Canım yaaa senin resim var mı merak ediyorum bana %70 sana yeter dedi ama bilemiyorum kikralkaya doktorumuz aynı seninle. ben de 10 subatta oldum bu operasyonu. doktor %70 kalıcı diyor ama kalıcılık daha da az.. cok probleim yoksa kalanlar sana yeter diye dusunuyorum. heleki bacak alt dıs yanların cıkık degilse cok iyi olur
Canım yaaa senin resim var mı merak ediyorum bana %70 sana yeter dedi ama bilemiyorum ki((
bugün SEVCAN beni aradı doktorumuza kontrole gitmiş.ameliyatını gizli yaptırdığı için o durumda soramadığı şeyleri de sormuş.bacaklarına 190+190 cc yağ konmuş.o bacaklarının eridiğini düşünüyordu ama eski resimlerini göstermiş doktor ,sevcan çok şaşırmış arada çok fark vardı diyor.Yağlarının çoğu duruyormuş ve bundan sonra daha fazla erimez demiş doktoru.dış yanlarında onu rahatsız eden çıkıntıdan da yağ almış doktoru ama onlar kas dokusu olduğu için fazla müdahele edememiş.bu cts sevcan evleniyor daha sonra doktoru onun kaslarına küçük bir mebladan başka ücret almadan dışlarını çıkıntılı gösteren kaslarına botoks yapacak.bu işlem 2-3 kez tekrarlanınca( 6ayda bir) kalıcılık sağlayabiliyormuş ve sonuç dahada güzelleşiyormuş.bu işlem aynı günde yapılıyormuş ve yürüyerek evinize dönebiliyormuşsunuz ve dışarıdan bakınca hiç anlaşılmıyormuş.
arkadas olarak eklersen gorursun. %70 kalmıyo ama hepsi de erimiyo..doktor dıslardan almıyo yag maalesef..benim dıslar cok cıkık
sevcanın adına cok sevindim ama o kasları pasiflestirmek ne kadar dogru olur bilemem.. ileride bi sakıncasının olacagını dusunuyorum... palmadoro eski fotonu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?