Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aceleci olma cnm bekle daha var 3 gün raporun 3 güne kadar toparlanırsın daha ikinci günün çoğu gitti çok azı kaldı...cesaret ettin ve yaptırdın ve bittii ve istediğin gibi olcak eminim...ama sabır gerekli..ben ağrımasından fln hiç korkmuyorum da masa da kalırım anestezi de yanlış bişey olur diye çok inanılmaz çok korkuyorum...yoksa keşke bu seviyeye bende gelsem sadece ağrılarım olsa şuan...
bacılar ameliyat oncesi ve 1.ay dolmus halinin fotolarını ekledim albume. yarın silicem fotoları. isteyen bakabilirrrrrr
ozgurdu canım saol sayende yukleyebildim![]()
çok güzel görünüyor gerçekten, maşallah
ama senin eski halinde de bişey yokmuş ki, iyi cesaret etmişsin ameliyata
bu gün bi de perşembe günü geçsin de
birazdan iş arkadaşlarım aramaya başlar
telefonda canlı canlı yalan söylemek zorunda kalıcam :s
perşembe de herkes yanıma gelip soracak, o zaman da yalan söylemek zorunda kalıcam
ne zormuş yalan söylemek, umarım anlamazlar halimden yalan söylediğimi
canım sen grip olmuştun demi o yüzden ertelenmişti...peki tam olarak iyileştiğini nerden anladın..şimdi bende grip gibiyim ama daha 2 haftam var tam olarak iyileşirmiyim acaba...çünkü okudum anestezi risklernden biride grip yada nezle gibi solunum yolu hastalıklarında risk çok fazlaymış...ya korktuğumuz için durup durup bişey uyduruyoruz işte...kendimi korkutmak için neler arıyorum ya...içimi rahatlatmak isitoyurm....
grip değil de farenjit olmuştum
boğazım acıyodu , bi de korkudan söylemesi ayıp ishal olmuştum
o yüzden ertelettim
geçtiğimiz hafta da boğazım acıyordu ama grip şikayetim yoktu
sadece boğazım kuruydu ve dilim bembeyazdı
cuma günü kulak burun boğazcıya gittim öğlen arası, muayene oldum
ameliyat olacağımı söyledim, durumun ameliyat olmaya engel değil dedi
cuma gecesi su gibi terledim korkudan, sürekli terleyerek uyandım, kalktım kaç kere üstümü değiştirdim
soğuk soğuk terledim hep
sonra ağlaya ağlaya ameliyat oldum
kimseyi korkutmak istemiyıorum ama bence o kadar normal bişey değil bu ameliyat
yani benim fikrime göre bizler normal birşey yapmadık
kızlar bu arada daha önceden ayağınız burkuldu mu hiç :))
bende 24 de ameliyatım 23 nde kalp be beyin cerrahisine randevu aldım bi görüneyim die...ne olur ne olmaz...sen kiminle gitmiştin...en azından yanlız değildin ve ailende biliyor..en azından bunun rahatlığı da var sende öle değil mi? Peki sence nedennormal olmadığını düşünüyorsun? Bunu sana düşündüren bi sebep olması lazım...tehlikeli diye mi yoksa şuan çektiğin acılar yüzünden mi?
bacakların gayet guzelmıs. bence sılıkon ısıne gırme kesıp dıkmeye gerek yok sankı :)) yagla ıstedıgın sekıl olur bence
fotolarına baktım bnm bacaklarıma benziyo seninkide ben yağ enjeksiyonu düşünüyorm slikon asla düşünmedim umarım sende bu dertten kurtulursn yakın zamanda
Tekrar geçmiş olsun:)) umarım ağrı sızı yoktur ve gönlüne göre olmuştur.selam kızlar
ben ameliyat olalı 20 günü geçti.
nihayet düz basabiliyorum.
hala etek giyemedim. hem hala atamadım kolay değil 30 senenin alışkanlığı hemde havalar müsade etmedi.
dün samimiyle konustuk tlf da. onun da yazdıgı gibi dar paça kot giydim. çizmeyle.
evde ayna karsısında cıplak bacak etek giydiğimde hala bana carpık geliyo bacaklarım bilemiyorum. fotograf cektim ilk fırsatta eklicem.
kafayıyemişdüşler e tüm kalbimle acil şifalar diliyorum yarın ameliyat olcak sağ salim kurtulcak bu sorundan allahın izniyle ve gelip burda bize tecrübelerini anlatıcak.![]()