cevap için teşekkürler leydi, ben okuduklarımdan şuna kadar verdim hiç olmazsa dizkapağımın yanındaki çıkıklığı aldırmayı düşünüyorum.. Gene görüntüde bi düzelme sağlıyormuş madem.. Acaba bunu ne kadara yaparlar.. Pnr ufuk beye gittiğinde bunu da bi sorabilir misin acaba, sadece o dizkapağının yanındaki yağları almak ne kadar tutuyormuş.. Teşekkürler..
pınarcım hadi hayırlısı cnm inşlh istedigin gibi olur evet bana cok az koymus doktorum bende tekrar yaptırcam ama hemen degil biraz daha beklicem bursadakı cihantimur beyi düşünüyorum bakalım hayırlısı inşlh istedigimiz gibi olur
mrhb pnr bende ufuk beyi baya bi araştırmıştım sen bacak dolgusumu yaptırcaktın yağ mı enjekte ettirecektin. ameliyattan sonraki durumu yazarsan çok sevinirim
teşekkürler inşallah herşey yolunda gider de istediğin sonuca ulaşırsın.senin sorunun neydi.benim sorunum bacaklarım izden aşağısı vücuduma göre zayıf ama fazla kilolu da değilim gerçi göbek kısmım yağlı biraz ama yeterli olurmu bilmiyorum tabi ufuk hocayla yüz yüze görüşmek daha iyi. ege üniversitesindemi muayene ediyor muayene ücreti alıyormu ve ne kadara olacaksın ameliyatı,
pnrcım ameliyat sonrası düzelmeyecek olsa ufuk bey bunu söylerdi herhalde. benim korkumda seansların tümünü bitirdikten bir süre sonra yağları erimesi ve bacağın eski haline dönmesi.mesela leydi ye öyle olmuş o ankarada olmuştu ameliyatı.spor yapmaya yürümeye korkarım öyle bi durumda yağlarım erimesin diye. bu işin daha kolay bir çözümü yok mu yaaa(( hiç etek giyemiyorum bu durumada sinir oluyorum ;(((
umutcum saol cnm inşlh hepimizin istedigimiz gibi olur mrb ebrucum hatırladım benim msn i hackerladılar bidaha görüşemedik sen ne yaptın hala karar vermedinmi cnm aslında kalıcı oluyor 3cü senastan sonra ama benim doktorum cok az koydu yagları ve donan yagın hiçbir kalıcılıgı yokmuş bayramdan önce randevu almıstım 3cü seans için ama iptal ettirdim bursada doktor buldum bülent cihantimur ona baştan yaptırmayı düşünüyorum o yag enjeksiyonu degilde yag transferi yapıyor kendi bir cihaz geliştirmiş onunla yapıyor enjeksıyonda olan morluk felan olmuyor ben kısmetse 2ci bebişimi dogurduktan sonra ona gidip yaptırcam 2 seans yapıldı bana ama açıklık hala var doktora da söledim hayır gayet düzgün dedi ama ben sinir oldum açıklık var dedim tmm 3cüde cok koyarız yagı sadece acıklık kalan yere dedi ama güvenemedim bidaha biliyordumkı yine az koyacaktı yagı ve kapanmayacaktı bülent beyle telde görüştüm ben her bacaga 120 130 cc yag koyuyorum dedi doktorunuz size sanırım 40 50 cc koymus bu kadarla olmaz dedi 2ci seansa gelen hastamda olmadı dedi okadar iddialı bir doktor ben kesin ona gitcem ama biraz beklicem işte 2ci bebişi düşündügüm için ozaman daha iyi olur hemde dogumdan sonra kalacak olan göbekten kurtulurum :) umut cnm senin bacaklarında egrilik varmı arada açıklık varmı eger bacakların düzgünse sadece zayıf olacagı için yaptırcaksan yaptırma derim açıklık varsa yaptır keşke benim bacaklarım düz olsaydıda zayıf olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?