Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ne istediğini tam olarak biliyorsan ve çok hayale kapılmadan eskisinden biraz daha iyi olmasını istiyorsanız yaptırın derim ben , ben yaptırdığıma pişman değilim sadece keşke biraz daha yağım olsaydı ve de diz içlerinden almasaydı ve bu ameliyatı birkaçsene önce olsaydım diye düşünüyorum

diz içlerinde yağ oluyor onlara ihtiyacı olmuştur.biraz kilo al gene gel.benim dışların yontulmaya ihtiyacı var hep gözüme batıyor.bişeyle boşlukları doldursamda bacaklar yandan çarklı :))yağımyetermi hiç bilmiyorum valla ama silikondan kalın olur diye korkuyorum benim bacaklar 36-37 bilekler 22

diz içlerinde yağ oluyor onlara ihtiyacı olmuştur.biraz kilo al gene gel.benim dışların yontulmaya ihtiyacı var hep gözüme batıyor.bişeyle boşlukları doldursamda bacaklar yandan çarklı :))yağımyetermi hiç bilmiyorum valla ama silikondan kalın olur diye korkuyorum benim bacaklar 36-37 bilekler 22

resimlerini görsek yorum yapabilirz de resmin yok, senin daha ziyade bilekler dolup yanlardan yağ alınması erekiyor galiba

kızlar yaptıranlar ve yaptırabilecek olanlar ne şanslı
keşke bende yaptırabilsydim..çok bunaldım artık iyiki burası var hiçdeğilsse,
tek ben değilim die düşünüyorum

semizotu sende hiçbir şey yok
sen bunalıyorsan , dışardaki herkes bunalmalı o zaman

SEMİZOTU bacakların çok güzel hatta ben bizle dalga geçiyorsun sandım ilk önce .var bazı tipler böyle siteye girip sütun gibi bacağını operasyon olmadan beğenmiyorum diyen bizimle dalga geçmek için.emin ol ve rahat ol çok ciddiyim. ,sadece dar kot giydiğinde bacaklarını bitiştirme ,zaten ne gerek var ki bitişik durmaya.kızımın seninkinden baya farklı durumu o bile çizmeyle dar kotlar giyiyor,topuklu botla giyiyor ben çok dikkat ettiğim için fark ediyorum aslında ,çok dikkatli bakmazsan yürüyüş esnasında anlayana kadar karşıdan gelen kişi geçip gidiyor bile.ben diyorum kızıma ama ikna olmuyor bunun istemesi var ,sözü var balayı var hep botmu giyicem diyor.

Son düzenleme:
kızlar yağ enjeksiyonunda bu şişler ne zaman iniyor tam olarak
benim hala çok kaba bacaklarım
artık etek , elbise giymek istiyorum
daha ne kadar beklicem :/ bugün 18. günüm

ben 10 subatta yaptırdım. sabh uyanınca oyle aman aman bi sis yok. ama aksam eve gidince davul gibi oluyo :5:

ben 10 subatta yaptırdım. sabh uyanınca oyle aman aman bi sis yok. ama aksam eve gidince davul gibi oluyo :5:
fikirdelisi arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim sabah gayet rahat normal 36,5 cm akşam 38,5 oluyo birde şeklide şişince bozuk duruyo. alt baldırlar şişiyo. ince varis çorabı aldım siyah normal muz çorap gibi, onun basıncına rağmen yine şişiyo. bu sefer yağ konan yerlerdeki yağlar kıpkırmızı oluyo.böyle yer yer kızarıyo ağrısını söylemiyorum bile. neden bileniniz varsa hayrına bi anlatsın.

