Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Loli06 ve Saddy kızlar sizleri okadar iyi anlıyorumki.benimde nişanlım bana, etek alalım sana cok yakısır yok sort gıy onu giy bunu giy diyor nasıl üzülüyorum.ne diyim şimdi kusura bakma canım benım bacaklarım yamukmu diyeyim..bırkac sene önce dizin orlarda bir etek gıymıstım nişanlımda yanımda yuruyoruz yanımdan gecen 2 tane kadından bırı bacaklarıma bakıp parantez demişlerdi ve düşünün yanımda nişanlım var ay ben o anda nedıyım susmus ve ölmüştüm nişanlım duydumu bilmiyorum ama okadar utanmıstımkı.bunu bana söleyenide bir görün ekvator gibiydi.aslında insanların asla dış görünüşleriyle ilgili kötü birşey demem kimseyide fızıksel özelliğinden küçük görmekten korkarım çünkü en büyük günahlardan ve kötülüklerden biri bence.ne insanlar görüyorum herkes güzel olamazki yada herkes aynı, ınsanların bınlerce kusurları var ama kımseyede tutupta sen şölesin dıyemem ya.bence bizim suanda etek giyememizim sebebide bu yada bundan dolayı utanıp saklanmamız.insanların düşünceleri yüzünden..ya yoksa nevar elimiz kolumuz tutuyor saglıkıyız.her ınsanın agzı gözü barbie gibi vucududa manken gibi olamazki.Allah hepımızın yardımcısı olsun kendı vucuduna guvenen ınsanları tebrık edıyorum ama daha önce bu bacak meselesınden okadar kalbım kırıldıkı söylenen laflar benı öyle üzdüki hiç kafama takmazken kendımı psikopat gibi hıseetmeye basladım, kendımı mutsuz hısseder bıle oldum sanki hersey mini gıymekmi yada dar seyler gıymekmı degıl ama bunuda yasayan bılıyor ya sonucta her bayan dilediğini gıymek ıster, ameliyat olmadanda caresı yok.Saddy sölediğin cok dgru pantolonda bır zaman sonra bacagın seklini alıyor.Allah hepımızın yardımcısı olsun artık sınırlerım bozuluyor ha bide ameliyata karar verebılsem keske omu bumu dıye dusunmektende delırcem..cunku korkuyorum onca parayı verıp o derdı cekıp ee sonuc bıde saglık acısından yada neblym erıme gbı seylerden olursa mahvolurum.

Paris canım masilim glssalman hotmail.com gönderirsen çok memnun olurum bende yağ yerine silikon istiyorum riski göze almak istemiyorum inşallah derdimize çare buluruz

akram canım ben yollarım şimdi sana resimleri.ben begendım sonucları bide yakından görsem silikonlu bir bacagı cok mutlu olurdum vala.saglık acısındanda ılerıde sorun olup olmadıgından nasıl emın olabılıriz acaba.konustugum doktorlar olmaz dıyorlar, aslında memeyede silikon yapılıyor yanı odamı ozaman zararlı ki meme silikonu inanılmaz yaygın bir ameliyat.of neyse canım yolluorum resımlerı:)

Parissss canım kesinlikle doğru söylüyosun insanların fiziksel özelllikleriyle dalga geçmek büyük günah.. ama insanlar nadir gördüklerinden mi ne işte (genellikle sakladığımız için) hemen dikkatlerini çekiyor işte bizim bacaklar.buarada nişanlılık döneminden birkaç sene önce diye bahsetmişsin şuan evli olabilirsin sanırım.değilsende nişanlına yda eşine bu konuyu açabildinmi yani bu durumu onunla da paylaştınmı cnm?anlayışla karşılayıp bu konuda destek veriyor mu sana?

