Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tulsa çok çok geçmiş olsun, herşey çok iyi olacak. ne zamandır giremiyorum foruma.
Kızlar iyi dilekleriniz ve desteğiniz için hepinize çok çok teşekkürler ediyorum. ınşallah hepimiz bu dertten ömrümüzün sonuna kadar kurtuluruz. Benim bacaklar biraz zorlayınca birleşiyo.. Yani tam olarak birleştiini söööleyemem ama düz tuttuğumda çok az bi boşluk kalıyo yani büyük sorun yok şuanda. Tek derdim erime korkusu.. Hatta kilo bile aldım yemek yemekten..

KIZLAR ıNANIN Kı BENıM BACAKLAR FELAKET HALDEYDı! HATTA DR MELıKENıN YANINDA BıLE BENıMKıLERıN EN SORUNLU BACAK OLDUUNU SÖÖLEDı. HATTA AMLYTA GıRMEDEN ÖNCE BıLE EN ÇARPIK BACAK OLDUUNU SÖÖLEDı.. AMA O GÖRÜNTÜDEN BU GÖRÜNTÜ ıNANILIR GıBı DEĞıL. AHMET BEY GERÇEKTEN DE SÜPER Bı ADAM, TABı ıNŞ ERıME OLMAZSA DAHA DA SÜPER OLACAK..VÜCUDUMDA ALLAHTAN YETERLı YAĞ VARDI. SıZıN DE VÜCUTTA YERERLı YAĞ VARSA HıÇ KORKMAYIN AMLYT OLUN. BEN DÜZELDıYSEM SıZ DE DÜZELECEKSıNıZ.

Bı de bence amlyt ıÇın eylÜlden sonrasını bekleyın. O zamana kadar bızdekı erımeler de bellı olacaktır. Hem de havalar da soĞumuŞ olacaĞından korse vs gıbı etkenlerden rahatsız olmazsınız.
Amlyt olmayanlar, Çok Şanslısınız, ÇÜnkÜ sızden evvel amlyt olup, deneyımı olan bır sÜrÜ ınsan oldu.. Bıraz sabredersenız bence eylÜl ekım gıbı amlyt olun.. Bence de yaĞ enj sılıkondan daha ıyı ÇÜnkÜ Çok doĞal duruyo

aslılı heralde eylül ekim daha mantıklı zaten şu korse işinden dolayı
çok sıkıntı veriyor mu? sıcak falan
sen ahmet karacalara mı oldun?

arkadaşlar teşekkür ediyorum..Bugun 3. gunum hala ağrı, acı yok.. doktorun istediği gibi surekli yatıyorum. gelismelerden haberdar ederim sizleri

bacaklarımı bilerek birleştirdim aradakı açıklıgı görmeniz bakımından mesela benim istedigim dizden hemen asagıdakı bölümün daha dolgun olması ve o kısımın birleşik durması

Leydı canım saol resım ekledıĞın ıÇın .ınan sana en ıÇten samımıyetımle sÖylÜyorum arada aÇıklık olmasına raĞmen bacakların gayet gÜzel gÖrÜnÜyor ve hıÇte Öyle etek falan gıyılmeyecek gıbı deĞıl. Yerınde olsam hıÇ kafama takmam . Kı zaten ayaklarını bıtıŞık tutmasan aradakı aÇıklıkta farkedılmez dıye dÜŞÜnÜyorum ben.keŞke benımkılerde senın bacakların gıbı olsaydı. Operasyon falan dÜŞÜnmezdım ınan .

Leydi, çok teşekkür ederim. Resim yüklemişsin. Bence de bacaklarını birleştirmezsen görüntü gayet iyi. Eski halini bilmiyorum ama şu hali kötü değil. Tekrar teşekkürler. Sen hep burdasın ve hep bilgi veriyosun. Allah gönlüne göre versin inşallah :)))

LEYDı inan bana bacakların gayet hoş görünüyor. Arkadaşların dediği gibi birleştirmesen aradaki açıklık hiç farkedilmeyecek. Dert edecek bir durum yok. Rahat rahat istediklerini giy.

Back
X