Loli06 ve Saddy kızlar sizleri okadar iyi anlıyorumki.benimde nişanlım bana, etek alalım sana cok yakısır yok sort gıy onu giy bunu giy diyor nasıl üzülüyorum.ne diyim şimdi kusura bakma canım benım bacaklarım yamukmu diyeyim..bırkac sene önce dizin orlarda bir etek gıymıstım nişanlımda yanımda yuruyoruz yanımdan gecen 2 tane kadından bırı bacaklarıma bakıp parantez demişlerdi ve düşünün yanımda nişanlım var ay ben o anda nedıyım susmus ve ölmüştüm nişanlım duydumu bilmiyorum ama okadar utanmıstımkı.bunu bana söleyenide bir görün ekvator gibiydi.aslında insanların asla dış görünüşleriyle ilgili kötü birşey demem kimseyide fızıksel özelliğinden küçük görmekten korkarım çünkü en büyük günahlardan ve kötülüklerden biri bence.ne insanlar görüyorum herkes güzel olamazki yada herkes aynı, ınsanların bınlerce kusurları var ama kımseyede tutupta sen şölesin dıyemem ya.bence bizim suanda etek giyememizim sebebide bu yada bundan dolayı utanıp saklanmamız.insanların düşünceleri yüzünden..ya yoksa nevar elimiz kolumuz tutuyor saglıkıyız.her ınsanın agzı gözü barbie gibi vucududa manken gibi olamazki.Allah hepımızın yardımcısı olsun kendı vucuduna guvenen ınsanları tebrık edıyorum ama daha önce bu bacak meselesınden okadar kalbım kırıldıkı söylenen laflar benı öyle üzdüki hiç kafama takmazken kendımı psikopat gibi hıseetmeye basladım, kendımı mutsuz hısseder bıle oldum sanki hersey mini gıymekmi yada dar seyler gıymekmı degıl ama bunuda yasayan bılıyor ya sonucta her bayan dilediğini gıymek ıster, ameliyat olmadanda caresı yok.Saddy sölediğin cok dgru pantolonda bır zaman sonra bacagın seklini alıyor.Allah hepımızın yardımcısı olsun artık sınırlerım bozuluyor ha bide ameliyata karar verebılsem keske omu bumu dıye dusunmektende delırcem..cunku korkuyorum onca parayı verıp o derdı cekıp ee sonuc bıde saglık acısından yada neblym erıme gbı seylerden olursa mahvolurum.