loli06
tamamen hep hayal ettiğim ve ve düşüncesinden bile korktuğum şeyleri sen birebir yaşamış ve bzmle paylaşmışsın.işte bende bunları çok düşünüyorum çok takıyorum kafama ve evet sırf buyüzden düşünmüyodum evlenmeyi:( şimdi iyice eminimki ben evlenemem çok kompleksli olurum onada kendimede zindan ederim hayatı heralde.en ufak bi dalgasını dahi kaldıramam.yok yok bacaklarım düzelmezse evlenemem kesinlikle ben.bi erkek arkadaşım vardı ve ben sürekli sürekli pantalon giyince doğal olarak bi süre sonra elbise giymemi istedi ve nasıl üzülmüştüm kızlar anlatamam.. utanıyo insan gerçeği söyleyemiyoki öyle nasl söyleyelim:( neyse bir süre sonra aldattı zaten beni.ama çok sevmiştim onu.acısı daha yeni yarası hala kanıyo:(:(:(

saddy canım sana kendi hayatımdan bir örnek vermek isterim... ben eşimle çıkıyor iken genelde ispanyol paça pantolon giyiyordum, bir gün daha dar paça giydim herhalde o zamanlar da çok zayıftım eğrilik daha da belirgindi, bir gün metroya binerken önden gidiyordum beni süzdüğünü farkettim sanki bacaklarıma bakıyordu ve bişekilde saklama çalıştım , o dönemde hiç etek giymedim , sevgilim (eşim) de hiç soru sormadı bana evlendikten sonra da sormadı ancak ben bişekilde bana yakışmıyor falan dedim, bir kez olsun bana yorum yapmadı daha sonraları kendi kendime ÇIKIYORKEN neden kusurlarımı saklama ihtiyacı hissettim diye düşündüm... şimdiki düşüncelerimde bir insan olsan o zamanlar 25 yaşındaydım hiçbir kusurumu saklamaya çalışmazdım, bırakın sizi seven insan OLDUĞUNUZ gibi kabul etsin sizi böylelikle sevgisini de ölçmüş olursunuz zaten ne fiziksel ne de ruhsal insan kendini saklamamalı olduğu gibi ortaya koymalı ama bunu yaparkende DUYGUSAL olarak DİK durmalı yani BEN BUYUM, BUYUR KABUL EDERSEN, İŞİNE GELİYORSA bir anmalda bir tavır takınmalı bu İNSANAN KENDİNE GÜVENİNİ gösterir... sonraları evde etek giydiğim oldu ama eşim bana senin bacakların öyle zannettiğin gibi kötü durmuyor dedi, tamam sütun değiller ama etek giyemeyecek kadar da değil der ve samimiyetine inanıyorum biraz biz de bu durumu takıntı haline getiriyoruz, giydiğin eteğe göre de görüntü değişiyor öyle çok İDDİALI miniler ve topuklu giyince evet ÇİRKİN duruyor ama daha sade yada düz kesim etekler çok göze batmıyor... bu formu keşfettikten sonra eşime hep gösterdim hatta ameliyat olan resimlere bile baktırdım bak böyle düzeliyor falan diye kendi bacaklarımın fotosunu eşim çekti ve forma yükledim, hiç kötü bir yorumu olmadı... bunu nispet yapmak için anlatmıyorum kimse yanlış anlamasın ama evliliğe giden bir ilişki içinde BAYANLAR olarak kendimizi olduğumuz gibi ortaya koymalıyız, sonrasında o insanlar bir hayat , ömür paylaşıyorsun hiçbir şey hayatta gizli kalmaz elbette farkediliyor kişilik özellikleri v.s. tabiki evlilik öncesi olduğu gibi , karşı taraf korkutup kaçıracak oranda eksik yönlerimize dikkat çekmekten bahsetmiyorum ama ısrarla GİZLEME yoluna da gitmemek lazım diye düşünüyorum.. bu Türk toplumda yetişen kızlarda oldukça yaygın bir durum aslında ERKEKLER daha rahat bu konuda onlar kendilerine kızlar kadar saklamıyor, NACİZANE benim fikrim bu dur 31 yaşındayım bir kızım var , benimki bir ABLA tavsiyesi, ben kızımı da bu yönde yetiştirmeye çalışıyorum...

