Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bakın kızlar bu yabancı bir site. Ama bunların taktıkları alet

Türkiyedeki ilizarov sayfasında daha büyük aletlerle resimler var.

inceleyin bakalım kızlar.

Buna benzer Rusyanın bir internet sitesi var onu incelemiştim, bizim bacaklar ne ki arkadaşlar, gerçekten eğrilik sebebiyle yürüme zorluğu çeken insanların bacaklarını bile sütun bir hale getiriyor bu yöntem, ancak görüldüğü gibi ağrılı hareket zorluğu olan bir yöntem, öğrenci olsam yine de aklımında bir köşesinde yaptırmayı düşünebilirdim diyorum ancak şuan çalışıyorum bu mümkün değil, böyle bir aletle aktif bir hayat sürmek çok zor, bildiğim kadarıyla bunlar gece gündüz kakılı oluyor ve en az 2-3 olmak üzere 1 yıla kadar bile takılı kalıyor.... allah büyük dertler vermesin, şimdilik estetik operasyonlarla bu sorundan kurtulabiliriz diye düşünüyorum kendim adıma...

Evet kızlar günlük hayatı çok etkiliyor. Ukraynada sanırım bir klinik vardı oraya bilgi için mail yollamıştım. 3 ay civarı eğriliğe bağlı olarak kalınması gerektiğini söylemişti. 5 yıldızlı otel gibiydi istersen orada kalıyorsun istersen haftada bir gün kontrole gidiyorsun. Orada kalanların yaşantılarını anlatan bir video vardı bulursam eklerim. Bacağında bu alet olanların hepsi koltuk deyneğiyle yürüyordu. zor bir tedavi gerçekten. O klinkte kalmanın ücretine yanlış hatırlamıyorsam 10.000$ dan başlayan ve 25-30.000$ a kadar fiyatlar vermişti. Oda kalitesi ve imkanlar arttıkça fiyatda artıyordu. Kalmayıp sadece kontrollere gitme fiyatı çok daha uygundu tabiiki. Gerçekten ihtiyacı olan yürümekte zorlanan kişiler için güzel yöntem. Estetik amaçlı biraz zor bende hep evde olsaydım belki düşünürdüm.

Slm kızlar dun ameliyatımı oldum. Uyandıktan sonrası benim icim cok kotuydu canım cok yanıyordu ve aglamaktan mahvoldum. Hatta benden sonra golet isimli biriside ameliyat olucakmis londradan. kızcagız nerdeyse vazgeciyormus. sonrasında oda girdi ameliyata ben biraz duzelmeyi beklerken ama onda ayni sonuclar olmadı. Hatta bende aynı olucam diye korktugunu soylemis kızkardesime. Su an sag bacagımda cok agrı var oda ustune basmamı engelliyor. onun dısında agrı kesıcı almanızı gerektircek bir agrı yok ama sızlama var. Sonunda kurtuldum bu beklemeden. Darısı hepinizim basına insallah Allah sizleride kurtarsın bu bekleyisten. Dualarınız icinde ayrıca tskler a.s.

Slm kızlar dun ameliyatımı oldum. Uyandıktan sonrası benim icim cok kotuydu canım cok yanıyordu ve aglamaktan mahvoldum. Hatta benden sonra golet isimli biriside ameliyat olucakmis londradan. kızcagız nerdeyse vazgeciyormus. sonrasında oda girdi ameliyata ben biraz duzelmeyi beklerken ama onda ayni sonuclar olmadı. Hatta bende aynı olucam diye korktugunu soylemis kızkardesime. Su an sag bacagımda cok agrı var oda ustune basmamı engelliyor. onun dısında agrı kesıcı almanızı gerektircek bir agrı yok ama sızlama var. Sonunda kurtuldum bu beklemeden. Darısı hepinizim basına insallah Allah sizleride kurtarsın bu bekleyisten. Dualarınız icinde ayrıca tskler a.s.

Karanfil çok çok geçmiş olsun, uyanınca biraz sıkıntı olmuş ama şuan iyisin anladığım kadarıyla, kısa zamanda daha da iyi olursun inşallah, sen yurttışından gelip oldun ameliyat değil mi ? Ferruh bey e mi oldun? bi de ameliyat öncesi fotonu eklersen sevinirim...

Karanfil, pardon kusura bakma ben senin fotoları görmüştüm şimdi anımsadım, sen bacaklarının inceliğinden şikayetçiydin, o zaman iyileştiğinde operasyon sonrası fotolarını eklersin :)

KARANFİL çok geçmiş olsun. Umarım herşey gönlüne göre olur. Sen ankara da mı oturuyordun? Yani o kadar ağrı ile birde yolculuk yapmak zorunda mı kaldın?

a.s.
Karanfil, pardon kusura bakma ben senin fotoları görmüştüm şimdi anımsadım, sen bacaklarının inceliğinden şikayetçiydin, o zaman iyileştiğinde operasyon sonrası fotolarını eklersin :)

tabiki paylasicam cnm hele su corap bir cıksın. yanlız sag bacagım cok kotu hıc dumduz uzatamıyorum ve ustune basamıyorum. insallah duzelir ferruh beye oldum ameliyatımı kendısı cok yogun gercekten ama cok seker bir insan ayrıca ordakı yardımcısı duygu hanımda. ona ayrıca tsk etmek isterdim.

a.s.

tabiki paylasicam cnm hele su corap bir cıksın. yanlız sag bacagım cok kotu hıc dumduz uzatamıyorum ve ustune basamıyorum. insallah duzelir ferruh beye oldum ameliyatımı kendısı cok yogun gercekten ama cok seker bir insan ayrıca ordakı yardımcısı duygu hanımda. ona ayrıca tsk etmek isterdim.

