Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ferruh bey diyer dok. beraber bütün gelişmeleri takip ettiklerini söylüyor bülent beyde patenti bana ayit ayrı bi yöntem kullanarak koyulan yağlar erimiyor diyor bence artık en saglıklı bilgiye yaptıranlardan ulaşıcaz ama onlarda yaptırdıktan sonra bidaha buralara ugramıyorlar bir sen falan olupta hala erime falan yok diyen yok burda hep daha yeni ameliyat olanlar biraz tecrübelerini yazıp kayboluyorlar

digucum hoşgeldin :) resim eklersen çok sevinirim, sen forumun eskilerindensin, eski mesajları da okudum ben... benim albumlerde kayıtlı fotom var ona da bi bakıp bana yorum yaparmısın senin bacaklara benziyor mu , ameliyat ne kadar işe yarar v.s. tşkrlr

Jelarsin merhaba canım,
Resimlerine baktım ve inan benim bacaklarım seninkilerden daha kötüydü. Şimdi memnun muusn dersen daha öncede yazdığım gibi benim 2 problemim var. 1. si bir bacağım biraz daha kalın, 2. si ise doktor bileklerime hiç yağ koymamış ve bileklerim hala yamuk onun için diz ve bilek ortası etek giydiğimde bacaklarım hala yamuk görünüyor. Ferruh Bey'e bileklerimi söyledim ama doktor bey bacakların böyle güzel görünüyor ama istersen küçük bi operasyon yapabiliriz dedi. Diğer bacağımın kalınlığı ile ilgili olarak da doktor bey bacağıma masaj yaptı ve bana da her gun masaj yapmamı söyledi. ben 1 ay boyunca masaj yaptım ama bir değişiklik olmadı perşembe tekrar kontrole gidicem ve masaj yaptırıcam.

Şunu da söylemek isterim ki ben ameliyat olup iyileştiğim günden beri hiç pantalon giymedim. Bacaklarım mükemmel görünmese bile kötü de görünmüyorlar bence. Tabi bu benim görüşüm belki diğer insanlar bacaklarıma bakıp bu yamuk bacaklı kız nedne etek giyiyor diyor olabilirler. Ama ben bu haliyle bile mutluyum. Daha öncede forumda konuştuğumuz gibi özgüven meselesi sanırım.
Erime olayına gelince ise bu ayın 18 inde 3 ay olacak ameliyat olalı ve bir erime yok. bu arada 3-4 kilo verdim ama yine de erime olmadı.

Son olarak resim nasıl eklerinir sormak istiyorum. Bende eski ve yeni hallerini ekleyip sizlerden düşüncelerinizi almak istiyorum.
Selamlar.

Digucum canım, gelişmiş cevap ataçı tıklıyorsun orada ve bilgisayarından resmi seçip yükle diyorsun. Yada profil sayfandan, (isminin üzerine tıklayıp ulaşabilirsin) Albüm ekle deyip isim verip albüm yapabilirsin canım. Etek giyiyor olmana çok sevindim, resimlerini bekliyorum. Benimde bacaklarım yamuk fikir vermiş olursun banada...

ferruh bey diyer dok. beraber bütün gelişmeleri takip ettiklerini söylüyor bülent beyde patenti bana ayit ayrı bi yöntem kullanarak koyulan yağlar erimiyor diyor bence artık en saglıklı bilgiye yaptıranlardan ulaşıcaz ama onlarda yaptırdıktan sonra bidaha buralara ugramıyorlar bir sen falan olupta hala erime falan yok diyen yok burda hep daha yeni ameliyat olanlar biraz tecrübelerini yazıp kayboluyorlar

Canım, tüm dünyada kullanılan bir yöntem ve patent işi değil. Tıbbi gelişmeleri takip edip uyguladıklarını daha önce bahard belirtmişti. Aynı kök hücre işlemini Ferruh Bey'de yapıyor. Havayla temas ettirmeden, göbekten ya da başka bölgeden direk bacağa enjekte ediyor. Karar senin canım, hepsiyle görüşüp kararını ver. Aynı şehirde olmamızda Ferruh Beyi tercih etmemi etkiledi. Birde yaptığı bacakları çok beğendim. Özellikle o arkadaşınki...

