Bacak dolgusu yaptıran var mı?

teşekkür ederim canım
beğenmene sevindim

ama sanırım gülerer , palmadoro ya sordu
onlar da bizimle aynı doktoru tercih ettiler

hangi dr olursa olsun umarım sonucundan hepimiz çok memnun kalırız :) hepimiz mutlu olalım artık

bu arada bugün iş çıkışı kendime elbise ve ayakkabı bakmaya gittim
malesef bulamadım :)
bulsaydım yarın işe elbise ile gidecektim :)
ben giyemezken ortalıkta harika elbiseler vardı, ne zaman ben giyebilir duruma geldim , güzel elbiseler ortalıktan kayboldu :))

haftasonu kesin alıcam birşeyler ve pazartesiden itibaren elbise giymeye başlıcam inşallah

darısı tüm bu dertten muzdarip arkadaşlarımızın başına...

haha aynen banada öyle olmuştu.bende kot etek diye tutturmuştum çarşıda o kadar gezdim yok sinir oldum ama sonunda bugün bulup aldım:)insanın istediğini giyebilmesi büyük mutlulukmuş.inş.darısı tüm isteyenlere:)

günaydın kızlarrrr,umarım gününüz iyi geçer..canımız da LAHMACUN istedi ,gider yeriz birazdan haaa haaa haa....belkide avm gezeriz:37:

izler yaza kadar geçermi?seninkiler nasıl?gören sorar mı bunlar ne diye?

palmadoro çok mu iz oluyor.ayağa kalkmada problem oluyormu?görüntü nasıl,istediğiniz gibi mi?hastaneden çıktınız mı,şu korse olayı nasılmış sordun mu?sizin adınıza çok sevindim.çok geçmiş olsun...

kızlar göbeğimden de kurtulmuş olurum değil mi? ben nasıl olsa gidecek benim yağlar diye perhizi bozdum da:))

ya ben iz kalmaz diye düşünmüştüm ama...hadi kızlar bir cevaplayın lütfen. izler kaç güne geçiyor??

arzu ve amillie size yazıcam özelden ama hiç canım istemiyor şimdi yaaa.çok uykum varrr:((ama epey bişeyler sordum dr.a.süper adam yaa bulunduğu mevkiyi içine sindirmiş,havalanmamış.BENCE tabii.

palmadoro çok mu iz oluyor.ayağa kalkmada problem oluyormu?görüntü nasıl,istediğiniz gibi mi?hastaneden çıktınız mı,şu korse olayı nasılmış sordun mu?sizin adınıza çok sevindim.çok geçmiş olsun...

yanlışlık oldu kusura bakma ,bu sorularım başka arkadaşaydı.o arkadaştan cevaplarımı özelden aldım.

Son düzenleme:
Uzun zamandır sessiz takipçinizim...Malesef böyle bir dertten muzdaribim ben de...sadece uzun çizmelerle etek giyiyorum ve artık yaz mevsiminde de rahat rahat etek giymek istiyorum...off bıktım artık pantolon giyinmekten...hele de havalar ısınmaya başladı ya benim psikolojim de iyice bozuldu...becerebilirsem resim eklemek istiyorum...tabi eşimin de çekmesi lazım bu arada:) yağ enjeksiyonu işe yarar diye düşünüyorum ama antalya bölgesinde iyi bi doktor bulmalıyım önce...

arkadaşlar özellikle gelişme çağında bacaklarının eğri olacağını düşündüğünüz kızlarınız varsa doktorun tavsiye ettiği bir hareket var bacaklarını sıkarak ortadaki boşluğu birleştirmeye çalışsın ve bunu hergün tekrarlasın.30-40 a kadar saysın birde oturur vaziyette kemerle sıkarak birleştirebilir ama diğer harekette kendisi aktif olduğu için onu daha çok önerdi.

ezraa Antalya'da bu işi kalıcı olacak şekilde yapan bir yer ben bulamadım. O yüzden İstanbul'a gideceğim Mayıs ayında.

Back
X