Evet gittigim dr yukarida soyledigin kisi. Benimki kok hucre. Forumdan 14 kisi ameliyat olmus ben kendim haric 3 kisiyi taniyorum. Fiyatla ilgili 2 sayfa once baya konustuk orayi oku istersen isim ve fiyat vermek burda cok dogru bulunmuyo (bence de hakli bi sebep) hatta isim vermeyeceksek superdry bile demememiz lazim cunku onu da tr.de sadece 1 dr yapiyomus yani dogrudan isim vermek olur.
-Ozel mesaj atamiyormbana mail adresini atanlara yarin sabah hemen cevap vericem cunku smdi telden mailime giremiyorm:/
Cnm bacak dolgusu olan Sizin doktorunuza bu forumda bir sen birde elvan var ama onu hic gecmisini bilmiyoruz ve tanimiyoruz tabi seninki gibi.14 kisi liposection forumundan yag aldiranlar jelesik bunu belirtmisti.arkadaslar arayip yorulmasinlar forumda.
Cnm bacak dolgusu olan Sizin doktorunuza bu forumda bir sen birde elvan var ama onu hic gecmisini bilmiyoruz ve tanimiyoruz tabi seninki gibi.14 kisi liposection forumundan yag aldiranlar jelesik bunu belirtmisti.arkadaslar arayip yorulmasinlar forumda.
Diğer forumlarda o doktora operasyon yaptıranlar tükenmiş gibi geldi bana....nedense!
.
sağ ol canım bilgilendirdiğin için senin doktorun muayene ücreti neydi?
muayene ücreti almıyor...
arkadaslar elvan o doktorun asistanıymıskimindi ukalaycının mıydı birinin fotosuna bakınca yorumlarda da yazıyodu. zira kimse doktora ulasılsın diye kendi numarasını vermez zaten
Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım sizin Dr nuzdan ben dün Cumartesi gunü icin randevu aldım doc Dr oldugundan ücreti de 270 lira olarak söylendi benmi yanlış Dr aradım anlamadım şimdi memoriol da Dr nuz doğru mü yoksa benmi karıştırdım cevap verirseniz sevinirim zira aynı kisiden bahsediyorsak ben bosu bosuna 270 lira ödemiş olacağım :)
Teşekkür ederim Dr un sabit numarasını aramıştım cevaplayan olmadı operatöre bağlandım Dr a ulasmak istiyorum randevu icin dedim bu sekilde ayarlama yaptılar demekki sorun oradan kaynaklandı :) birde sizin dediğiniz gibi deneyeyimMerhabalar...bende benim gibi yaklaşık forumlardan giden 13 14 arkadaşımda tek lira görüşme ücreti ödemedik,ben kendi fikrim bu tabi kimseyi bağlamaz görüşme ücreti alınmasına karşıyım(bende araştırma yaparken 2 doktora vermiştim) sen doktorun sitesinde cep numarası var oradan kendisine ulaş ASİSTANI ..ELVAN HANIM DEĞİL EZGİ HANIM oda çıkabilir görüşmek istediğini söyle ve tek lirada ödeme
Teşekkür ederim Dr un sabit numarasını aramıştım cevaplayan olmadı operatöre bağlandım Dr a ulasmak istiyorum randevu icin dedim bu sekilde ayarlama yaptılar demekki sorun oradan kaynaklandı :) birde sizin dediğiniz gibi deneyeyim
Fikirdelisi...insanlar bu kadar saf olamaz doktorun asistanıyım diye yazacak...kaldı ki ben bütün yorumları okudum elvan denilen kişinin ukalaycı arkadaşa tek yorumu yok...nereden uydurdun asitanıyım yazdığını? Kesinlikle sana katılıyorum cep numarısını vermesi cahillik olmuş zira sanal ortam, bazı arkadaşlar gibi özelden yazıp doktor ismi önermek daha doğru.
Belki bana da doktorun asistanı diyebilirsiniz 1800 paylaşımım var üşenmeyip baştan okursanız çok iyi bir şekilde anlarsınız ha anlamak isterseniz tabi
UKALAYCI arkadasim evet senin ameliyatindan önceki resmini gördüm ve sonrakinide inceledim güzel olmus güle güle kullan ama ELVAN adli kisinin doktora calistigi acik lakin cok belli etmis, biz uzun zamandir burdayiz ve bu kisileri ayirt edebiliyoruz ayrica böyle doktor adina calisan kisiler su superdry teknigini yapan doktor icinde yazdilar ve biz onlarida fark edip buraya yazdik(ayrica kendisi benimde doktorum) cok haklisin bencede meshur doktor superdry yapan doktor diye yazilmamali cünkü hemen kim oldugu anlasiliyor bende artik böyle ifade etmeyecegim. Bende bu doktora iki kere ameliyat oldum ve silikonlu resimlerim hala albümümde var hicte memnun degilim ve silikonu cikarttirmaya yada degistirmeye sadece hastane ücreti ödeyecegim diye birde seviniyorum hic olmazsa bir daha ameliyat ücreti ödemeyecegim diye ama aslinda hastane ücreti bile almamali cünkü sadece kendi hatasini telafi edecek, anlicacaginiz herkes kendi doktoruna kendi karar vermeli biz özendirici olmamaliyiz cünkü sonuc herkeste farkli bu doktora ameliyat olup memnun olanda var benim gibi magdur olanda...
Jelesec - 15-05-2012, 17:10 - Mesaj Linki
çok güzeller maşallah, sana söyledi doktor demek ki elvanı canım..doktorun asistanı elvan
bu ukalaycının fotosunun altındaki yorum. silmezsen arkadaslar da baksınlar. UYDURMADIM YANİ!!!!!!!!!!!!!!
hem de bu yorumu yazan kisi bana uydurdun diyen kisi ilginc.. yaw ne desem bilemedim yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?