Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ameliyat olan arkadaşlardan öğrenmek istediğim tek şey anestezi boyutu..daha çnce de hiç bilmem ki sadece duyuyordum.hangi durumlarda tehlikelidir...teehlikesi nedir..bu ameliaytta ki riski nedir? Ben bu korkuyu atlatsam ameliyattan sonrasını o kadar düşünmüyorum...

aceleci olma cnm bekle daha var 3 gün raporun 3 güne kadar toparlanırsın daha ikinci günün çoğu gitti çok azı kaldı...cesaret ettin ve yaptırdın ve bittii ve istediğin gibi olcak eminim...ama sabır gerekli..ben ağrımasından fln hiç korkmuyorum da masa da kalırım anestezi de yanlış bişey olur diye çok inanılmaz çok korkuyorum...yoksa keşke bu seviyeye bende gelsem sadece ağrılarım olsa şuan...

bu gün bi de perşembe günü geçsin de
birazdan iş arkadaşlarım aramaya başlar
telefonda canlı canlı yalan söylemek zorunda kalıcam :S
perşembe de herkes yanıma gelip soracak, o zaman da yalan söylemek zorunda kalıcam
ne zormuş yalan söylemek, umarım anlamazlar halimden yalan söylediğimi

bacılar ameliyat oncesi ve 1.ay dolmus halinin fotolarını ekledim albume. yarın silicem fotoları. isteyen bakabilirrrrrr
ozgurdu canım saol sayende yukleyebildim :52:

bu gün bi de perşembe günü geçsin de
birazdan iş arkadaşlarım aramaya başlar
telefonda canlı canlı yalan söylemek zorunda kalıcam :s
perşembe de herkes yanıma gelip soracak, o zaman da yalan söylemek zorunda kalıcam
ne zormuş yalan söylemek, umarım anlamazlar halimden yalan söylediğimi

canım sen grip olmuştun demi o yüzden ertelenmişti...peki tam olarak iyileştiğini nerden anladın..şimdi bende grip gibiyim ama daha 2 haftam var tam olarak iyileşirmiyim acaba...çünkü okudum anestezi risklernden biride grip yada nezle gibi solunum yolu hastalıklarında risk çok fazlaymış...ya korktuğumuz için durup durup bişey uyduruyoruz işte...kendimi korkutmak için neler arıyorum ya...içimi rahatlatmak isitoyurm....

canım sen grip olmuştun demi o yüzden ertelenmişti...peki tam olarak iyileştiğini nerden anladın..şimdi bende grip gibiyim ama daha 2 haftam var tam olarak iyileşirmiyim acaba...çünkü okudum anestezi risklernden biride grip yada nezle gibi solunum yolu hastalıklarında risk çok fazlaymış...ya korktuğumuz için durup durup bişey uyduruyoruz işte...kendimi korkutmak için neler arıyorum ya...içimi rahatlatmak isitoyurm....

grip değil de farenjit olmuştum
boğazım acıyodu , bi de korkudan söylemesi ayıp ishal olmuştum
o yüzden ertelettim
geçtiğimiz hafta da boğazım acıyordu ama grip şikayetim yoktu
sadece boğazım kuruydu ve dilim bembeyazdı
cuma günü kulak burun boğazcıya gittim öğlen arası, muayene oldum
ameliyat olacağımı söyledim, durumun ameliyat olmaya engel değil dedi
cuma gecesi su gibi terledim korkudan, sürekli terleyerek uyandım, kalktım kaç kere üstümü değiştirdim
soğuk soğuk terledim hep
sonra ağlaya ağlaya ameliyat oldum

kimseyi korkutmak istemiyıorum ama bence o kadar normal bişey değil bu ameliyat
yani benim fikrime göre bizler normal birşey yapmadık

