Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese çok teşekkürler..moral oldu..ben hala daha emin değilim, hala ince gibi geliyor..gerçi genel olarak da inceyim ama bilemiyorum işte.
eski hallerin çok problemli olmadığını söylemeliyim..ne yazık ki, fotolar bende yok..dizin hemen altında hafif boşluk vardı..oralar kapanınca biraz daha iyi görünüyor tabi..
Soran arkadaşa cevaben Doktorum .Ahmet Karacalar ve 6500Tl'ye mal oldu..
jelarsin meaba.ben 11 inde ameliyat oldum ferruh beye. korseyi hala giyiyorum.antalya da yaşamama rağmen hiç sıkıntı olmuyor korse giymek yeterki bacaklarımız düzelsin insan bi sene bile giyer valla:) dert olmuyor o yüzden. tabi şimdi çok şükür kendimi daha iyi hissettiğim için giymek istemiyor gerek yokmus gibi geliyor ama korse şekil verdiği için bi süre giymek gerekiyor. hem bu varis çorabı yünlü değil arkadaşlar korkmayın.faydası var zararı yok. etek giymeye baslamadım tabi:) oyle mini giyeyim diye aşırı isteğim olmadı hiç:) ama dar pantolon giydim ilk defa. zaten hep geniş giyinen biri birden mini giyerse abes olur:::))))) dikkat çeker aile taraındanda. ama dar pantolon giymek cok guzel bi duygu. allah herkese ardım etsin. ben ferruh beyi öneriyorum arkadaşlar.olun korkmayın.cesaretinizi toplayın.benim bacaklarım kemikli ve kalındı zaten ve parantezdi çok boşluk vardı. olabileceğinin en iyisi olduğunu düşünüyorum.inşallah erimez.allah herkese nasip etsin.
jelarsin çek 3milyar kredi al yıllık iznini 14 gün bi de haftalık izinlerin olacak. dr.dan randevunu al gittiğin gün ameliyaı ol 14 gün dinlen. illa 14 gün şart değil tabiki ama ben 1 hafta evinde dinlenmeni tavsiye ediyorum.3 gün hareketin biraz daha kısıtlı tabiki.ama bi hafta evinde dinlenmen faydalı.ama yıllık iznin varsa 14 günde dinlen iyice toparlıyorsun kendini o zaman.öyle gidersin.korsede rahatsız etmiyor beni.aksine giymek güzel. hiç sıkma kendini dostum.bir hafta işe başlama bence.ben evdeydim sıkıntı olmadı ama işte belki seni zorlar ne iş yaptığınıda bilmiyorum.ama ayakta çok gezmemen daha iyi.
dior hayır morluk ilk hafta oldu..benim de ödüm patladı ya gecmezse 1-2 ay diye..2. haftadan itibaren hiçbiri kalmadı. Ağrım acım benim hiç olmadı..kesi izi yok nerdeyse..daha dogrusu kesi yok..iğne ucu gibi düşünün izleri. Şunu söyleyeyim tavsiye olarak..Vucuduma olabilecek en az hasar gelsin, agrı acı olmasın, hemen iyileşeyim, paraya da kıyarım derseniz Ahmet bey...yok eger benden çok çok yağ alınsın, bol bol bacaklara konulsun derseniz başka doktor bulun derim, hele de yağınız azsa..Ahmet bey vücudu fazla zorlamadan yapıyor ne yapacaksa..tabi bu benim fikrim.
Kaç saat sürmüştü ameliyat?
teşekkür ederim, bu klasik yöntemle değil mi? süperdry değil.
Tulsacım bacakların cok hoş olmuş gerçekten
zaten güzeldi ama şimdi daha da güzel olmuş
bol minili günler diliyorum canım..
ekleyemedim fotoyu ohaoldumsmile
ne hizliresimden ne buradan. buradaki atac kismi aktif degil bende.
hizli resimde sorun veriyor acilmiyo. pc yi kilitliyor
minici mesaj sayın 50 olmadan resim ekleyemezsin zaten canım onun için ataç kısmı aktif değildir.