bende aranıza yeni katıldım. bacak estetiği için arama yaparken sayfaızı gördüm. bende yaptırmak istiyroum biraz bilgi verebilir misiniz? birde resim paylaşırsanız çok sevinirim

merhaba leydi,
bacak estetiği için arama yaparken forum sitenizi gördüm ve biraz göz atınca senin yaptırdığın operasyondan sonra oldukça memnun kaldığını görüyorum. aylardır araştırıyorum. artık bu sene dar pantolonlar giymek istiyorum. yardımcı olursan sevinrim. birde herkes resmini görebildi sanırım ben hariç :(( resimlerini nasıl görebilirim

akram canım ben yollarım şimdi sana resimleri.ben begendım sonucları bide yakından görsem silikonlu bir bacagı cok mutlu olurdum vala.saglık acısındanda ılerıde sorun olup olmadıgından nasıl emın olabılıriz acaba.konustugum doktorlar olmaz dıyorlar, aslında memeyede silikon yapılıyor yanı odamı ozaman zararlı ki meme silikonu inanılmaz yaygın bir ameliyat.of neyse canım yolluorum resımlerı:)

bende resim istiyorumm:((

sevgili JELARSİN abla öncelikle bu paylaşımın için çok tşk ederim.bize bu konuda olgun ve eşine destek olabilecek beylerinde olduğunu gösterdiniz:)muhakkakki vardır zaten böyle ama dediğiniz gibi öncelikle sorun bizde başlıyor.çok doğru aslında bu durumumuzu en başta saklamaya çalışarak işleri bizler büyütüyor ve ileriki zamanlarda daha da zora sokuyoruz belkide ve evet belkide eğer bu durumumuzu gizlemeyip en başta onlara anlatıp biz buyuz desek (flört aşamasında) açık açık ve en önemlisi sonradan onların tavırlarını izlesek en sağlıklısı bu olacak..o zmn işte işin başında görürüzki bu kişi durumumu şöyle veya böyle karşıladı.. bu konuda çok haklısın ablacım ama işte çoğumuz bunu yapabiliyormuyuz bunu yapmayı becerebiliyormuyuz sorun burda yani bizde.hele birde iyice bağlanıp kapılmışsak ve en başındada bunu gizlemişsek sonrası inan çok zor oluyor.ozaman neymiş abla eğerki gücümüz yetiyor ve yapabiliyorsak bacak operasyonu geçirdikten sonra bir eş adayı bulursak zaten işimiz daha rahat; he ama böyle bir şansımız yoksa da baştan “BEN BUYUM ARKADAŞ” deyip ardımızda saklımızı gizlimizı bırakmayacaz ki birde gerçekten karşımıza anlayışlı mı anlayışlı bir bey çıkarsada onunda verdiği destekle daha bir güçlü olacaz sorunlarımızı aşmak için. böyle olursa ne mutlu hepimize.bakalım artık hayat neler gösterecek.
sizin de kat be kat arttırarak Allah bir ömür daim etsin mutluluğunuzu ablacım :):)

Parissss canım kesinlikle doğru söylüyosun insanların fiziksel özelllikleriyle dalga geçmek büyük günah.. ama insanlar nadir gördüklerinden mi ne işte (genellikle sakladığımız için) hemen dikkatlerini çekiyor işte bizim bacaklar.buarada nişanlılık döneminden birkaç sene önce diye bahsetmişsin şuan evli olabilirsin sanırım.değilsende nişanlına yda eşine bu konuyu açabildinmi yani bu durumu onunla da paylaştınmı cnm?anlayışla karşılayıp bu konuda destek veriyor mu sana?

canım basıma gelen bu olay ilk cıktıgımız zamanlardaydı şimdi nişanlıyız.yazlıgımızın oldugu yerde beni eteklede defalarca gördü ama ben yasadıgımız sehırde etek vs. kısa seyler gıymıyorum oda bazen söylüyor su etek,elbıse guzelmıs sana yakısır alıp gıysene gibi.nişanlıma bahsettım canım ameılyattan bacaklarımı kalınlastrmak ıstedgımı para bırıktırmek ıstedgımı söyledım amelıyat hakkında bıkac soru sordu sen bılırsın ama ne gerek varkı cokda pahalıymıs dedı.bende konuyu uzatmadım bu sene amelıyat olmak ıstıyorum Allah ızın verırse kararlarıma saygı gösterıcegını dusunuyorum.ilk olarak yag enjeksıyonumu yoksa silikonmu hangi doktor daha basarılı diye karar verebilsem ve maddi acıdanda kendımı hazırlarsam tekrar konuyu gundeme getırecegım:) acık acık çarpık bacaklıyım diye bir cümle kurmadım ama oda farkındadır heralde:)hayatımı birleştirmek istediğim bir insandan bu konuyu istesemde gizleyemezdim zaten canım verdiğim kararlara onunda saygı göstermesi çok önemli.

