Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Günaydın canım,

Mesajına geldiğinde altında "EDIT" "ALINTI YAP" gibi seçenekler yazar canım. Ordan EDIT e tıklayıp düzenleyip kaydedeceksin canım. Bak bir resim ekledim orda işaretledim herkesin kendi yazdığı mesajın altında bu seçenek çıkar.

Özel mesaj için isimlerimizin yazdığı yere tıklaman gerekiyor. Demoniac yazısının üzerine tıkla orada Demoniac kullanıcısına özel mesaj gönder seçeneği var ona tıklayınca özel mesaj yazabilirsin. Ama herkese gönderemiyoruz sanırım, mesaj sayımız az olduğundan bazen kısıtlamalar oluyor...

arkadaşlar SESELıNA yı çok merak ediyorum. ameliyattan sonra hiç uğramadı. diğer arkadaşlar ameliyattan sonra gelmiş ve durumları hakkaında bilgi vermişlerdi. ınşallah herşey yolundadır.

supersin ben bi doktora sordum bana erimeyecegini soyledi sadece tek sorun biraz zaman gecmesi lazimmis ama bana 4000 euro dedi:(((((

eger karindan yag alinirsa korse takmak zorundamiyiz vede nekadar surer korse vede varis corabi bilen lutfen yazssin arkadaslar temmuzda dusunuyorum ameliyati..

Arkadaşlar bu ilizarov yöntemi kemiği kırmak dışında başka tekniklerlede mi yapılıyor. Bir sitede şöyle bir yazı var anlayamadım tek ameliyatla cihaz takılmadan vs diyor ve kemiğin içine çivi yerleştirmekten bahsediyor. Digicum iltihap kapma olayı demiştin o bu ameliyattamı oluyormuş canım

Bacaklardaki eğrilik, İlizarov dışında bir yöntemle tedavi edilemez mi?
İlizarov, bacak eğriliklerinde en son başvurulacak yöntemlerden biridir. Son yıllarda özellikle ameliyat sırasında İlizarov benzeri cihazlarla eğriliği düzeltip, kemiğin içine çivi ya da plak yerleştirerek ameliyatı tamamlıyoruz. Hasta uyanmadan cihazı çıkartıyoruz. Böylece hasta uyandığında, bacağında İlizarov cihazı olmuyor ve bacağındaki yamukluktan bir tek ameliyatla kurtuluyor. Hastanın bacağı tek ameliyatla düzelmeye uygunsa; bu yöntemi tercih ediyoruz. Ama düzelme sağlanamazsa ve bacakta kısalık da ortaya çıkıyorsa, deformite tek seferde düzeltemeyeceğimiz kadar fazlaysa; İlizarov'u uyguluyoruz.

http : // www . porttakal.com/haber-parantez-ve-egri-bacaklari-dumduz-yapmak-mumkun-118617.html

aralardaki boşlukları silerek siteden haberin tamamına bakabilirsiniz kızlar

evet bu yöntem var ama bir bacak 4 ay, sonra diğer bacak bir dört ay daha. yani çok da estetik amaçlı bir operasyon değil.

evet bu yöntem var ama bir bacak 4 ay, sonra diğer bacak bir dört ay daha. yani çok da estetik amaçlı bir operasyon değil.

Evet biraz uzun bir tedavi ama benim bacaklarım için yağ enjeksiyonu diğer arkadaşlarda olduğu gibi sonuç vermeyecek gibi. Eğrilik düzelse bana yetecek ondan bu yöntemi düşündüm ama karar veremedim daha...

Foruma üye olmadan önce ben de 1.5 ay nerdeyse en başından beri tüm konuları okudum :) Biraz yorucu oluyor tabi :)

merhaba arkadaşlar giremedim bayadır digucum sonuçtan memnun olmana sevindim... Aslılı senin bacaklarınıda çok beğendim ayrıca çok başarılı olmuş öncesini bildiğim içinde söylüyorum gerçekten harika olmuş rahat rahat giyebilirsin eteklerini canım...

kızlar bugün ulvi güner'e muayeneye gittim. yanına girmeden önce 150 tl muayene ücreti aldılar. ücret alınca ayrıntıl olarak muayene yapacak ve tamamen konusmalarıyla beni tatmin edecek diye düşünmüştüm. şöyle bir bacaklarıma baktı. kök hücre tekniği ile yağ transferi yapacağını söyledi.
macrolane yöntemini yağı olmayan kişilere yaptığını belirtti.
yağ transferinin fiyatı 6000 tl. macrolane'nın fiyatı da 6000 tl. (macrolane 80 cc için)
biraz konuştuktan sonra sekteri içeri girdi ve doktor bey beklediğiniz telefon geldi dedi. ulvi bey daha soracağınız birşey var mı diye bile sormadan ayağa kalktı. yani kısacası güle güle dedi.
benim anladıım kadarıyla doktor muayene ücretlerinden çok iyi para kazanıyor. ameliyat fiyatlarını da yüksek tutarak arada bir ameliyat yapıyor. paralı kesime hitap ediyor yani. muayeneye gitmeyi düşünen arkadaşlar bu paraları göze alıyorlarsa gitsinler. doktor gülümsüyor falan ama samimiyetsiz geldi bana.

zeni bu işi sırf ticaret gibi gören bi çok doktor var malesef doktor beyin telefon görüşmeleri için ayrı bi odasımı varmış bende sekreterim banada yaptırırlar böyle numaralar bu amaliyat ve sonucu bizim için çok önemli maddiyat bi yana maneviyat olarak o yüzden doktor seçerken çok iyi düşünmek lazım gerekirse şehir dışında yaptır

kızlar ben bu bacak dolgusu için Dr.Ferruh Bingül'e mail atmıştım ertesi gün cevabı geldi ücreti ve ameliyatı hakkında detaylı bilgi vermiş ve ücretsiz muayene için randevu almamı söylemiş opuyorumnanaktan bana çok samimi geldi..hem bu doktora ameliyat olanlar da var sanırım aranızda biraz da siz bilgi verin kızlar hadi (yani ferruh beye ameliyat olanlar)

Back
X