bende bırkac kat gıyıyorum :)) . sanırım herkes kendısınde olmayanı ıstıyor:))
zeynep,hani eski resimler yenileride kaldırmışsın.koyucam diyye söz vermiştin eskileri.doktora gitmedinmi daha.nasılsın memnunmusun bacaklarından,eridimi yoksa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bırkac kat gıyıyorum :)) . sanırım herkes kendısınde olmayanı ıstıyor:))
aaaa,sevcanı gördün mü?keşke sözleşseydık..
evet kontrole gittim bugün, neden varis çorabı giymediğimi de sordum
bana varis çorabının yağ hücrelerine zarar verebileceğini söyledi doktor
ben de zarar vermekten kastınız eritmesi mi dedim
o da "evet, varis çorabı daha çok eritir" dedi
Arkadaşlar bu akşam eşimi çok zorda olsa tamam dedirtmeyi başardım nisanın 13 den sonra ne zaman istersem bana kalıyo gün alabilirim bende işallah bu dertten kurtulucam allahın izni ile ben nisan ben nisan 14 düne gün almayı planlıyorum işin en zor kısmı bitti şükürler olsun çocuklar iiçinde arkadaşımı ayarladım bende kalıcak KYD de 2. gün çocuklarlar ilgilenebileceğimi yazmış allahım inanamıyorum işallah bu yaza etek şort tayt giyebileyim......![]()
Arkadaşlar bu akşam eşimi çok zorda olsa tamam dedirtmeyi başardım nisanın 13 den sonra ne zaman istersem bana kalıyo gün alabilirim bende işallah bu dertten kurtulucam allahın izni ile ben nisan ben nisan 14 düne gün almayı planlıyorum işin en zor kısmı bitti şükürler olsun çocuklar iiçinde arkadaşımı ayarladım bende kalıcak KYD de 2. gün çocuklarlar ilgilenebileceğimi yazmış allahım inanamıyorum işallah bu yaza etek şort tayt giyebileyim......![]()
evet kontrole gittim bugün, neden varis çorabı giymediğimi de sordum
bana varis çorabının yağ hücrelerine zarar verebileceğini söyledi doktor
ben de zarar vermekten kastınız eritmesi mi dedim
o da "evet, varis çorabı daha çok eritir" dedi
ya canım bu doktor varis çorabının erittiğini düşünüyorsa niye bize giydirttirdi bir ay boyunca ya , dalga mı geçiyor bizimle bu adam![]()
arzuxx mesaj kutun doluymuşş![]()
kaas senin ve bizim için akşam dua etmiştim inanamıyorum şu an okuduklarıma.bizimde yeşil ışığımız yandıııııııı.ikimizin duası aynı zamanda oldu demek ki ..darısı ameliyat gününe yanacak ışığı beklemekte...Allahım inşallah günah işlemiyoruz.
palmadora senin ve kaas için çok çok çok sevindim , inşallah en kısa zamanda ameliyat olur istediğiniz bacaklara kavuşursunuz. sevcanın giydiği o çorabı ameliyattan sonra 4 gün giydim ben de sonra bana varis çorabı ısmarladı doktor onu giydirtti, yahu bu çorap benim yağlarıma iyi gelecek onların tutunmasını kolaylaştıracak diye nerdeyse hiç çıkarmadım , yıkadığımda da en fazla 2-3 saat aceleyle kurutup giydim , bunlar hep benim yağımın erimesini mi sağladı şimdi. ölecem sinirden şimdi . Hemen bu lanet çorabı çıkarıyorum
![]()
kızlar bence kimse doktorunun verdiği varis çorabını çıkarmasın
anormal olan benim durumum
ben neden varis çorabı giymiyorum enteresan
bunu bence doktorunla paylaş ayrıntılı sor .acaba çorap mı kalmamıştı:))