Arkadaşlar bende öğretmenim ve yakın zamanda yaptırmayı düşünüyordum. 1 hafat rapor kurtarmazsa yaza ertelemek zorunda kalacağım ve bunu da hiç istemiyorum
giyiniyodum kendi takıntı yaptığm yrlrden kurtulim dedim iyiydi süper olsun dedim bu seferde baska yrler müemmel diil. 6. Aylar gibiydi süprdi. şimdi eh işte. Millet beyeniyo numara diilse.yağ konulan yerlerin kilo alınca şişmanlaması iyi değilmi yani.yağların yanlış yerlere konulması demişsinye onu pek anlamadım,öyle bir şeydemi var yani?sonuç olarak eski halinden daha iyimi.yani eskiden giyinemediğin,etek,elbise vs giyinebiliyormusun?
Memko emylee resm vermı son yaptıranlar memnunmu hangi drlar revacta kimlerin albümü resmi var kulüpte, ne kadar fiyatlar iknciyi alt baldır altları için yaptırimmi çok srdum bi el atın kızlar ya.
hakikaten ya... ben de bakayım bundan sonra. gerçi ben sokaktakilere de bakıyorum. Gecen bi kız gördüm kızın fizik inanılmaz güzel bacaklar falan sütun....ama yüzü; ı-ıh.....:) eeee hepsi bi arada da olmayabiliyor di mi?
giyiniyodum kendi takıntı yaptığm yrlrden kurtulim dedim iyiydi süper olsun dedim bu seferde baska yrler müemmel diil. 6. Aylar gibiydi süprdi. şimdi eh işte. Millet beyeniyo numara diilse.
ayyy bu kaynanalara ne oluyorsa....
peki çorap kalın bişey mi?nisan ayında olucam ya kalın çorapla okula nasıl giderim onu dert ediyorum.banyo yasağı falan var mıydı?arada çıkartabiliyormuydun çorabı?bir de çok morardı mı kaç güne geçti morlukların?kaç gün hastanede kaldın?kaç gün sonra kontrole gittin?çok soru sordumsizinle tanışmak büyük şans.umut ışığımsınız.teşekkürler....
Memko emylee resm vermı son yaptıranlar memnunmu hangi drlar revacta kimlerin albümü resmi var kulüpte, ne kadar fiyatlar iknciyi alt baldır altları için yaptırimmi çok srdum bi el atın kızlar ya.
arkadaşlar bugünlerde radikal bir karar aşamasındayımdaha dr gitmedim bu kararım için hafta sonuna ayarlıycam silikon yaptırmayı düşünüyorum çünkü bu bana yetmedi keşke adam silikon takalım dediğinde yok hayır diye kestirip atmasaymışım korkuyorum ama dolgun bacak istiyorum
evet canım sana sölediklerinin aynını birebir bana da söyledi.ben de en kötü ihtimali söyleyin bana dedim.neticede evliyim eşime karşıda sorumluluklarım var boşu boşuna maddi manevi sıkıntı yaşatmak istemiyorum eşime dedim.samimiyetle yanıtladı.bilemiyorum güven verdi bana.
amylee dipukanın dr kim biliyormusun
bende niye elbise giymiyosun diyenlere eşim izin vermiyo diyorum.garibimin haberi yok:)
yağların çoğu duruyor ama benimki iyice parantezdi şimdi düzgün ama ince napayım 2. yağtransı yerine direk silikon daha iyi değilmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?