Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki tavsiye edrmisiniz biz yaptıralımmı yoksa kalsın mı?
diz içlerinde yağ oluyor onlara ihtiyacı olmuştur.biraz kilo al gene gel.benim dışların yontulmaya ihtiyacı var hep gözüme batıyor.bişeyle boşlukları doldursamda bacaklar yandan çarklı :))yağımyetermi hiç bilmiyorum valla ama silikondan kalın olur diye korkuyorum benim bacaklar 36-37 bilekler 22
kızlar yaptıranlar ve yaptırabilecek olanlar ne şanslı
keşke bende yaptırabilsydim..çok bunaldım artık iyiki burası var hiçdeğilsse,
tek ben değilim die düşünüyorum
semizotu sende hiçbir şey yok
sen bunalıyorsan , dışardaki herkes bunalmalı o zaman
kızlar yağ enjeksiyonunda bu şişler ne zaman iniyor tam olarak
benim hala çok kaba bacaklarım
artık etek , elbise giymek istiyorum
daha ne kadar beklicem :/ bugün 18. günüm
fikirdelisi arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim sabah gayet rahat normal 36,5 cm akşam 38,5 oluyo birde şeklide şişince bozuk duruyo. alt baldırlar şişiyo. ince varis çorabı aldım siyah normal muz çorap gibi, onun basıncına rağmen yine şişiyo. bu sefer yağ konan yerlerdeki yağlar kıpkırmızı oluyo.böyle yer yer kızarıyo ağrısını söylemiyorum bile. neden bileniniz varsa hayrına bi anlatsın.ben 10 subatta yaptırdım. sabh uyanınca oyle aman aman bi sis yok. ama aksam eve gidince davul gibi oluyo![]()
semizotu sende hiçbir şey yok
sen bunalıyorsan , dışardaki herkes bunalmalı o zaman
SEMİZOTU bacakların çok güzel hatta ben bizle dalga geçiyorsun sandım ilk önce .var bazı tipler böyle siteye girip sütun gibi bacağını operasyon olmadan beğenmiyorum diyen bizimle dalga geçmek için.emin ol ve rahat ol çok ciddiyim. ,sadece dar kot giydiğinde bacaklarını bitiştirme ,zaten ne gerek var ki bitişik durmaya.kızımın seninkinden baya farklı durumu o bile çizmeyle dar kotlar giyiyor,topuklu botla giyiyor ben çok dikkat ettiğim için fark ediyorum aslında ,çok dikkatli bakmazsan yürüyüş esnasında anlayana kadar karşıdan gelen kişi geçip gidiyor bile.ben diyorum kızıma ama ikna olmuyor bunun istemesi var ,sözü var balayı var hep botmu giyicem diyor.
fikirdelisi sabah kaç cm senin akşam kaç oluyo ölçtünmü. etek giymek bize haram oldu.
Gülerer, fikirdelisi ve sisme sorunu olan diger arkadaslar sizin ameliyattan öncede bacaklariniz böyle sisiyorduda dikkatmi etmediniz aceba yoksa bu tamamen ameliyata baglimi olustu benim ne yag enjeksiyonundan sonra nede silikondan sonra sisme sorunum olmadi. Allahtan olmadi ve olmuyor yoksa vucudumun dörtte ücü bacak olurdu herhalde o zaman. Sizin bu sorununuzu en yakin zamanda kontrole gidecek arkadas doktora sorsun bence size yardimci olmak adina:)
yine bana hüsran bana yine hasret var yine bana esmer günler düştü EYVAH.............
arkadaşlar bidaha ki günde hepimiz elbise giyelim dediler ..........BUYRUN BURDAN YAKIN ............
acaba mahsus mu yapıyorlar![]()