- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
MAGAZİN DÜNYADAN - 11 AĞUSTOS 2010 / 6 - Hürriyet DİGUCUM bu linki senin için ekledim. KATE WİNSLET in bacaklarını sana benzettim. Bileklerim ince diye üzülme...
ewet benziyor gerçekten :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MAGAZİN DÜNYADAN - 11 AĞUSTOS 2010 / 6 - Hürriyet DİGUCUM bu linki senin için ekledim. KATE WİNSLET in bacaklarını sana benzettim. Bileklerim ince diye üzülme...
resimleri ekledim merak eden bakabilir, gerci moral bozucu(((
Beren merhaba, son halinin fotoğrafını eklemen mümkün mü? hiç düzelme olmadı mı, inşallah düzelir canım, bizleri haberdar et...
Rengi sadece sanırım biraz açıldı canım şekli hala bozuk, bugün Ferruh bey resimlerimi incelemiş ve bana döndü, düzelebileceğini söyledi, benim uygun bir zamanımda sanırım bir operasyon daha yapacak, ama inşallah düzelir, bilmiyorum kararsızım
Arkadaşlar Ferruh beye ameliyat olan arkadaşlar beni anestezi konusunda bilgilendirebilirler mi?Hastanede kalınmayacaksa genel anestezi yapılmıyor yazılmış.Yani ameliyatı kendi kliniğinde mi yapıyor?Uygulanan anestezi çeşidi nedir?Epidural ,spinal ya da sadece sedasyon mu?Ameliyat esnasında bilinciniz yerinde miydi yoksa uyutuluyor musunuz?Ben bu ameliyatı genel anestezi olmadan yapan hekim duymamıştım bilgilendirirseniz sevinirim..
Teşekkür ederim demoniac.Sadece sedasyonla da bu ameliyat yapılabiliyorsa neden genel anestezi riskini alıyoruz o zaman.Ben 2 sefer geçrdim bu ameliyatı birer yıl arayla genel anesteziyle.Normal liposuctionla alınan yağlar konuldu ikisinde de genel anesteziyle oldum.Ferruh bey kök hücre yöntemini uyguluyor ve kalıcılık baya yüksek sanırım.Buradaki fotolarda gördüğüm kadarıyla gayet de güzel şekillendirmiş.%15 ten fazla erimesi olan oldumu arkdaşlar ferruh beye ameliyat olanların.Genelde pek erime olmadı yazmışlar?Bide bu ahmet beyin super dry tekniği daha mı iyi ama fiyatlar da çok uçuk 12 bin lira nedir???Ferruh Bey'den ve burdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla sedasyon yöntemi kullanıyor. Bu işlemi klinikte yapıyor, uyuyorsunuz ve hiç birşey hatırlamıyorsunuz.2-3 saat sonra evinize dönebiliyorsunuz. Eğer genel anestezi alıp hastane ortamında ameliyat olmak isterseniz 1000 TL fark ödüyorsunuz, ve o gün hastanede kalıyorsunuz.
ssmadens, sen neden iki defa ameliyat oldun?hangi doktor bilgi verebilirimisin?