Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pariscim mailin gelmiş canım çok ama çok sağol bir sorum daha olacak sana Nazım Durağın operasyon fiyatlarından haberin var mı ?
Ben Silikona nedense daha yakınım Çünkü yağ enjektesi yaptırsam istanbulda Ahmet Karacalar var oda 12000 liraya sonu belli olmaya bir yol en azından silikonun erime riski yok .
akram rica ederim canım nazım bey 6000 tl ye yapıyor diye biliyorum.bende silikonu düşünüyorum yag enjektesi olursada ahmet karacalar yakın geliyor gibi su kök hücre denilen yöntem ama oda çok ucuk ya 12bin tl nedemeko parayı imkansız biriktiremem birde korkuyorum yani kesin eremeyecegini bilsem.ben şöyle düşünüyorum istanbulda bu ameliyatı kışın yada ilkbaharda yaptırmayı düşünen arkdaşlar hepbirlikte hareket edelim yaptıracagımız doktora toplu gidip indirim isteyelim.ama silikonmu yağ enjektesimi karar vermek lazım.bu ameliyatı bu sene olmak isteyen kimler var arkdaşlar bir sayımızı belirleyelim sonra bırlıkte fıkırlerle bir yol belirleriz.en azından biraz indirim olur.ben para biriktircem bu ameliyat için ve yaza yakın olsun istiyorum kış yada ılkbaharda olabılır.sizler ne düşünüyorsunuz?
akram bacaklarına baktım buarada sanki benziiyor gibi bacaklarımız ama seninki daha iyi benimkinden benim daha açık arası..senin yine üst bacagında güzel benim üstte açık:)
özgürdü cook sevindim adına eşininde destek vermesi harika:) Jezabel nazım duraka silikon ameliyatından 1 hafta sonra işe başlamıstı.sanırım silikon ameliyatında 1 hafta dinlenmek yetiyor zaten doktorlarda bana öyle yazmıstı.birkaç doktorla bu konuda sorular sormustum 1 hafta sonrası için tamamdır diyolar.istersen nazım durakla bir gidip görüş sonucta okadar bu ameliyattan yapıyormuşki neyin ne oldugunu hastalarının nekadar zamanda ayaga kalktıgını en ıyı o söyler.jezabel merdiven cıkarken biraz zorlanıyorum yazmıstı 1 hafta sonrası için baska sıkıntısı yoktu galiba.ben allah izin verirse jezabelin bacaklarını yakındanda görücem sizleri bilgilendirim istanbula döndüğümde.
loli06 canım çokk saol benim bacaklara iyi demişsin ama inan arası açık benimde dar paça pantolon giyemiyorum yapışırsa bacagıma pantolon gör manzarayıresim koyabılırsın canım sende bakar yorum yaparız allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
kızlar siz kendi aranızda silikon mu yaptırayım yağ dolgusumu diye konuşuyorsunuz ama buna siz karar veremezsiniz. Doktor sizin bacak yapınıza bakıp hengisinin yapılmasına gerektiğine karar veriyor. Önce bir estetik cerrahla konusun bence. Ben de kesin karar vermemiştim ve doktora silikon mu yağ dolgusumu dediğimde benim için fark etmez 2sini de yaparım 2 sinin de ucreti aynı ama size silikon olmaz bacaklarınız ince değil sadece yamuk cevabını vermişti. onun için önce doktorla konuşun.
Selamlar
ereta geçmiş olsun öncelikle. ahmet karacalara yaptırdın sanırım. bende yaptırmayı düşünüyorum ama 12 bin çok yüksek bir rakam ve benim problemim oldukça basit. problemin büyüklüğüne göre fihat değişiyor mu acaba?
vayyyvayyvayyy diom heee...senin bacaklar çok güzel canım çarpık değilki keşke benimkilerde öle olsaydı bence işlem yaptırma boşuna agrı sızı çekme başka yöntemlere basvur eger taktıysan kafana çünki gerçekten güzel bacakların
teşekkür ederim ama orada göründüğü gibi diil aslında özellikle birleştirdim sorun belli olsun diye ama tam olmamış. bugün oytun idile mail attım gönüş yaptı ama sandığımız gibi çok ilgili diil. hazırladığı bir mail formatı var herkese aynı yanıtı dönüyor :))) fiyatı 5500 tl bacak içerisine silikon implant takıyor.operasyonda yaptığı resimler gerçekten güzell ama yine de sonrası korkutmuyor değil. bu ameliyattan sonra istediğim gibi yürüyebilecek miyim, koşup bisiklet binebilecek miyim? vs bütün sorular kafamda allah bullak olmuş. bazıları bacak içerisine konulan implat kaslara çok yakın olduğundan kas yapısına zarar verebileceğini söylüyor... bu amelyatı olan var mı aramızda?