--------------------------------------------------------------------------------

sevgili JELARSİN abla öncelikle bu paylaşımın için çok tşk ederim.bize bu konuda olgun ve eşine destek olabilecek beylerinde olduğunu gösterdiniz:)muhakkakki vardır zaten böyle ama dediğiniz gibi öncelikle sorun bizde başlıyor.çok doğru aslında bu durumumuzu en başta saklamaya çalışarak işleri bizler büyütüyor ve ileriki zamanlarda daha da zora sokuyoruz belkide ve evet belkide eğer bu durumumuzu gizlemeyip en başta onlara anlatıp biz buyuz desek (flört aşamasında) açık açık ve en önemlisi sonradan onların tavırlarını izlesek en sağlıklısı bu olacak..o zmn işte işin başında görürüzki bu kişi durumumu şöyle veya böyle karşıladı.. bu konuda çok haklısın ablacım ama işte çoğumuz bunu yapabiliyormuyuz bunu yapmayı becerebiliyormuyuz sorun burda yani bizde.hele birde iyice bağlanıp kapılmışsak ve en başındada bunu gizlemişsek sonrası inan çok zor oluyor.ozaman neymiş abla eğerki gücümüz yetiyor ve yapabiliyorsak bacak operasyonu geçirdikten sonra bir eş adayı bulursak zaten işimiz daha rahat; he ama böyle bir şansımız yoksa da baştan “BEN BUYUM ARKADAŞ” deyip ardımızda saklımızı gizlimizı bırakmayacaz ki birde gerçekten karşımıza anlayışlı mı anlayışlı bir bey çıkarsada onunda verdiği destekle daha bir güçlü olacaz sorunlarımızı aşmak için. böyle olursa ne mutlu hepimize.bakalım artık hayat neler gösterecek.
sizin de kat be kat arttırarak Allah bir ömür daim etsin mutluluğunuzu ablacım :):)

bende resim istiyorumm:((

tigerlity aramıza hosgeldin,
bende Nazım durak'ın yaptıgı bacak silikonu ameliyatlarından önce ve sonrası örnek resimler var bu resimleride doktordan istemiştim saolsun yollamıslar.bu resimleri isteyen arkdaslar doktorun kendı sıtesıne gırıp doktora mail atıp resimleri istedıgınızı soleyıncede gönderiyorlar ama isterseniz buraya mail adresinizi yazın bende gönderebilirim yada burada mail adresiniz görünmesini istemezseniz mesaj sayısı 50 yi gecen arkdaslar bana özelden mail adreslerını verebılırler..Tigerlity,silikon ameliyatnıı forumda sadece 1 arkdasımız oldu ismi JEZABEL eski sayfalarda jezabelinde bacak resimlerini görmen mümkün.1.5 yıl önce silikon ameliyatı olmustu ve sonuctanda memnun.baska doktorlara yag enjekte amelıyatı olan arkdaslar var sonuctan kimi memnun kimi değil bazısının yaglarda erime oldu bazısında yagların cogu kaldıve güzel sonuclar elde ettiler,buda kişiden kişiye uygulanan tekniğe göre farklılık gösteriyor.yag enjekte amelıyatı olan arkdasların yorumlarınıda eskı sayfalarda bulabılırsın.tekrar aramıza hosgeldin;)