Karanfil, yağ alınan bölgelerinde ağrı var mı?

bende de artık bu problem takıntı haline geldi çok sinir bozucu bi durum bacaklarımın güzel olmasını istiyorum son zamanlarda estetik ve bacak dolgunlaştırmayı düşünüyorum.ama çok karasızım kime nasl bi yöntem uygulayacağım konusunda banada yardımcı olursanız çok sevinirim yaptıran arkadaşın bize yardımcı olmasını istiyorum en azından kie yaptırdığı konusunda ve hangi yöntemin kulanıldığı konusunda :(

eyvahedigeldismile çok korktum yaa....çok çok geçmiş olsun canım....ayy kıyamam ya o kadar çok ağrı oluyo mu gerçekten....:gitme: tüh valla bütün hayallerim suya düştü....ben şimdi asla bu ameliyata ikna olmam :1no2:

evet jelarsin, agrıyor maalesef, ben gecen sene liposuction da yaptırmıstım.o daha agrılıydı, bundada agrı var ama lipo olmadıgı icin daha hafif, benim nerdeyse butun yerlerimden yag aldı ferruh bey dayak yemis gibiyim, yuruyebilsem genede razıyım

Karanfil bilmediğim için ayrıntıları soruyorum kusura bakma, Ferruh bey in vucuttan aldığı yağların liposuction dan farkı nedir? daha az mı alınıyor... benim korkum, bende doğum çatlakları var, muhtemelen karından ve üst bacaktan yağ alır benden, ancak bu yağ aldığı yerlerde sorun oluyor mu daha sonra lipo da dalgalanma falan oluyormuş ondan çok korkuyorum açıkcası, çatlak izlerinin üzerine bir de görüntüde dalgalanma falan olursa diye....

Kızlar ben geldim :) uzun zaman oldu foruma giremeyeli. evlililik hazırlıkları ve iş yoğunluğu derken 1,5 ay oldu foruma girmeyeli. Yeni arkadaşlar gelmiş gördüğüm kadarıyla. İnşallah herkes mutlu sona ulaşır.
Ben ameliyat olalı 2,5 ay falan oldu. bir bacağım diğerine gore biraz daha kalın. Kontrole gittim doktor her gun masaj yapmamı soyledi ve kendisi bi makina ile masaj yaptı. Bu ara bi daha gidicem kontrole. Bakalım ne diyecek.
Memenun musun diye sorarsanız Bacaklarım eskisine gore gayet iyi. Artık hep etek giyiyorum. oyle muhteşel bi goruntusu yok ama en azında eski yamukluğu da yok. Benim bacakalrım oldukça yamuktu onun için bu goruntuden memnunum. Arkadaşlara resim ekleyeceğime söz vermiştim unutmadım aklımda en kısa zamanda ekleyeceğim. Görüşmek üzere

Kızlar ben geldim :) uzun zaman oldu foruma giremeyeli. evlililik hazırlıkları ve iş yoğunluğu derken 1,5 ay oldu foruma girmeyeli. Yeni arkadaşlar gelmiş gördüğüm kadarıyla. İnşallah herkes mutlu sona ulaşır.
Ben ameliyat olalı 2,5 ay falan oldu. bir bacağım diğerine gore biraz daha kalın. Kontrole gittim doktor her gun masaj yapmamı soyledi ve kendisi bi makina ile masaj yaptı. Bu ara bi daha gidicem kontrole. Bakalım ne diyecek.
Memenun musun diye sorarsanız Bacaklarım eskisine gore gayet iyi. Artık hep etek giyiyorum. oyle muhteşel bi goruntusu yok ama en azında eski yamukluğu da yok. Benim bacakalrım oldukça yamuktu onun için bu goruntuden memnunum. Arkadaşlara resim ekleyeceğime söz vermiştim unutmadım aklımda en kısa zamanda ekleyeceğim. Görüşmek üzere

digucum hoşgeldin :) resim eklersen çok sevinirim, sen forumun eskilerindensin, eski mesajları da okudum ben... benim albumlerde kayıtlı fotom var ona da bi bakıp bana yorum yaparmısın senin bacaklara benziyor mu , ameliyat ne kadar işe yarar v.s. tşkrlr

karanfil çok geçmiş olsun canım
bu kalıcı bir yöntemmi ferruh bey nediyor bundan sonra yaptırmana gerek yok ömrünün sonuna kadar böyle kalır dedimi
garantisini verdimi

digucum hoşgeldin :) resim eklersen çok sevinirim, sen forumun eskilerindensin, eski mesajları da okudum ben... benim albumlerde kayıtlı fotom var ona da bi bakıp bana yorum yaparmısın senin bacaklara benziyor mu , ameliyat ne kadar işe yarar v.s. tşkrlr

canım albüme nereden bakıcaz?

eyvahedigeldismile çok korktum yaa....çok çok geçmiş olsun canım....ayy kıyamam ya o kadar çok ağrı oluyo mu gerçekten....:gitme: tüh valla bütün hayallerim suya düştü....ben şimdi asla bu ameliyata ikna olmam :1no2:

:))) cnm sakın oyle dusunme, bak su an o acılar yok, sukur insallah sonuc iyi olursa acılara deger diye dusunuyorum. Hem benden sonra olan bayanda hic bendekiler olmadı, gayet tahattı. Benim agrı esigim cok dusukmus ondan cok acı cektim. herkezde olucak diye bir sey yok. Eger sonuc iyi olursa, deselerki olurmuydun evet gene olurdum, ama sonuc olumsuz olursa uzulcek daha baska cok sey var. ıstanbuladan ankaraya gitmek, para meselesi ve cekilen acılar, insallah degmistir.

Back
X