Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Aaaah kızlar.. Ben de şöle bi ameliyat olsam da eski hali, yeni hali diye ekleyiversem fotolarımı :((( Benim bu duruma gelebilmem için daha uzun zaman var önümde :((((

Aaaah kızlar.. Ben de şöle bi ameliyat olsam da eski hali, yeni hali diye ekleyiversem fotolarımı :((( Benim bu duruma gelebilmem için daha uzun zaman var önümde :((((

Sevgili Leydi,

Ben bacaklarini son ameliyatini olmadan once de gormustum, gayet guzeldi. Bence sende bir tur bacak kompleksi yada bacakacmafobia :) var, gercekten, olay kafanda... Bu arada bacaginin ic konturu esasinda duzgun, yani oyuk degil, duz iniyor, ve 10 uzerinden 8 veririm ben bu bacaga... Bir tek sen goruyorsun kusuru baskasi degil... Inan bizler bacakla bozdugumuz icin herkesin vede kendimizin bacagina bakiyoruz... baska insanlar ise baska yerlere bakiyor, mesela kollari kalin olanlar kollarina, poposu cirkin olanlar popoya, kocaman gobegi olanlar ise gobege...

Ben biraz ailelerimizde suc buluyorum, yani bize hep kisa etek yada sort giydirselerdi, bacaklarin super kizim deselerdi, belki de boyle olmazdik.

jezabel evet sen ozaman da demiştin bana :)))))))))) ama napıyım tmm dört dörtlük bi bacak beklemıyorum ki ilk haline göre şuan cok iyi ama işte dediğin gibi birazda küçüklükten gelen bir alışkanlık bu konuda bazan anneme cok kızıyorum hemde cok hiç kısa giydirmemiş güneş görmemiş bacaklarım ben kızıma bunu yapmıyorum valla açabildigi kadar açıp gezsin alışsın büyüdügünde sorun yaşamasın alışkanlıkla alakalı birazda evde sort giyiyorum alışıyım die ama yok of offffff

bide işte ben düz bacak istemıyorum canım ya şekilli olmalı mesela bende yok şekil mekil kaydirigubbakcemile3 dümdüz iniyor dizin hemen altındakı yer böle azıcık şişkin olsaymıs böle iğne olucak oraya batırıp havayı basıcan şişicek ay ne güzel fikir :1: kaydirigubbakcemile2

Ay ne diycem kızlar. Şöyle bir şey olsa. Etekte kurtarmaz ama. En azından dar paça pantalon giyebilmemizi sağlayacak bir alet. Çorap gibi giysek Tak çıkar silikon gibi. Sadece açıklığı kapatsa yani. Giyilebilir birşey olsa yani. Hiç değilse dar pantalon giyeriz yaa :P

leydi SÜPERRRR görünüyo......giy minileri çık dışarı kızına da giyir analı kızlı gezin minilerinizle :teytey:

hahahah bi ara bir arkadas varmı pentiye mail atıcam silikonlu corap yapmaları için diyodu iyi fikir aslında yada vatka falan koyucan içine aman allahım kafayı yedikkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 akannehir

Ay ne diycem kızlar. Şöyle bir şey olsa. Etekte kurtarmaz ama. En azından dar paça pantalon giyebilmemizi sağlayacak bir alet. Çorap gibi giysek Tak çıkar silikon gibi. Sadece açıklığı kapatsa yani. Giyilebilir birşey olsa yani. Hiç değilse dar pantalon giyeriz yaa :P

seni o kadar çok iyi anlıyorum ki :sinifsinif: hele bir de bu sene moda olan o salak dar paça kotlar :umursamaz: ya valla deli olucam ya nereye baksam dar paça giyemiyorum ki kürdan gibi bacağa :sinifsinif:

yok gülüm ya ne süperi o kadar diil eh idare eder...:)

AAAAA ayıp ama yaaa.....valla bize ayıp ediyosun ama.....kürdan gibi bacaklarımız var diyoruz canım......senin gibi olsa kesin giymiştim minleri çoktan yaniii.....hadi giy bi etek çık dışarı gezmeye.....bizi de çatlat zemuszemus

seni o kadar çok iyi anlıyorum ki :sinifsinif: hele bir de bu sene moda olan o salak dar paça kotlar :umursamaz: ya valla deli olucam ya nereye baksam dar paça giyemiyorum ki kürdan gibi bacağa :sinifsinif:

Canım benim, geçen ay aldım bi tane ben de. Bana ne be dedim. Bulucam bi çaresini giyicem. Sünger münger koyucam içine giyicem işte. :(( Hala duruyo. Offff... İspanyol modası geri dönsün bari yaaa :((((((((((( Şu pantalona bi çare bulimm Paylaşıcam burda. Üzerine çalışıcam biraz. Malum en az 1 sene ameliyat olma şansım yok. Geçici bi çare buliim. Hiç diilse pantalon giyim gönlüme göre yaaa :))))

leydi063; ben operasyon sonucunu gayet başarılı buldum. elbise ve eteklerini hiç çekinmeden, kafanı da meşgul etmeden giyebilmelisin bence.

Son düzenleme:
Kizlar, size cok komik bir itirafta bulunacagim, ben yillarca dar pantolon ve ustune cizme giyerken cizmenin o bos yerine 3 e katkadigim bir corap koyaridim, tavsiye ederim ise yariyor:)

hahahah bi ara bir arkadas varmı pentiye mail atıcam silikonlu corap yapmaları için diyodu iyi fikir aslında yada vatka falan koyucan içine aman allahım kafayı yedikkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 akannehir

Leydi bacaklarım gayet güzel bencede rahatça etek elbise giyinebilirsin, eteğin modeli ve ayakkabı da çok önemli biliyorsun bacakların nasıl göründüğünde ona dikkat et yeter...
silikonlu iç çamaşırları var, popoyu dik göstersin diye aslında kesinlikle bacak için yapmalılar satış patlaması yaşanır valla Türkiye de , Türkiye de D VİTAMİNİ alma oranı düşük, o nedenle kemik yapısı biraz eğri insanların :P)

Leydi bacaklarım gayet güzel bencede rahatça etek elbise giyinebilirsin, eteğin modeli ve ayakkabı da çok önemli biliyorsun bacakların nasıl göründüğünde ona dikkat et yeter...
silikonlu iç çamaşırları var, popoyu dik göstersin diye aslında kesinlikle bacak için yapmalılar satış patlaması yaşanır valla Türkiye de , Türkiye de D VİTAMİNİ alma oranı düşük, o nedenle kemik yapısı biraz eğri insanların :P)

Hızlı hızlı yazıyorum açıklık getireyim o insanlardan biri de benim tabii, ben de D vitamini eksikliği olduğu için ve küçükken sanırım pek güneşe çıkmamışım eğriki belirgin, oysa ablamın bacakları gayet düzgün yani tamam sütun değil ama çarpık da görünmüyor.. her neyse bende bu dertten kurtulup resimlerimi koymayı çok isterim inşallah kışın falan... hatta öncesinde şimdiki halini de ekleme istiyorum bana yorum yaparsanız, nereye dolgu yapılsa iyi olur falan diye :) sevinirim ...

Back
X