Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet kızlar, herkes nereye kayboldu. SESELINA yı bende merak ediyorum. Ameliyatı 1 Mayıstaydı, 1 ay geçti bi ses çıkmadı umarım yolundadır herşey :Saruboceq: LEYDI'cim sen nerelerdesin, umarım en kısa zamanda gelirsin canım. ANKAL geçmiş olsun canım, sargılarından kurtulunca bizede resim ekler misin? Umarım bacakların çok çok güzel olmuştur :Saruboceq:
Bu aralar çok yoğunum ben hala ortopedi doktoruna gidemedim :(

Ses seda yok. Oysa ben hergün merakla açıyorum bu sayfayı. Ameliyat olanların güzel haberlerini bekliyorum. Bülent Cihantimura gidicem galiba. Bursa için başka şansım yok gibi :((((

Ses seda yok. Oysa ben hergün merakla açıyorum bu sayfayı. Ameliyat olanların güzel haberlerini bekliyorum. Bülent Cihantimura gidicem galiba. Bursa için başka şansım yok gibi :((((

Arkadaşlar selamlar.. bacaklarını kalınlaştırmak isteyenler için seve seve ''donör'' olabilirim belirteyim öncelikle:)
şaka bir yana bu işle ilgili oytun idilin birçok yazısı var internet sitesinde..

ben kendisiyle bacak inceltme konusunda görüşmüştüm.. eğer inceltme konusunda bildiğiniz bir doktor varsa paylaşırsanız çok sevinirim

'hüseyin güner' in adı da çok sık geçiyor ..ama kalınlaştırma yapar mı bilemiyorum.. :)

sevgiler

Son düzenleme:
Merhaba;
İlk olduğumda çok ağrı hissettim ve o gece yatmakta zorluk çektim,yürümekte zorlanıyorsun, zaten 10 gün kadar işe gitmedim. 3 gün içinde morluklar oluştu ama abartılı değildi zaten 3 hafta içinde geçiyor. Ama ağrı yaklaşık 1 hafta kadar sürdü. Dikişler kendiliğinden düştü. İşe başladıktan sonra veya çok ayakta durunca ayaklarda çok şişme oluyor, evde ayakları yüksekte yakmakta fayda var. Yalnız benim bacaklarda asimetri var birisinde iki bölüme yağlar sanki yığılmış gibi ortası boşlukta kalmış gibi değişik bir görüntü oluştu, cumartesi günü kontrole gideceğim.
İlk operasyonumu Hasan Fındık ta olmuştum, hastane ortamında olmuştum ve yürümekte hiç problem olmamıştı ama mide bulantım çok olmuştu. Yalnız Hasan Fındık çok az yağ koymuş ve şişlikler inince ve 6 ay sonra çok az bir şey kalıyor.
Artık hangisi iyi bilmiyorum biraz daha iyileşince belli olacak..

Canım selam, ben 15 Mayıs ta Ferruh Bingül e oldum, klinik ortamında operasyon yapılıyor, ilk başta ortamdan korktum ama hemen uyuyorsun zaten, yalnız çok ağrı oldu, hatta bir kaç gece dönmekte zorlanıyorsun sıkıntılı oluyor biraz, sonrada bir süre ayaklar hep şişiyor. Ben daha önce Hasan Fındık'a olmuştum kendisi bana bacakları boydan boya göbeği de saran bir tayt şeklinde korse vermişti, bunu 1 ay kullanmıştım. Ferruh Bey de aynı korseyi 1 ay giyin dedi ama yaz olduğu için ve çalışınca çok sıkıldım bende kendisine sordum giymesem sakıncası var mı diye en azından akşamları giyin dedi bende öyle yapıyorum. Bacak şekli istediğim gibi olmadı yine..Sağ bacakta çok yağ toplanmış gibi oldu ve masaj yapsamda geçmiyor bu hafta sonu kontrole gideceğim bakalım.. Ben Ferruh Bey e 2.500 tl ödedim hastane ortamında olursa 3.500 olur demişti, Hasan Fındık a ise geçen yıl Kasım ayında 4.000 tl ödemiştim ama Florance Nightingale hastanesinde olmuştum ve buna korse, tahliller, 1 gece otel konaklaması ve havaalanından gidiş gelişte dahildi. Yani Hasan Fındık'ın özel şoförü var alandan alıp sonra 1 gece hastanede kaldıktan sonra tekrar alana bırakıyorlardı. Sonucu bekleyerek göreceğim bakalım..

Arkadaşlar kusura bakmayın ben bana soran arkadaşlara cevep yazmaya çalıştım ama tam kullanmayı bilmiyorum sanırım karıştı biraz..

Arkadaşlar kusura bakmayın ben bana soran arkadaşlara cevep yazmaya çalıştım ama tam kullanmayı bilmiyorum sanırım karıştı biraz..

Beren merhaba.Ben de Ferruh beye ameliyat olmayi dusunuyorum.senin bacaklardaki probllem neydi?bende cok ince bacaklar,acaba faydasi olcakmi ameliyatin?ne tavsiye ediyorsun?

