Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar hepinize tekrar merhaba demek istiyorum. uzun zamandan beri yazmıyordum. açıkçası ameliyat olmaya çok yakınken ve hatta randevu bile almışken son andaki engellemeler benim çok moralimi bozdu ve bu sorunu kafamdan atmaya, başka şeylere odaklanmaya çalıştım. ama hepimizin burada bahsettiği gibi yaz geldi şortlar etekler ortaya çıktı ve benim bu konudaki takıntım da yine hortladı tabi. bir ara mağaza dolaşmak bile istemiyordum o derece. neyse siteye girip göz gezdirince ameliyat olan arkadaşların resimlerine baktım hepsinin sonuçları mükemmel olmuş. TULSA, bacakların mükemmel ötesi, çok başarılı güle güle kullan canım:) çok beğendim. sen kime yaptırmıştın?? ya ben birşeyi merak ediyorum. yaz aylarında bu ameliyatı olmak tercih edilmiyor mu? korse sıkıntı yaratır mı? ben yine bu ameliyat olayına sıcak bakmaya başladım.
hepinize sağlıklı, güzel bir yaz tatili dilerim..[/QUOTE
teşekkürler...ben Ahmet Karacalar'a oldum operasyon.. ödemler indikten sonra bu şekil aldı.. arada bir tekrar fotoğraf çekip bakkmak gerek değişiklik olup olmadığına.
konumuzla alakasız fakat sizinle paylaşmak istedim
yarın saat 9da hayatımın dönüm noktası hakkında son karar verilecek sizlerin desteğinide yanımda hissedicem sizleri çok seviyorum opuyorumnanaktan