• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Umarım eski haline dönmez:) denemisligim yok benim de; iste bir arkadas oyle yorum yazmıştı. Yapalım o hareketi

evet kontrole gittim bugün, neden varis çorabı giymediğimi de sordum
bana varis çorabının yağ hücrelerine zarar verebileceğini söyledi doktor
ben de zarar vermekten kastınız eritmesi mi dedim
o da "evet, varis çorabı daha çok eritir" dedi

yuppiiiii bende giymeyeceğim varis çorabını o zamannnnn

Arkadaşlar bu akşam eşimi çok zorda olsa tamam dedirtmeyi başardım nisanın 13 den sonra ne zaman istersem bana kalıyo gün alabilirim bende işallah bu dertten kurtulucam allahın izni ile ben nisan ben nisan 14 düne gün almayı planlıyorum işin en zor kısmı bitti şükürler olsun çocuklar iiçinde arkadaşımı ayarladım bende kalıcak KYD de 2. gün çocuklarlar ilgilenebileceğimi yazmış allahım inanamıyorum işallah bu yaza etek şort tayt giyebileyim......:39:

Arkadaşlar bu akşam eşimi çok zorda olsa tamam dedirtmeyi başardım nisanın 13 den sonra ne zaman istersem bana kalıyo gün alabilirim bende işallah bu dertten kurtulucam allahın izni ile ben nisan ben nisan 14 düne gün almayı planlıyorum işin en zor kısmı bitti şükürler olsun çocuklar iiçinde arkadaşımı ayarladım bende kalıcak KYD de 2. gün çocuklarlar ilgilenebileceğimi yazmış allahım inanamıyorum işallah bu yaza etek şort tayt giyebileyim......:39:

tekrar hayırlısı olsun canım senin ne hissettiğini ne kadar mutlu olduğunu çok iyi anlıyorum:)

kaas senin ve bizim için akşam dua etmiştim inanamıyorum şu an okuduklarıma.bizimde yeşil ışığımız yandıııııııı.ikimizin duası aynı zamanda oldu demek ki ..darısı ameliyat gününe yanacak ışığı beklemekte...Allahım inşallah günah işlemiyoruz.

hemen gününü al çünkü çok yoğun doktorlar..uyuyamadım ben bu akşam...bu sefer sevinçten..inşallah vaz geçmez eşim.

şimdi sevcanla konuştum, iyiymiş ama biraz ağrısı varmış.bant yerleri hafif kanamış oda endişelenmiş.sizinde kanamışmıydı kızlar?hemşire önemli değil demiş.oda da iki basamak çıktım ama zor oldu dedi.oda atlattı çok şükür.bacaklarını da beğenmiş ayrıca :))

evet kontrole gittim bugün, neden varis çorabı giymediğimi de sordum
bana varis çorabının yağ hücrelerine zarar verebileceğini söyledi doktor
ben de zarar vermekten kastınız eritmesi mi dedim
o da "evet, varis çorabı daha çok eritir" dedi

ya canım bu doktor varis çorabının erittiğini düşünüyorsa niye bize giydirttirdi bir ay boyunca ya , dalga mı geçiyor bizimle bu adam:47:

ya canım bu doktor varis çorabının erittiğini düşünüyorsa niye bize giydirttirdi bir ay boyunca ya , dalga mı geçiyor bizimle bu adam:47:

Ben binbir güçlükle gıramcık gıramcık yağ biriktiryorum bacağıma koysun diye , adam bana bir ay boyunca daha çok eriten varis çorabı giydiriyor olacak iş mi bu ya

haydaaaaaa.bu ne çeliş ki böyle.kim verdi sana çorabı ordanmı giydirdiler.dün sevcan da da beyaz sıkı dokulu burnu açık bir çorap vardı ..o mu?

palmadora senin ve kaas için çok çok çok sevindim , inşallah en kısa zamanda ameliyat olur istediğiniz bacaklara kavuşursunuz. sevcanın giydiği o çorabı ameliyattan sonra 4 gün giydim ben de sonra bana varis çorabı ısmarladı doktor onu giydirtti, yahu bu çorap benim yağlarıma iyi gelecek onların tutunmasını kolaylaştıracak diye nerdeyse hiç çıkarmadım , yıkadığımda da en fazla 2-3 saat aceleyle kurutup giydim , bunlar hep benim yağımın erimesini mi sağladı şimdi :( . ölecem sinirden şimdi . Hemen bu lanet çorabı çıkarıyorum :43:

kaas senin ve bizim için akşam dua etmiştim inanamıyorum şu an okuduklarıma.bizimde yeşil ışığımız yandıııııııı.ikimizin duası aynı zamanda oldu demek ki ..darısı ameliyat gününe yanacak ışığı beklemekte...Allahım inşallah günah işlemiyoruz.

hadi gözünüz aydın....:))):7:

palmadora senin ve kaas için çok çok çok sevindim , inşallah en kısa zamanda ameliyat olur istediğiniz bacaklara kavuşursunuz. sevcanın giydiği o çorabı ameliyattan sonra 4 gün giydim ben de sonra bana varis çorabı ısmarladı doktor onu giydirtti, yahu bu çorap benim yağlarıma iyi gelecek onların tutunmasını kolaylaştıracak diye nerdeyse hiç çıkarmadım , yıkadığımda da en fazla 2-3 saat aceleyle kurutup giydim , bunlar hep benim yağımın erimesini mi sağladı şimdi :( . ölecem sinirden şimdi . Hemen bu lanet çorabı çıkarıyorum :43:

canım dur çıkarma hemen
doktor sana onu vermişse vardır bir bildiği
bana sen varis çorabı giymeyeceksin, seninki farklı dedi
ben de anlamadım bişey
sonuçta tüm doktorlar varis çorabı veriyor
bi tek bana vermedi doktor
asıl benimkinde bi tuhaflık yok mu sence?

varis çorabı yağ hücrelerine zarar verir ne demek

bazen şüphelenmiyor da değilim ya kimsenin günahını da almak istemiyorum ama garip şeyler hissediyorum ben

Son düzenleme:
arkadaşlar doktor superdry işlemini önceki sayfalarda okuduğuma göre dışarıdan uçakla alet ve ekip getirtip te yaptırıyordu fiyat farklıydı.şimdiki fiyat superdry değilmi.yani bize normal yağ mı koyuyor,yoksa bu işlemi artık ucuza mı yapıyor..çakma superdry yaptırmıyoruz inşallah.bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

Back
X