Gülerer, fikirdelisi ve sisme sorunu olan diger arkadaslar sizin ameliyattan öncede bacaklariniz böyle sisiyorduda dikkatmi etmediniz aceba yoksa bu tamamen ameliyata baglimi olustu benim ne yag enjeksiyonundan sonra nede silikondan sonra sisme sorunum olmadi. Allahtan olmadi ve olmuyor yoksa vucudumun dörtte ücü bacak olurdu herhalde o zaman. Sizin bu sorununuzu en yakin zamanda kontrole gidecek arkadas doktora sorsun bence size yardimci olmak adina:)

semizotu sende hiçbir şey yok
sen bunalıyorsan , dışardaki herkes bunalmalı o zaman

çok teşekkürler yorumun için delphin böyle yorumlar alınca moralim düzeliyo
sonra dışarıya çıkmak için bişiler giymem gerektiğinde yine moral sıfır. benim şu dış yanlar törpülense
yani ordaki yağlar alınsa çok güzel olcak sorun oralarda işte. çok teşekkürler yormun için

SEMİZOTU bacakların çok güzel hatta ben bizle dalga geçiyorsun sandım ilk önce .var bazı tipler böyle siteye girip sütun gibi bacağını operasyon olmadan beğenmiyorum diyen bizimle dalga geçmek için.emin ol ve rahat ol çok ciddiyim. ,sadece dar kot giydiğinde bacaklarını bitiştirme ,zaten ne gerek var ki bitişik durmaya.kızımın seninkinden baya farklı durumu o bile çizmeyle dar kotlar giyiyor,topuklu botla giyiyor ben çok dikkat ettiğim için fark ediyorum aslında ,çok dikkatli bakmazsan yürüyüş esnasında anlayana kadar karşıdan gelen kişi geçip gidiyor bile.ben diyorum kızıma ama ikna olmuyor bunun istemesi var ,sözü var balayı var hep botmu giyicem diyor.

teşekkürler palmadora bende aynı kızın gibi düşünüyorum işte beni istemeye geldiklerinde ne bilim
sözde nişanda napcam. onlardan geçtim erkek arkadaşımın annesi çağırıp duruyor bugün yine çağırdı
ben yine gitmedim beni beğenmeyecek diye bacaklarımı fark edecek diye sürekli bahaneler uydyruyorum kadın
niye gelmiyo acaba diye kafasında neler kuruyodur kimbilir daha beter dikkatleri üzerime çekiyorum...rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

fikirdelisi sabah kaç cm senin akşam kaç oluyo ölçtünmü. etek giymek bize haram oldu.

yarın bi olceyim. yazarım buraya

Gülerer, fikirdelisi ve sisme sorunu olan diger arkadaslar sizin ameliyattan öncede bacaklariniz böyle sisiyorduda dikkatmi etmediniz aceba yoksa bu tamamen ameliyata baglimi olustu benim ne yag enjeksiyonundan sonra nede silikondan sonra sisme sorunum olmadi. Allahtan olmadi ve olmuyor yoksa vucudumun dörtte ücü bacak olurdu herhalde o zaman. Sizin bu sorununuzu en yakin zamanda kontrole gidecek arkadas doktora sorsun bence size yardimci olmak adina:)

canım benim operasyondan once boyle bi sıkıntım yoktu

yine bana hüsran bana yine hasret var yine bana esmer günler düştü EYVAH.............

arkadaşlar bidaha ki günde hepimiz elbise giyelim dediler ..........BUYRUN BURDAN YAKIN ............

acaba mahsus mu yapıyorlar:(

yine bana hüsran bana yine hasret var yine bana esmer günler düştü EYVAH.............

arkadaşlar bidaha ki günde hepimiz elbise giyelim dediler ..........BUYRUN BURDAN YAKIN ............

acaba mahsus mu yapıyorlar:(

oyle sacma sey mi olurmus canım :20: kim ne istiosa onu giyer. ya gitme, gideceksen ve elbise giymek istemiosan regl oldum de :32:

sağol sılası ümitlerim zirve yaptı,umarım yağım vardır..ameliyata kadar yemek için 10kgluk tereyağ aliyim bari:)) kyd ismini unuttum gene offf.
:( hadi bakalım bacaklar sütun atın havanızı yurt dışında ..

Back
X