Ben Hasan Fındık'ın Papatya Tarlası arkadaşımıza yaptığı ameliyatı beğenmiştim. Onun için Hasan Fındık'a ameliyat olmayı düşünüyorum. Zaten daha önce kendisiyle mailleşmiştim. Ağustos 19 gibi düşünüyorum. Aslında implant daha kalıcı bir çözüm ama resim gönderdiğimde implanta gerek yok demişti. Fiyat olarak 4000 dedi.sebebim_ask sen ne zaman ve kime olmayı düşünüyorsun. Yağ transferimi yoksa jazabelin gibi dolgu maddesimi düşünüyorsun.
Arkadaşlar yağ transferinde yaşadığımız erime olaylarından sonra acaba hiç erime riski olmayan dolgu maddesimi yaptırmak mantıklı siz ne düşünüyorsunuz. Bence mantıklı.
sağol canım. 3 hafta kadar kalıyor çorap sanırım ameliyat olanlar daha ii bilir tabi.Ameliyat tarihim kesin değil. Aslında çorap işi kafamı karıştırıyor. Malum ağustos ayı hava sıcak. Kaç giyilmesi gerekli acaba bu çorabın. Resim koyarım elbette, çektirip yüklerim.
Bence 4000 bile fazla sonuçta çok da önemli bir ameliyat değil.Hatırladığım kadarıyla Papatya tarlası 4500 demişti ama kendisinin çok daha indirimli fiyata ameliyat olduğunu söylemişti. Sezeryan olduğumda bile sadece hastaneye 300 ödemiştim doktor para bile almamıştı.merhaba
sebebim aşk arkadaşım hani sana hasan fındık 4000 dedi diyorsun ya ama daha önceki sayfalarda papatya tarlası bu operasyonun şimdi 6000 olduğunu o daha önceden 4500 fiyat aldığını sonrada biraz daha indirttiğini ve o rakamıda söyleyemiyceğini yazmış.
benim kafam karıştı şimdi:bbo:
eğer 4000 se iyiymiş inşallah istediiğin gibi olura.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?