BERENCıM umarım şişlikler geçtikten sonra iki bacağınında simetrisi aynı olur. Belki şişlikten öyle görünüyordur. Hasan Fındık a yaptırdığımda daha az acı olmuştu diyorsun. Ama oda daha az yağ koymuş. Konulan Yağ miktarı artıkça acıda artıyormu acaba? Ne kadar zor bu bacak ameliyatı. Üstelik eriyip birde ikincisini denemek de ayrı bir zorluk.

ben burdayım:))) seselina iyiymiş kızlar msn e not bırakmıs evde neti yoktu onun ondan gelemıyor iyi oldugunu biliyoruz ya yeter bize yakın zamanda gelir inşlh.....

biz aldık canım cevabımızı teşekkür ederiz opuyorumnanaktan sana da çok çok geçmiş olsun umarım istediğin gibi olur herşey sonuçlarını bildir bize burdan mutlaka

Kızlar kusura bakmayın uzun zamandır yokum ama işe döndüm ve bir sürü iş beni bekliyormuş gelince öğrendim şimdi onlarla boğuşuyorum. Akşmaları da ev bakıyorum onun için giremiyorum internete. En kısa zamanda size durumumla ilgili bilgi vericem. Ama şu kadarını söyleyeyim benim kemikler yamuk olduğu için illaki %100 düzelme olmadı beklemiyordum da zaten ama %80 lik bir düzelme var. Daha önce de söylemiştim benim bacaklarım gerçketen yamuk. Hala varis çorabını çıkarmadım çünkü ameliyat olalı daha 2 hafta oldu. Çıkarınca resimleri ekleyeceğim.Kısacası ben şuanki görüntüden memnunum bu kadarını bile beklemiyordum. İnşallah erimez böyle kalır. Görüşmek üzere.

Digucum çok sevindim. Benim de 1,5 aya yakın oldu amlyt olalı. Maşallah eriyen bişey yok. Ama sağ bacağım sol bacağa göre çarpık kalmış, ama etek giyilmicek bgibi değil, fakat ben hala etek giymeye cesaret edemedim :)

Kızlar kusura bakmayın uzun zamandır yokum ama işe döndüm ve bir sürü iş beni bekliyormuş gelince öğrendim şimdi onlarla boğuşuyorum. Akşmaları da ev bakıyorum onun için giremiyorum internete. En kısa zamanda size durumumla ilgili bilgi vericem. Ama şu kadarını söyleyeyim benim kemikler yamuk olduğu için illaki %100 düzelme olmadı beklemiyordum da zaten ama %80 lik bir düzelme var. Daha önce de söylemiştim benim bacaklarım gerçketen yamuk. Hala varis çorabını çıkarmadım çünkü ameliyat olalı daha 2 hafta oldu. Çıkarınca resimleri ekleyeceğim.Kısacası ben şuanki görüntüden memnunum bu kadarını bile beklemiyordum. İnşallah erimez böyle kalır. Görüşmek üzere.

Digucum canım resimlerini merakla bekliyorum. Benim bacaklarda baya yamuk olduğundan en azından nasıl duruyor görmek isterim. Ameliyat öncesi resminide koyabilirsen harika olur. Hava ısındı iyice varis çorabı sıkıyor mu canım? İnşallah bacakların hep öyle kalır canım..

Digucum çok sevindim. Benim de 1,5 aya yakın oldu amlyt olalı. Maşallah eriyen bişey yok. Ama sağ bacağım sol bacağa göre çarpık kalmış, ama etek giyilmicek bgibi değil, fakat ben hala etek giymeye cesaret edemedim :)[/QUO

Merhaba Aslılı, senin sürecini takip etmiştim. Erime olmamasına çok sevindim inan. Ayrıca bacaklarının resimlerini de gördüm. İnan bana senin bacaklarının son hali bende olsa, etek giyer hiç çıkarmam. Etekle yatar kalkarım. Lütfen sen de giy :)

Beren merhaba.Ben de Ferruh beye ameliyat olmayi dusunuyorum.senin bacaklardaki probllem neydi?bende cok ince bacaklar,acaba faydasi olcakmi ameliyatin?ne tavsiye ediyorsun?

Bende açıklık vardı ama fazla değildi, zaten diz çıkıntıları alınınca aslında görüntü çok farkediyor ama ben açıklık kapanmadığı için takrar olayım dedim, ve bana göre çok problem olmamasına rağmen hemen kapanır diye düşünüyordum aslında açıklık kapandı ama iki bacak arasında fark oludğu için ve simetri olmadığı için iyi görülmüyor..Bence sende yeteri kadar yap varsa faydası olabilir, birde senin kaç cm kalınlık mezro ile ölçtün mü?

BERENCİM umarım şişlikler geçtikten sonra iki bacağınında simetrisi aynı olur. Belki şişlikten öyle görünüyordur. Hasan Fındık a yaptırdığımda daha az acı olmuştu diyorsun. Ama oda daha az yağ koymuş. Konulan Yağ miktarı artıkça acıda artıyormu acaba? Ne kadar zor bu bacak ameliyatı. Üstelik eriyip birde ikincisini denemek de ayrı bir zorluk.

İnşallah geçer canım.. Evet Hasan Fındık aslında biraz daha yağ eklese simetrisi ve ayarlaması sanki daha iyi gibiydi, ama bilemiyorum ki.. Ben bundan Ferruh Bey e de bahsettim hiç acımdaı diye, o da yağ az konulduğu için demişti, zaten kendisi operasyondan önce az acı bekleme ben çok yağ koyarım demişti o nedenle alıştırdım kendimi..Evet gerçekten stresli bir operasyon bu bacak operasyonu, ben biraz da bu sitede bir kaç arkadaşın resmini görünce tekrar heveslenerek Ferruh Bey e de olayım dedim ama doğrumu yaptım bilemiyorum...

BERENCıM bence doğru yaptın. Hep aklında kalacaktı. Şansını denemiş oldun. Hem daha ameliyatın başı. Dediğim gibi şişlik inerse belki simetride düzelir. ASLILI senin bacakların çok güzel görünüyordu. Ben hiç farketmedim çarpıklığı. Son resimlerini eklermisin. Merak ettim. Yıllarca etek giymeyince insan emin olamıyor değil mi? Hep aynı korku devam ediyor. Acaba herkes bana mı bakacak korkusu.

Back
X