grip değil de farenjit olmuştum
boğazım acıyodu , bi de korkudan söylemesi ayıp ishal olmuştum
o yüzden ertelettim
geçtiğimiz hafta da boğazım acıyordu ama grip şikayetim yoktu
sadece boğazım kuruydu ve dilim bembeyazdı
cuma günü kulak burun boğazcıya gittim öğlen arası, muayene oldum
ameliyat olacağımı söyledim, durumun ameliyat olmaya engel değil dedi
cuma gecesi su gibi terledim korkudan, sürekli terleyerek uyandım, kalktım kaç kere üstümü değiştirdim
soğuk soğuk terledim hep
sonra ağlaya ağlaya ameliyat oldum

kimseyi korkutmak istemiyıorum ama bence o kadar normal bişey değil bu ameliyat
yani benim fikrime göre bizler normal birşey yapmadık

bende 24 de ameliyatım 23 nde kalp be beyin cerrahisine randevu aldım bi görüneyim die...ne olur ne olmaz...sen kiminle gitmiştin...en azından yanlız değildin ve ailende biliyor..en azından bunun rahatlığı da var sende öle değil mi? Peki sence nedennormal olmadığını düşünüyorsun? Bunu sana düşündüren bi sebep olması lazım...tehlikeli diye mi yoksa şuan çektiğin acılar yüzünden mi?

kızlar bu arada daha önceden ayağınız burkuldu mu hiç :))

:)))) kopya çekeceksin demi..ben burkmamıştım ama durup druyorken ayağım bi gün çok ağrıyodu ve üzerine basamıyodum...farkında değildim yada burktuğumun...basıyordum üzeirne ama çok canım yanıyordu..ortopediye gittim flm fln çekildim bişey çıkmadı ama ayağım hala ağrıyodu...biraz da şişti...emar çekildim ileri dercede olmayan fıtıkalrım olduğunu öğrendim..ama ayağımın neden ağrıdığını hala öğrenemedim :)))

Beden Algı Bozukluğu’nu nasıl tanımlıyorsunuz?

Günümüzde birçok kişinin bedeniyle ilgili bazı takıntıları bulunuyor. Ancak kişinin bedeninde gerçekte olmayan, varsa bile çok hafif olan bir kusur anksiyeteye dönüşüyorsa, hayat kalitesini bozuyorsa, işe gitmesini engelliyor, arkadaşları ile ilişkilerini bozuyorsa, sosyal çekingenliğe sebep oluyorsa, bu durum hayatının yüzde 70’ini kapsıyorsa Beden Algı Bozukluğu’ndan bahsetmeye başlıyoruz
.ESTETİK CERRAHİ BİR TEDAVİ YÖNTEMİ MİDİR.?

Kesinlikle değil… Ancak bu hastalık sağlık sektöründe ticareti de biraz ön plana çıkarıyor. Çoğu duyarlı estetik cerrahlarımız, kendilerine başvuran hastaların öncelikle psikolojik muayeneden geçmeleri gerektiğini söylüyorlar. Ancak doğrudan “Bunu düzeltebiliriz” diyerek ameliyatı tercih edenler de var. Ancak hastanın psikolojik tedavisi yapılmadığı için ameliyat sonrasında da sonucu beğenmeyebiliyor ya da takıntı bu sefer başka bir organa sıçrıyor. Bu durumda hastalar doktorları da zor durumda bırakıyor. Doktor doktor dolaşıyor bu arada ise fark etmeden kendi bedenine zarar veriyor. Bu nedenle estetik cerrahi alanında belli durumlarda psikiyatrist ile cerrahın kombine çalışması gerekiyor.

Arkadaşlar, bacakları gerçekten çok eğri olanlar bu eziyete katlanmalı belki ama lütfen buna etrafınıza danışmadan karar vermeyin.Bu site bizim için harika bir ortam ve biz eminim ki burada çok ciddi yorumlar yapabiliyoruz..biz eşimizden ailemizden bile sakladığımız bacaklarımızı burada gösterebiliyoruz.sırlarımızı paylaşabiliyoruz,gençler gözü kara olmayın bu tür önemli kararları çok iyi araştırmadan vermeyin.Bizlerin fikirlerini alın, burada hepimiz artık doktor gibi olduk galiba şurana yağ koydur,seni silikon paklar fln diyebiliyoruz ,ya da süpersin sen niye ameliyat olacaksın ki dediklerimiz sakın bu işe kalkışmayın..