canım basıma gelen bu olay ilk cıktıgımız zamanlardaydı şimdi nişanlıyız.yazlıgımızın oldugu yerde beni eteklede defalarca gördü ama ben yasadıgımız sehırde etek vs. kısa seyler gıymıyorum oda bazen söylüyor su etek,elbıse guzelmıs sana yakısır alıp gıysene gibi.nişanlıma bahsettım canım ameılyattan bacaklarımı kalınlastrmak ıstedgımı para bırıktırmek ıstedgımı söyledım amelıyat hakkında bıkac soru sordu sen bılırsın ama ne gerek varkı cokda pahalıymıs dedı.bende konuyu uzatmadım bu sene amelıyat olmak ıstıyorum Allah ızın verırse kararlarıma saygı gösterıcegını dusunuyorum.ilk olarak yag enjeksıyonumu yoksa silikonmu hangi doktor daha basarılı diye karar verebilsem ve maddi acıdanda kendımı hazırlarsam tekrar konuyu gundeme getırecegım:) acık acık çarpık bacaklıyım diye bir cümle kurmadım ama oda farkındadır heralde:)hayatımı birleştirmek istediğim bir insandan bu konuyu istesemde gizleyemezdim zaten canım verdiğim kararlara onunda saygı göstermesi çok önemli.

Parisss haklısın tabi gizleme diye bir durum söz konusu olamaz ( ki zaten o seni daha önce söylediğin gibi eteklede görmüş)..kendini daha iyi hissedeceğin için de tabiki herkes kararına saygı duymalı.geçireceğin operasyon için de şimdiden başarılar diliyorum.en sağlıklı ve sıhhatlisinden olur inşaallah.vakti zamanı gelincede hangisini yaptıracağın konusunda da Allah doğru kararı vermende yardımcı olsun.büyük bir ümitle o mutlu gün gelip burda bize en sevinçli haberlerini vermeni temenni ederiz :) :)

saddy senin bacaklarının çarpıklığı ne oranda parisss in bacaklarının resmini gördünmü ona yakın aşamadamı yoksa dahamı açık benimki onun bacaklarından biraz daha açık aynı digucum un ameliyattan önceki bacakları gibi benimkisi...:=( işte ben bu bacagı nasıl nereye kadar saklayım veya saklamayım özgüvenimizde olsa insanların bakışları o gülmeleri alay edici sırıtmaları olan güvenide bitirtir pariss in bacakları bize nazaran daha güzel keske benimkide öyle olsa inan bende saklamazdım belkide bu kadar bile dikkat çekmezdi işte bacaktan bacağada fark var püfffff allahım yardım et.

saddy senin bacaklarının çarpıklığı ne oranda parisss in bacaklarının resmini gördünmü ona yakın aşamadamı yoksa dahamı açık benimki onun bacaklarından biraz daha açık aynı digucum un ameliyattan önceki bacakları gibi benimkisi...:=( işte ben bu bacagı nasıl nereye kadar saklayım veya saklamayım özgüvenimizde olsa insanların bakışları o gülmeleri alay edici sırıtmaları olan güvenide bitirtir pariss in bacakları bize nazaran daha güzel keske benimkide öyle olsa inan bende saklamazdım belkide bu kadar bile dikkat çekmezdi işte bacaktan bacağada fark var püfffff allahım yardım et.

loli06 sanırım bnmde parisssinkinden biraz daha açık. ayakları yan yana getirince dizler imkanı yok birleşmiyo çok ayrık kalıyolar.kendimi kasıp dizleri birleştirmeye kalkarsam da biribirine değen ayak kemiklerim çok acıyo oyüzden imkanı yok.başka insanların bakışlarından zaten hep bugüne kdr gizlenerek kaçındık.ben mesela e mecburen tabi en son lisede etek giydim o da nasıl utana sıkıla çok zor yıllardı.ondan sonra elime etek değmedi doğal olarak:( işte böyle dışardaki insanlardan bi şekilde saklarsın ama erkek arkadaşın ve evleneceğin kişiden nasıl saklıcaksın?Allah yardımcımız olsada bi şekilde operasyon geçirebilsek de bizimde sosyal ve psikolojik hayatımız bi hali yoluna girse keşke:)ister istemez tüm hayatını etkiliyor ya:(

teşekkür edeirm pariss. geçmiş olsun öncelikle. bacaklarnda çok sorun yoktu zaten eminm şimdi ço güzel olmuştur. bende şimdi ki resimlerim ekledim. lipo yöntemi ile düzeltmek istiyroum ama çok zayıfım:( 170 boyum kilomda 50 en küçük bedenleri giyinebiliyorum... o yüzden yeteri kadar yağ olmadığını düşünüyorum vücudumda. senin sonucu merak ediyorum resimlerini gönderebilir misin. tigerlity @ hot.. adresine gönderir misin

