Bacak dolgusu yaptıran var mı?

GÜLERER ; bacakların gayet düzgün görünüyor. Çukurluk dediklerinde resimde pek belli olmamış. Bence kalın değil. Rahat rahat giy eteklerini...

güler hanım bence pek kalın değil ,çoralı ayakkabılı haleri gayet hoş rahatlıkla elbise etek giyebilirsin, ama dizinde çukurluklara ve bacaktaki bazı asimetrilere lokal anesteziyle ufak miktarda yağ enjekte edilse çok daha hoş olur bence.

benim bütün takıntım bacak içi silüetinin dümdüz olmaması. diz çukur durmuş resimde biraz bacaa arkaya kasınca öyle durmuş, ondan çok rahatsız değilimde işte kalınlık aşaa doğru dümdüz inmiyo sanki.

benim bütün takıntım bacak içi silüetinin dümdüz olmaması. diz çukur durmuş resimde biraz bacaa arkaya kasınca öyle durmuş, ondan çok rahatsız değilimde işte kalınlık aşaa doğru dümdüz inmiyo sanki.

gulerer eski hali dediğin hangisi anlıyamadım...o kravat gibi bişey sarkıyor..o mu? :))

..

Son düzenleme:
kızlar alt ortedaki ameliyatsız hali. orda zayıftımda 4 kiloya yakın aldım. dra gittiğimde çekti ayakkabılılar ara zamanlarda çekmiştim. saat başı değişen bacaklarım bunlar işte.ben kalın diyorum.

canım senin zzaten ameliyatsız hali bile güzelmiş .

gülerer bacakların süper neden takıntı yaptın anlayamadım.ameliyattan önceki resmin hangisi belli değil sende fazla sorun yokmuş heralde,yamuk bacak görmemişsin sen daha önce galiba:))

kızlar aklınızda olsun ameliyatınızı sabahtan yaptırın çünkü akşama başka ameliyatlarla çakışabiliyor ve siz diğer ameliyatın bitmesini çok bekleyebiliyorsunuz.bu arada aaçlığınızı da düşünün yani..

Back
X