bende 24 de ameliyatım 23 nde kalp be beyin cerrahisine randevu aldım bi görüneyim die...ne olur ne olmaz...sen kiminle gitmiştin...en azından yanlız değildin ve ailende biliyor..en azından bunun rahatlığı da var sende öle değil mi? Peki sence nedennormal olmadığını düşünüyorsun? Bunu sana düşündüren bi sebep olması lazım...tehlikeli diye mi yoksa şuan çektiğin acılar yüzünden mi?

yalnız gitme bence
ben ilk gün ayakta duramadım
belki bana çok yağ koyuldu diye öyle olmuş olabilir ama ne olur ne olmaz
ben babam ve kız kardeşimle gittim,
doktordan randevu almakla iyi yapmışsın

zaten bi rahatsızlığın yoksa, şimdiye kadar dikkat çeken bir alerjik reaksiyonun olmamışsa anesteziden bişey olmaz

bu arada ben acı çekmiyorum ama çok kötü yürüyorum, sürekli yatıyorum, sıkıldım
herkes işte ben burdayım, değişik geliyo
ben normalde hasta olsam bile işe giden biriyimdir
işkolik derler bana

bi de ben IT yazılım sektöründe çalışıyorum
iş arkadaşlarım dış görünüşlerine önem vermeyen insanlar
böyle birşey yaptığımı bilselerdi aptal olduğumu düşünürlerdi
ki ben bile şu an böyle birşeye kalkıştığım için aptal olduğumu düşünmekteyim
ben yapmamalıydım böyle birşey

KYD canım geçmiş olsun umarım hemen ayaklanırsın.senin yanına uğramayı o kadar istedim ki ,hatta hepinizi ziyaret etmeyi çok istedim ama ya kar yağdı yada hafta sonu operasyon oldunuz,sana da kızımla gelecektik ama misafirim geldi nete bile giremedim değil evden çıkmak..sabahtan beri forumdayım oku oku bitmedi.resimlerini gördüm ama karar vermek için çok acele ediyorsun..merak etme silikon konmadığı için bacakların kalın olmayacak sadece şişler o kadar..sonra erimesin diye dua edeceksin emin ol.işe gitmemek için siyatik olmuşum diyebilirsin ben oldum. ağrısı belden gelir genelde yanma şeklindedir ve arabaya otururken bile bacağını iki elinle kaldırıp koltuğa öyle ..koyarsın..sandalyeden kalkarken ağrın olur zorlanırsın...

fotolarına baktım bnm bacaklarıma benziyo seninkide ben yağ enjeksiyonu düşünüyorm slikon asla düşünmedim umarım sende bu dertten kurtulursn yakın zamanda

sağolasın yorumun için ama ben 172 cm ve 63 kg yağ enjeksiyonu bir seferde yetmeyecek gibi birde sağ ve sol bacağım arasında 1.5 cm yakın fark var bu fark kapansada gerçi ben razıyım

ftm ay ne ilginç isimleriniz var doğru yazmak için foruma kırk kere bakmam gerekiyor:))bacaklarının durumu hiçde vahim değil yağ yeter bence de... DR.PALMADORO:1:

selam kızlar
ben ameliyat olalı 20 günü geçti.
nihayet düz basabiliyorum.
hala etek giyemedim. hem hala atamadım kolay değil 30 senenin alışkanlığı hemde havalar müsade etmedi.
dün samimiyle konustuk tlf da. onun da yazdıgı gibi dar paça kot giydim. çizmeyle.
evde ayna karsısında cıplak bacak etek giydiğimde hala bana carpık geliyo bacaklarım bilemiyorum. fotograf cektim ilk fırsatta eklicem.

kafayıyemişdüşler e tüm kalbimle acil şifalar diliyorum yarın ameliyat olcak sağ salim kurtulcak bu sorundan allahın izniyle ve gelip burda bize tecrübelerini anlatıcak.:nazar::nazar::nazar:
Tekrar geçmiş olsun:)) umarım ağrı sızı yoktur ve gönlüne göre olmuştur.

Back
X