valla kimseye söylemeyin her şekilde vazgeçirmeye çalışıyorlar sonrada aaaa adamın eli hafifmiş yaaaa bende burnumu yaptırayım yok göbeğimi yaptırayım diye senden sonra sıraya giriyorlar
eğer evli değilsen kardeşinin bilmesi yeter,bir şekilde çıkış yolu bulursun.ama evli olunca eşinin desteği şart.
Kızlar merhaba.beni ağlattınız.tşkr ederim beni merak ettiğiniz için. Doktor ameliyatımı iyi geçtiğini söyledı ama ben çok kötüyüm ağrılarım beni öldürüyor cuma günü oldum ama hala toparlanamadım.ve çok pişmanım ben artık sadece sağlık istiyorum.kendim yataktan kalkamiyom tualete gidemiyom bilmiyom sizdede oldumu böyle.umut verin bana.yazarken bile yoruldum saglıklı kalın öptüm hepinizi
Kızlar merhaba.beni ağlattınız.tşkr ederim beni merak ettiğiniz için. Doktor ameliyatımı iyi geçtiğini söyledı ama ben çok kötüyüm ağrılarım beni öldürüyor cuma günü oldum ama hala toparlanamadım.ve çok pişmanım ben artık sadece sağlık istiyorum.kendim yataktan kalkamiyom tualete gidemiyom bilmiyom sizdede oldumu böyle.umut verin bana.yazarken bile yoruldum saglıklı kalın öptüm hepinizi
Acılara dayanıksız değilim.ben doğum yapiyordum akşamdan sabahınada inek sağıyordum.sanırım problem üşütüğümden vucut kırgın heralde.istanbula geldiğim sabah yamğurda ıslanmıştım sonra üstümü değiştirmeye fırsatım olmadı üzerimde kurudu.birde bağırsaklarım çok sanciyo. Yani hepsi bir araya geldi.ameliyat yaptırcak olan varsa mutlaka saglıkları tam olsunlar yani üşütmeli falan olmasınlar
acılara dayanıksız değilim.ben doğum yapiyordum akşamdan sabahınada inek sağıyordum.sanırım problem üşütüğümden vucut kırgın heralde.istanbula geldiğim sabah yamğurda ıslanmıştım sonra üstümü değiştirmeye fırsatım olmadı üzerimde kurudu.birde bağırsaklarım çok sanciyo. Yani hepsi bir araya geldi.ameliyat yaptırcak olan varsa mutlaka saglıkları tam olsunlar yani üşütmeli falan olmasınlar
ben de çok merak ediyorum. en azından memnun olduğunu biliyorum ve şuan en büyük ihtiyacım güvenilir bir doktor..
tesekkur ederim okudum ve aradim randevu icin bu aralar semineri falan yokmus.gidecegim gunu belirleyip randevu alicam.
bunak merhaba arkadaş olarak eklicem seni kabul eder misin çok merak ettim bacaklarını
Acılara dayanıksız değilim.ben doğum yapiyordum akşamdan sabahınada inek sağıyordum.sanırım problem üşütüğümden vucut kırgın heralde.istanbula geldiğim sabah yamğurda ıslanmıştım sonra üstümü değiştirmeye fırsatım olmadı üzerimde kurudu.birde bağırsaklarım çok sanciyo. Yani hepsi bir araya geldi.ameliyat yaptırcak olan varsa mutlaka saglıkları tam olsunlar yani üşütmeli falan olmasınlar
ben de nisana alıcam kısmetse,senin doktorun kim canım? artık gözüm elbiseden başka bir şey görmez oldu,ne giyersem giyeyim kendimi mutlu hissetmiyorum.psikolojim bozuldu..
bugün ilk kez elbiseyle dışarı çıkmış biri olarak, 1. bacaklarım 'normal' olduğu için mutluydum,2. elbise, pantolon gibi beli sıkan, göbeği fırtlatan bir giysi olmadığından çok rahat, 3. elbise soğukta giyilmemeli, alttan alttan yedim soğuğu, bağırsaklarımı üşüttüm, evde iki saatte zor ısındım :)
tez zamanda kavuşasın elbiseli günlere arkadaşım :)
ne güzel özendim şimdi.doktor kilo al dedi. iki kilo aldım ama sadece göbeğime yerleşti,ne olurdu orantılı alsam. pantolanlarda bel çevrem pörtlüyo şimdi ve daha da rahatsız oluyorum.ilk defa elbise aldım kendime işte giymek için okadar güzelki gidip gelip deniyorum.dediğin gibi hiç bir yerim de fırlamıyo elbiseyle ve dizden yukarsı müthiş duruyo.eşimle alışverişe çıkıyoruz alamıycağımı bile bile etek elbise deniyorum.sanırım depresyondayım...
bugün ilk kez elbiseyle dışarı çıkmış biri olarak, 1. bacaklarım 'normal' olduğu için mutluydum,2. elbise, pantolon gibi beli sıkan, göbeği fırtlatan bir giysi olmadığından çok rahat, 3. elbise soğukta giyilmemeli, alttan alttan yedim soğuğu, bağırsaklarımı üşüttüm, evde iki saatte zor ısındım :)
tez zamanda kavuşasın elbiseli günlere arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?