biraz daha sıkı bir çorap, onu giyerken biraz canın yanacak ama çekilmeyecek bir acı da değil,

yok canım bana bunun üzerine belden diz üstüne kadar bi korse verecekler sadece
ben daha para veremem, korseye 180 lira istediler zaten
bi de ekstra varis çorabı filan istemem :)

yok canım bana bunun üzerine belden diz üstüne kadar bi korse verecekler sadece
ben daha para veremem, korseye 180 lira istediler zaten
bi de ekstra varis çorabı filan istemem :)

bir soru sormuştum görmedin galiba canım, dizden yukarı iç kısımlarına da yağ konuldu mu senin

Back
X