Bacak dolgusu yaptıran var mı?

deme ya demek en kaliteli yağ göbekde olurmuş. kopacak gibi vücudumda yağlı göbeğimin olmasına sevineceğim hiç aklıma gelmezdi :) enteresan bi şekilde hafif göbekliyim bel çevremde yağlı yıllar geçip yaş ilerleyincede muhtemelen göbek yapmaya devam etcem çünkü kalıtsal yapım bu ilk defa bu durum işe yarıycak ben bi doktora gösterim en iyisi sorada ameliyata karar verilirse göbek yapma kampına girm bisüre :)))

Angelim,
Gerçekten bacakların süper görünüyor.Ne mutlu sana.
Peki yağ alınan bölgelerinin durumu nasıl?Cökme dalgalanma vs. var mı?

kızlar tabanlık siparişi veren arkadaştan hiç ses yok geldimi acaba birde ferruh beye giden arkadaşlar sorabilirmi yağ enjeksiyonu kalçayada olabiliyormu arka kalça deyil yanlar çukur oralar doldurulabilirmi

ANGELıM harika görünüyor bacakalrın :nazar:
ilk hali nasıldıda bu hale geldi.Benimde hala şansım var mı diye merak ettim canım

Angelim,
Gerçekten bacakların süper görünüyor.Ne mutlu sana.
Peki yağ alınan bölgelerinin durumu nasıl?Cökme dalgalanma vs. var mı?

ANGELİM Bacaklarım muhteşem gerçekten.... Ben de Melike nin sorduğu soruyu soracağım bundan pek bahsedilmiyor sanırım yağ alınan bölgeler için normalde dalgalanmadan bahsidiliyor, liposaction dan bahsedilen forumlarda, Ferruh beyin ameliyatlarında böyle bir sorunla karşılaşılabiliyor mu, bacakları düzeltelim derken göbekten, basenden olmayalım bikini giyerken hepsi lazım bize :) şaka bir yana bilgi verirsen sevinirim....

arkadaşlar..operasyon sonrası fotoğrafları paylaşmak için ödemlerin inmesini bekledim..topukusuz, alçak topuklu ve yüksek topukla tüm versiyonlarını görmeniz için 3 haliyle de gönderiyorum :))

Eklentiler

• $sade.webp
    $sade.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 89
  • $az topuk.webp
    $az topuk.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 74
  • $yuksek topukla.webp
    $yuksek topukla.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 60
tulsacım gayet güzel ve başarılı olmus canım, güle güle kullan eritmeden aman ha kaydirigubbakcemile2
bacak bacak die geberip gidicem sanırım yakında :1:

teşekkürler leydicim..seninkiler de hiç sorunlu bacaklar değil gerçekten. AMa diliyorum en kısa zmanda hayalindekilere kavuşursun :)

ANGELİM Bacaklarım muhteşem gerçekten.... Ben de Melike nin sorduğu soruyu soracağım bundan pek bahsedilmiyor sanırım yağ alınan bölgeler için normalde dalgalanmadan bahsidiliyor, liposaction dan bahsedilen forumlarda, Ferruh beyin ameliyatlarında böyle bir sorunla karşılaşılabiliyor mu, bacakları düzeltelim derken göbekten, basenden olmayalım bikini giyerken hepsi lazım bize :) şaka bir yana bilgi verirsen sevinirim....

hayr dalglanma olmadı diz üstundende yag alınmstı orda bıraz cukurluk olustu ona bıraz dikkat etmek lazm sanrm.göbegmden alınan yerdede bir problem olmadı ancak yeniden göbek yaptım=)) eger erime olursa ikinci seansı yaptırcam o zamn lazm olur die düşünüyorum=)

arkadaşlar..operasyon sonrası fotoğrafları paylaşmak için ödemlerin inmesini bekledim..topukusuz, alçak topuklu ve yüksek topukla tüm versiyonlarını görmeniz için 3 haliyle de gönderiyorum :))

tulsa taş gibi olmussşş=) hep mutlu ol bu güzel bacaklrınla,,bizlerde haber ver erime ya da bir sıkıntın olduğunda.ben amelyat olalı 7 ay oldu ama hala merak ediyorum herkesi

TULSA gerçekten süper olmuş. Çok sevindim senin adına. Bende en çok morluk kalıyormu diye takılıyorum. Sende herhangi bir sorun varmı?

ANGELıM göbeğimden yağ alınacak diye bence göbek yapma :)) vücut bir bütün. bir taraf olurken diğer tarafın estetiği bozulmasın.. Ben bir spor delisi olarak asla göbekli olma istemem...

kızlar tabanlık siparişi veren arkadaştan hiç ses yok geldimi acaba birde ferruh beye giden arkadaşlar sorabilirmi yağ enjeksiyonu kalçayada olabiliyormu arka kalça deyil yanlar çukur oralar doldurulabilirmi

Canım tabanlık siparişini ben verdim. Malezya'dan geldiği için uzun sürdü. 2 gün önce gelmiş PTT den kağıt bırakmışlar eve, ama benden başkasına vermiyorlar. Bende bu aralar çok yoğunum uğrayıp alamadım. Bir kaç gün içerisinde alırım canım ;) Bende çok merak ediyorum :)

Son düzenleme:
Back
X