• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kaas çok sevindim. İnşallah sen de kurtulacaksın bu dertten. Silikon da yaptırmaya kararlısin değil mı? Sadece yağ olmayacak yani?

arkadaşlar bizim grupta kimler varsa bana isim ve soyadlarını msj atabilir mi?purplecity soyadını bilmiyorum.bizle nisan ayında gruba dahil olmak isteyen bana ismini atsın doktora yazdırayım.kocam vazgeçmezse tabi.daha fiyatı bilmiyor:)))

arkadaşlar doktor superdry işlemini önceki sayfalarda okuduğuma göre dışarıdan uçakla alet ve ekip getirtip te yaptırıyordu fiyat farklıydı.şimdiki fiyat superdry değilmi.yani bize normal yağ mı koyuyor,yoksa bu işlemi artık ucuza mı yapıyor..çakma superdry yaptırmıyoruz inşallah.bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

kızlar,estetikçiler hariç bu yapılan operasyonu daha önce hiç başka doktorlara danıştınızmı,kök hücre nedir ,silikon nedir vücuda girince neler olur ilerde,sakıncası varmı.çünkü bu işi yapan kişi hiçbir zaman sakıncalarını tam söylemez ama bir genel cerrah eminim daha farklı yorumlar bu konuyu..araştıran varmı aranızda?

kızlar,estetikçiler hariç bu yapılan operasyonu daha önce hiç başka doktorlara danıştınızmı,kök hücre nedir ,silikon nedir vücuda girince neler olur ilerde,sakıncası varmı.çünkü bu işi yapan kişi hiçbir zaman sakıncalarını tam söylemez ama bir genel cerrah eminim daha farklı yorumlar bu konuyu..araştıran varmı aranızda?

ben doktora danışmıştım ama silikon vs değil ilizarov die bi yöntem var kemiğe
uygulanan onu sormuştuım çok sakıncalı ve zor demişti. ama en yakın zamanda bi plastik cerraha yağ
transferini sorcam

Sevcann ve purplecity cok gecmis olsun.

Sevcann artik istedigini giy insallah, istedigin yere rahat rahat git nisanlinla, cok seniniyorum senin adina evlemeden bu isi hallettin birde kocayi razi etmek zor vallahi hemde bunu bilmesine hic gerek kalmayacak artik:)

ben doktora danışmıştım ama silikon vs değil ilizarov die bi yöntem var kemiğe
uygulanan onu sormuştuım çok sakıncalı ve zor demişti. ama en yakın zamanda bi plastik cerraha yağ
transferini sorcam

semizotu seni burada her gördüğümde canım semizotu çekiyordu
annem bugün pişirdi , çok şükür yiyebildim :9:

arkadaşlar önceden doktor ismi yazılıyordu bizde kim nerde kaça olmuş memnun mu biliyorduk. şu anda neden yazılmadığınıda anlayabiliyorum.ama bi ricam olacak ameliyat olan arkadaşlardan birisi yada yardımsever bir arkadaş bana kimin nerde kaça ameliyat olmuş memnun mu diye mesaj atarsa çokkkkkkkk minnettar kalırım kendisine. şimdiden teşşekkürleerrr........

ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun............. eşlerini ikna etmeyi başaranlar gözünüz aydın darısı başımıza

PALMADORO ; eşini ikna etmene çok sevindim. İnşallah gönlüne göre olur.
Yakınlarda doktora gidecek olan tüm arkadaşlara sesleniyorum: Varis çorabı yağları eritiyormu? Bazı yağ dolgusunda varis çorabı giydirilirken bazısında neden giydirilmiyor? Lütfen sorarmısınız? Hepimizin aydınlanmaya ihtiyacı var...
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; Ameliyatın üzerinden ne kadar süre geçti? Normale döndümü herşey? Bir dahaki doktor kontrolünüz ne zaman?

PALMADORO ; eşini ikna etmene çok sevindim. İnşallah gönlüne göre olur.
Yakınlarda doktora gidecek olan tüm arkadaşlara sesleniyorum: Varis çorabı yağları eritiyormu? Bazı yağ dolgusunda varis çorabı giydirilirken bazısında neden giydirilmiyor? Lütfen sorarmısınız? Hepimizin aydınlanmaya ihtiyacı var...
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER; Ameliyatın üzerinden ne kadar süre geçti? Normale döndümü herşey? Bir dahaki doktor kontrolünüz ne zaman?

benim bugün 17. gün
yürüyüşüm iyice düzeldi, dışardan farkedilmiyor artık
ama merdiven inip çıkarken farkediliyor

kalınlık hala devam ediyor
ama eskisi kadar değil, biraz daha şişlerin inmesi lazım,
bir sonraki kontrolüm tüm morluklar geçtiğinde
bence doktor varis çorabı yağ hücrelerine zarar veriyor derken, hani bir yerde toplanıyor ya bazen o çoraplar, sürekli düzeltilmesi ve kontrol edilmesi gerekiyor
onu demek istiyor olabilir, çünkü o konuda çok hassas, tüm hastalara aynı uyarıyı yapıyor
bende emboli çorabı varken sakın bir yere toplanmasın bu çorap demişti

benim bugün 17. gün
yürüyüşüm iyice düzeldi, dışardan farkedilmiyor artık
ama merdiven inip çıkarken farkediliyor

kalınlık hala devam ediyor
ama eskisi kadar değil, biraz daha şişlerin inmesi lazım,
bir sonraki kontrolüm tüm morluklar geçtiğinde
bence doktor varis çorabı yağ hücrelerine zarar veriyor derken, hani bir yerde toplanıyor ya bazen o çoraplar, sürekli düzeltilmesi ve kontrol edilmesi gerekiyor
onu demek istiyor olabilir, çünkü o konuda çok hassas, tüm hastalara aynı uyarıyı yapıyor
bende emboli çorabı varken sakın bir yere toplanmasın bu çorap demişti

Sürekli bir yerde toplanması, düzeltilmesi ve kontrol edilmesi gerektiği bunun cevabı olamaz. Madem öyle senden önce yağ enjeksiyonu yaptığı kişilere neden varis çorabı giydirdi?

Sürekli bir yerde toplanması, düzeltilmesi ve kontrol edilmesi gerektiği bunun cevabı olamaz. Madem öyle senden önce yağ enjeksiyonu yaptığı kişilere neden varis çorabı giydirdi?

belki bunu yeni farketmiştir, birkaç hastasında sorun olmuştur , bilemiyorum ki
belki benden sonrakilere giydirmeyecek varis çorabını

ben sürekli soru sorduğum için bana pimpirikli diyor sonra doktorlar
ben de çok sıkıldım artık , o yüzden bi kere sorup bırakıyorum, üstelemiyorum
bunu da sordum öyle dedi , ben de uzatmadım, sonra doktorların sanki senin psikolojik sorunların varmış gibi davranmasından hoşlanmıyorum
isterseniz size doktorun mail adresini özelden göndereyim, mail ile sorun, maillerine 24 saatten önce cevap dönüyor

Back
X