Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cerencetin yazdıkların beni endişelendirdi ufuk bilkay farklı bir uygulama yapıyor olmalı normal lipo yöntemiyle yapıyorsa ki bana öyle geldi tek seansta tabiki tutmaz birde o yöntemde yağların erime riskide çok fazla bülent bey veya ferruh bey ikiside ikinci bir seansın gerekmediğini söylüyorlar onlar kök hücre metoduyla yağları havayla temas ettirmeden vucuda enjekte ediyorlar. Canım ya karar vermeden çok iyi düşün ben yeni ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum ikinci defa aynı acıları çekmek korkunç birşey yöntemini çok iyi araştır kök hücre yönteminde yağın kalıcılığı daha yüksek. Ben lipoyu uzun yıllar önce denemiştim tamamen eridi. Lütfen iyi araştır[/QUOTE
öncelikle canım sana çok geçmiş olsun bacakların gerçekten çok güzel olmuş. darısı bizleinde başına. ufuk bilkaya uyguladığı yöntemi sormadım mail yoluyla görüştüm kendisiyle ve 2 seans uyguladığını yazmış. her seans için 2000 tl de fiyat vermiş. aslında en güzeli gidip yerinde muayene olmak ama muayenede ücretli yapıyor 180 tl ben şuanda yağ enjeksiyonu için gerekli parayı biriktimeye çalışıyorum o yüzden gidipyüz yüze muayene olmadım . muayene ücretinde biraz indirim falan yapsa gidebilirm ama en önemlisi önce parayı biriktimem lazım. ayrıca benim şehir dışında yaptırma gibi bir imkanım olamaz.valla o kadar zorki herşey karar vermek çok zor gerçekten allah hepimize kolaylık versin
_aze_canım karar vermeden önce birkaç doktora daha sorsan bence iyi olur senin olayın bayağ bir riskli resimlerin varsa ekle ben cumartesi pasumana gidececeğim ferruh beyden bilgi alabilirim. Bakalım o ne diyecek
Arkadaşlar şuan resimleriniz ödemlidir. Asıl ödemler geçince şekli oturacaktır. Lütfen o zamanda resimlerinizi bekliyoruz.
DEMONİAC doktor beye ağrıların tam olarak ne zaman geçeceğini, yürüyüşünün ne zaman düzeleceğini sordun mu? Birde varis çorabı ne kadar süre giyiliyor ?
ELAYCAN hoşgeldin. Epeydir yoktun. Sen nasılsın? senin bacaklarında erime oldumu? Sen ahmet karacalara ameliyat olmuştun. Sendede ameliyat sonrası çok ağrı oldu mu? Canım çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim...
Kızlar benim ayaklarım çok şişti. Çok yurursem falan olurmuş ama sadece wc ihtiyacı için ayağa kalkıyorum. Ayaklarım sis olduğu için yürürken ağrı yapıyor. Ayağa kalktığımda yağ konulan yerlerdeki kasilmalar devam ediyor. Bir resim çektik ama çok kalitesiz ve küçük olmuş o resmi ondan eklemedim kızlar. Annem becerebilirse ona cektiricem birde.
canım ayağa çok kalkmasan bile çok şişior bileklerin. Bir de senin bileklerindende giriş yaptı. Ayaklarını hep yukarda tut. Benim şişlik ayaklarıma kadar indi ve 2 ay kadar geçmedi ayaklarımdaki şişlikler. onun için sakın ayağının altından yastığı eksik etme ve kaldırabildiğin kadar yükseğe kaldır.
hoşbuldum dior.iyim işlerimden dolayı fazla giremesemde gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum.Ahmet karacalara ameliyat oldum,benim hiç böyle ağrılarım olmadı.ameliyatın ertesi günü eve geldim ve hiç yatamadım 3 gün sonrada işime gittim.yürümekte zorlandım oturup, kalkarken zorlandım ama katlanılmayacak derecede değildi.umarım cevaplarım yeterlidir.opuyorumnanaktan
aze sende ahmet karacalarlamı görüştün silikon ile birlikte toplam nekadarmış ameliyat ücreti?istanbuldamı yasıyorsun canım doktor daha once yaptıgı silikon ameliyatlarını gösterdimi nasıllardı?bende silikon düşünüyorum ama enfeksiyon korkuttu tabi biraz![]()
ilgin için teşekkürler canım. resim yok. ama senden ricam ferruh beyden fiyat alabilirmisin. superdry yöntemi ve silikon birarada ne kadar fiyat veriyor. ahmet beyin fiyatı baya yüksek. bacağımda eğrilik yok ama ince . özellikle bileklerim ince. aslında bende ferruh beyle görüşsem diyorum. ilk muayenede ücret alıyormu. ahmet beye 185 tl verdim. bana iki şekilde yağ dolgu töntemi var dedi. ikincisi sanırım daha kalıcı olan superdry yöntemi. bunu ve silikonu uygulayacak.sadece yağ enjeksiyonunun kalıcılığı%30-40 olur ama ikinci yöntem % 80 KALICI OLUrmuş. sana zahmet sorabilirsen sevinirim.
Kızlar resim ekledim. Yorumlarınızı bekliyorum. Ayak bileklerim çok şiş olduğu için ve hala kasıldığı için çok düz duramadım ve bacaklarımı tam yan yana getiremedim. Biraz daha iyileştikten sonra tekrar resim eklerim. O aradaki azıcık açıklığın (baldır kısmında çok az boşluk var gibi) bacaklarımı tamamen düz tuttuğumda gitmesini umuyorum. Gitmesede çok dert değil :)
hayır herhangi bir resim falan göstermedi canım. ben daha çok ameliyat sonrası ağrı sızının ahmet beyde daha az olduğunu çıkardım pek çok yazıdan. ayrıca ankarada kalacak yerim yok. istanbulu o nedenle tercih ettim. istanbulda kalacak yer sorunum yok.ücret çok fazla 22000 tl. bu rakamın kış döneminde artabileceğinide söyledi.