Loli06 ve Saddy kızlar sizleri okadar iyi anlıyorumki.benimde nişanlım bana, etek alalım sana cok yakısır yok sort gıy onu giy bunu giy diyor nasıl üzülüyorum.ne diyim şimdi kusura bakma canım benım bacaklarım yamukmu diyeyim..bırkac sene önce dizin orlarda bir etek gıymıstım nişanlımda yanımda yuruyoruz yanımdan gecen 2 tane kadından bırı bacaklarıma bakıp parantez demişlerdi ve düşünün yanımda nişanlım var ay ben o anda nedıyım susmus ve ölmüştüm nişanlım duydumu bilmiyorum ama okadar utanmıstımkı.bunu bana söleyenide bir görün ekvator gibiydi.aslında insanların asla dış görünüşleriyle ilgili kötü birşey demem kimseyide fızıksel özelliğinden küçük görmekten korkarım çünkü en büyük günahlardan ve kötülüklerden biri bence.ne insanlar görüyorum herkes güzel olamazki yada herkes aynı, ınsanların bınlerce kusurları var ama kımseyede tutupta sen şölesin dıyemem ya.bence bizim suanda etek giyememizim sebebide bu yada bundan dolayı utanıp saklanmamız.insanların düşünceleri yüzünden..ya yoksa nevar elimiz kolumuz tutuyor saglıkıyız.her ınsanın agzı gözü barbie gibi vucududa manken gibi olamazki.Allah hepımızın yardımcısı olsun kendı vucuduna guvenen ınsanları tebrık edıyorum ama daha önce bu bacak meselesınden okadar kalbım kırıldıkı söylenen laflar benı öyle üzdüki hiç kafama takmazken kendımı psikopat gibi hıseetmeye basladım, kendımı mutsuz hısseder bıle oldum sanki hersey mini gıymekmi yada dar seyler gıymekmı degıl ama bunuda yasayan bılıyor ya sonucta her bayan dilediğini gıymek ıster, ameliyat olmadanda caresı yok.Saddy sölediğin cok dgru pantolonda bır zaman sonra bacagın seklini alıyor.Allah hepımızın yardımcısı olsun artık sınırlerım bozuluyor ha bide ameliyata karar verebılsem keske omu bumu dıye dusunmektende delırcem..cunku korkuyorum onca parayı verıp o derdı cekıp ee sonuc bıde saglık acısından yada neblym erıme gbı seylerden olursa mahvolurum.

Bence yanında nişanlın var diye seni kıskanmışlar.Yoksa insan durup dururken tanımadığı birini neden rencide etmek istesin ki.Ne insanlar var.

Canım benimde bacaklarım çirkin ama ben nişanlıyken şimdiki eşime bacaklarım çok çirkin demiştim.bence çok güzeller demişti.Şimdide kesinlikle birşey demiyor.Ben ameliyat olucam dedim hiç itiraz etmiyor.Bence doğru insansa karşınızdaki zaten sizinle dalga geçmez.Dalga geçerse , ben o insanı direk hayatımdan çıkarırım...

tigerlity ama bacakların çok güsellllll görünüyo burdann.. ben olsam bu bacaklara hiçbişey yaptırmazdım resimde gayet güzel görünüyolar hatta çok güselll:)

teşekkür edeirm pariss. geçmiş olsun öncelikle. bacaklarnda çok sorun yoktu zaten eminm şimdi ço güzel olmuştur. bende şimdi ki resimlerim ekledim. lipo yöntemi ile düzeltmek istiyroum ama çok zayıfım:( 170 boyum kilomda 50 en küçük bedenleri giyinebiliyorum... o yüzden yeteri kadar yağ olmadığını düşünüyorum vücudumda. senin sonucu merak ediyorum resimlerini gönderebilir misin. tigerlity @ hot.. adresine gönderir misin

Senin bacakların güzel bence..

Back
X