evet onun bacakları gerçekten çok güzel olmuş o kime yaptırmıştı bide şikayeti neydi onun ince oluşumu yoksa egrilikmi

Ferruh Beye yaptırmıştı canım. Eğrilik demişti sanırım iç kısımlar boştu dedi benimde öyle çok heveslendim okadar güzel olurmu diye... Umarım benimkilerde güzel olur...

bende egrilik yok ama dediğim gibi nasl oluyo anlamıyorum ama yandan bakınca gayet iyi duruyo önden bakınca ince duruyo özellikle bilek kısımlarımda incelik var bende albüme ekleyecem sizin yorumlarınızıda bekliycem canım.sizinle konuşmakta ayrıca bi iyi geliyo insana bunun içinde çok çok teşekkürler hepinize.aslında sizinle tanışmayı isterdim ben bu cumartesi ferruh beyden saat üçde randevu almıştım

Evet burda insanın derdini anlayan birilerinin olması çok güzel... Bende yazdıkça çok rahatlıyorum.. Resimlerini bekliyoruz cnm. Bende tanışmayı çok isterdim ancak Cuma ameliyatım var 12:30 da ertesi gün evde dinleniyor olurum ama forumda olurum. Görüşmeden sonra bize yaz canım mutlaka. Umarım görüşmen iyi geçer :)

3 gün oldu ameliyat olalı şu an varis çoraplarımla oturuyorum ve 20 gün sonra etek giymeyi umut ediyorum, mesaj sayımı 50nin üzerine çıkardığım anda sizlerle resimlerimi paylaşıp, bizim gibi olanlara yardımcı olmayı düşünüyorum.

Papatya , bacakların çok güzel olmuş, cesaretin için tebrikler çok kısa sürede karar vermişsin, darısı başıma, inanmayacaksınız arkadaşlar dün gece rüyamda ameliyat olmuştum ve çok memnun kalmıştım, çok güzel görünüyordu bacaklarım :P))))

merhaba arkadaslar
ben bu forumun yaklaşık 1 yıldır takipçisiyim . geçtiğimiz cumartesi bende ameliyatı oldum.Açıkçası bu forumun etkisi çok büyük cesaret konusunda.Çünkü benim ailem dahil çevremden hiçkimsenin haberi yok.benim sizlere bir sorum olacak. 10 gün oldu ameliyat olduğum ancak ayak bileklerim feci derecde şişiyor yüyürken yada otururken .. ameliyat olan arkadaşlar da da oldu mu bu şekilde. olduysa ne zaman geçiyor?

ay _kasyer,
öncelikle çok geçmiş olsun. ben henüz ameliyat olmadığım için bileklerin için yorum yapamayacağım;ama en azından bizi biraz aydınlatmanı beklerim. ameliyatı kime oldun ve önceki sonraki fotolarını ekleyebilir misin?umarım her şey istediğin gibi olu.

beren80
umarım en kısa zamanda sorunun düzelir. canını sıkma, senin üzüntünü tahmin edebiliyorum. benim ablam da göğüs ameliyatı olmuştu ve istediği gibi olmadı. ailece çok üzüldük ve şimdi her şey yolunda...mutlaka olumlu düşün ,her şey güzel olacak o zaman...
şayet tekrar silmezlerse resimleri paylaşabilir misin??

Teşekkürler canım, inşallah iyi olur, resimleri yarın tekrar eklerim..

DİGUCUM açıklamalarından sonra gerçekten önceki ve sonraki hallerini merak ettim. Birde yamuk deselerde umrumda değil ben giyiyorum demen çok hoşuma gitti. Bravo bu yolda devam et. Dediğin gibi özgüven meselesi. Ve takmamak. En iyisini yapıyorsun.

Back
X