slm eşini ikna etmene çok sevindim sen ne düşünüyorsun yağ mı yoksa silikonmu tarihi bellimi çok oldu ama senin ve kaasın adına gerçekten çok sevindim.umarım gönlünüzce olur:))
ilk önce muayene gidicez tarih konusunda konuşuyoruz hala doktorla..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm eşini ikna etmene çok sevindim sen ne düşünüyorsun yağ mı yoksa silikonmu tarihi bellimi çok oldu ama senin ve kaasın adına gerçekten çok sevindim.umarım gönlünüzce olur:))
kaas ve palmadoro cok sevindim sizlerin adina
sevcann cok cok gecmis olsun...
ablam ilk defa gordu dun.biraz dobradir kendisi ve boyle dusunmemistim cok begenmedim vs dedi :26: eski bacaginin biraz kalin hali diye de ekledi.. poffff etek giyemicek miyim ben yaaaa![]()
inşlh saatler çabuk geçse yarın olsa hatta pazar günü olsa....ama illa geccek gitcek inşlh isteyen herkese nasip olur...
canım resim koysana yorumu bize bırak.
kızlar,estetikçiler hariç bu yapılan operasyonu daha önce hiç başka doktorlara danıştınızmı,kök hücre nedir ,silikon nedir vücuda girince neler olur ilerde,sakıncası varmı.çünkü bu işi yapan kişi hiçbir zaman sakıncalarını tam söylemez ama bir genel cerrah eminim daha farklı yorumlar bu konuyu..araştıran varmı aranızda?
ben doktora danışmıştım ama silikon vs değil ilizarov die bi yöntem var kemiğe
uygulanan onu sormuştuım çok sakıncalı ve zor demişti. ama en yakın zamanda bi plastik cerraha yağ
transferini sorcam
semizotu seni burada her gördüğümde canım semizotu çekiyordu
annem bugün pişirdi , çok şükür yiyebildim![]()
PALMADORO ; eşini ikna etmene çok sevindim. İnşallah gönlüne göre olur.
Yakınlarda doktora gidecek olan tüm arkadaşlara sesleniyorum: Varis çorabı yağları eritiyormu? Bazı yağ dolgusunda varis çorabı giydirilirken bazısında neden giydirilmiyor? Lütfen sorarmısınız? Hepimizin aydınlanmaya ihtiyacı var...
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; Ameliyatın üzerinden ne kadar süre geçti? Normale döndümü herşey? Bir dahaki doktor kontrolünüz ne zaman?
benim bugün 17. gün
yürüyüşüm iyice düzeldi, dışardan farkedilmiyor artık
ama merdiven inip çıkarken farkediliyor
kalınlık hala devam ediyor
ama eskisi kadar değil, biraz daha şişlerin inmesi lazım,
bir sonraki kontrolüm tüm morluklar geçtiğinde
bence doktor varis çorabı yağ hücrelerine zarar veriyor derken, hani bir yerde toplanıyor ya bazen o çoraplar, sürekli düzeltilmesi ve kontrol edilmesi gerekiyor
onu demek istiyor olabilir, çünkü o konuda çok hassas, tüm hastalara aynı uyarıyı yapıyor
bende emboli çorabı varken sakın bir yere toplanmasın bu çorap demişti
Sürekli bir yerde toplanması, düzeltilmesi ve kontrol edilmesi gerektiği bunun cevabı olamaz. Madem öyle senden önce yağ enjeksiyonu yaptığı kişilere neden varis çorabı giydirdi?