foruma fazla yazmama rağmen sürekli takp emeye çalışıyorum burayı tüm ameiyat olan arkadaşlara geçmiş olsun bende 7 sinde pazartesi Ankara da oldu ameliyatımı şuan az bir ödemim olduğnu söyledi doktor ve bu haliyle kalırsa sanırım mutlu olabileceeğim artık.
:)) onu teli tarif etmek için söyledim ufff ne diyeceğim bilemiyorum
slm kızlar iyi diekleriniz için çok teşekkür ederim.ama benim mutluluğum çok kısa sürdü.bugün sabah bebeğimi düşürdüm
Yok mu kimse yaaa:'( Arkadaşlar canlar bi yardım edin.Fikir delisi seninle aynı doktorlarımız çok mu eridi. Sen şubatta olmuştun ne diyorsun canım.
canim sabahlari ozellikle bayaa fark var. ciddi erime olmus gibi. ama pisman misin dersen degilim. ilk haline gore bi nebze de olsa daha iyiler. ogleden sonra sisiyo bacak iste idare eder duruma geliyo. hamile olmasaydim ben 2. yi dusunuyodum.. zaten soyluyolar yag enjeksiyonunda 2.3 operasyon gerekebilir diye. silikona guvenemedigimden yaptirdim. keske demektense bazi seyler yaptirip gormek her zaman icin iyidir bence..tabii karar senin kararin
arkadaşlar ödemlere iyi gelen bi şey var mı benim 2 gün içinde normal yürümem gerekiyor dizlerimde ödem oluştu düzgün yürüyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?