Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tigerlity
kaç gündür ben de buna benzer bir şeyler düşünüyordum . bacağımızdaki boşluk yerleri kapatacak bir çizme filan olsa .
arkadaşlar, ne tarz bot ya da çizme giyersek eğrilik daha az dikkat çeker. bilgisi olan var mı. benim diz altımdaki iç kısımlarda boşluk var. nasıl kamufle edilir. giysilerle:))

dilara canım ben kışın şöyle yapıyordum hani şu diz üstü çizmeler varya tayt giyiyordum taytın uzerine diz altımda bır corap gıyıp ıcıne baska bır kalın corabı katlayıp koyuyordum uzerındekı corap kaymasını engellıyordu.yani taytın ıcıne koyupta cızmeyı gıyebılırsın hayatımda ılk defa bu sene ben oyle tayt gıydım:) ama kısa çizmelerle çarpıklık yıne bellı oluyor dar paca pantolon bıle gıyemıyorum artık gercekten bıktım bu dertten yağ enjekte ettırıpte 1 sene sonrasında falan memnun olan bır ısım bılıyormusunuz kızlar bu sıtede.silikonun vucuda zarar verıp vermedıgıne nasıl emın olabılırız?buarada ben bır bayan doktorlada mailleştim meltem çilingir ismi silikon yapıyormuş zararı olup olmadıgını sordugumda FDA tarafından onaylı tüm dünyada kullanılmaktadır ciddi bir travma vb olmazsa ömür boyu bacagınızda kalır yazmıstı.hatta bir hastasının resmını gonderdı ama o hastasının bacak içi alınmamıs sadece sılıkon konulmus.amelıyat ucretı 5500 tlmiş amelıyatlarını atasehır memorıal hastaesınde yapıyormus.bılgılerınıze kızlarr;)

dilara canım ben kışın şöyle yapıyordum hani şu diz üstü çizmeler varya tayt giyiyordum taytın uzerine diz altımda bır corap gıyıp ıcıne baska bır kalın corabı katlayıp koyuyordum uzerındekı corap kaymasını engellıyordu.yani taytın ıcıne koyupta cızmeyı gıyebılırsın hayatımda ılk defa bu sene ben oyle tayt gıydım:) ama kısa çizmelerle çarpıklık yıne bellı oluyor dar paca pantolon bıle gıyemıyorum artık gercekten bıktım bu dertten yağ enjekte ettırıpte 1 sene sonrasında falan memnun olan bır ısım bılıyormusunuz kızlar bu sıtede.silikonun vucuda zarar verıp vermedıgıne nasıl emın olabılırız?buarada ben bır bayan doktorlada mailleştim meltem çilingir ismi silikon yapıyormuş zararı olup olmadıgını sordugumda FDA tarafından onaylı tüm dünyada kullanılmaktadır ciddi bir travma vb olmazsa ömür boyu bacagınızda kalır yazmıstı.hatta bir hastasının resmını gonderdı ama o hastasının bacak içi alınmamıs sadece sılıkon konulmus.amelıyat ucretı 5500 tlmiş amelıyatlarını atasehır memorıal hastaesınde yapıyormus.bılgılerınıze kızlarr;)

kızlar ben açıkçası slikonun zararlı olacağını düşünüyorum. Yıllar sonra slikonun yan etkileri çıkabilir. Yağ enjeksiyonun da olsa olsa yağların hepsi erir. Bu yöntemi de kim iyi yapıyor, kime yaptırılmalı o konuda kafam çok karışık açıkçası. Göbeğim pürüzsüz ve beğenirim yağlanma sorunumda pek yok bi de beğendiğim bi r yerimi bozmaktan korkuyorum:)) kararsızım oldukça..

dilaramutlu bende bu kıs cizmeyle etek giydim. Bu buzgulu buzgulu olanlar varya burusuk gibi duruyor onlarla giymiştim yakınlarda olsa resim koyardim.

Benim ağrım sızım kalmadı. Morluklarda gecti. Benim cildim çok hassas morluk giderici kremde kullandım. Sag ayağımda çok ayakta kalırsam fln hala şişme oluyor. Bu da benimle ilgili bi durum sanırım. Her gün daha azalıyor ama rahatsız edici bir agrisida olmuyor. Yağ alınan yerlerde küçük pembe izler var onlarda gözükecek bir yerde değil zaten. Bacagimdaki izler anlaşılmasın diye yata bandı yapistiriyorum. Onlarda baya iyileşti. Kabuklanmaya başladı.izler tamamen gecene kadar is yerinden vs saklamam gerek bu izleri. İlk fırsatta resim eklerim.

tigerlity
kaç gündür ben de buna benzer bir şeyler düşünüyordum . bacağımızdaki boşluk yerleri kapatacak bir çizme filan olsa .
arkadaşlar, ne tarz bot ya da çizme giyersek eğrilik daha az dikkat çeker. bilgisi olan var mı. benim diz altımdaki iç kısımlarda boşluk var. nasıl kamufle edilir. giysilerle:))

dökümlü duran çizmeler harika olur bacaklarında inceyse tayt yada dar pantolonlar giy üstüne de tunik harikaa duruyor:) kışın işimiz kolayda yazın zor

ben hiç giymedim ve denemedim ama evet uzun çizmeleri ancak Parisss'in dediği gibi bi yöntemle giyebiliriz (bacakları ince olanlar için değilde yamuk olanlar için diyorum) yoksaki çizmelerde pantalonlar gibi bacağın şeklini alıp yamulur:))
Tigerlity evet dediğin gibi yazın daha çok bunalıma giriyoruz yaa çok kötüüü:((

Slm kızlar, bende 26 temmuzda Ferruh beye ameliyat olmustum. Su anki durumum onceye nazaran daha iyi. Hatırlarsanız bende serum birikmesi olmustu, onun harici bacaklarımdan memnunum. Odemlerin gecmesinden sonraki yaglar hala duruyor. Serum sol bacagımda hala olmasına ragmen, sukur hic bir sorun kalmadı. Durumumdan haberdar edeyim dedim, hatta yarın musait olursam resimde eklerim. Sizlerinde bu durumdan sorunsuz sekilde kurtulmanızı diliyorum. Allah yardımcımız olsuna.s.

JEZABEL silikon ameliyatı olalı neredeyse 2 yıl olacak. Ve ameliyatı şu ana kadar sorunsuz yaşadı diyebiliriz. Ben artık o noktaya geldimki 2 yıl bile olsa hayatımda silikon yaptırıp istediğimi giymek istiyorum. Yağ enjeksiyonunu hiç düşünmüyorum diyebilirim. Yağ enjeksiyonu yaptırıp etek giyemeyenleri unutmayalım...Ve benim gibi sürekli kilo alıp veren biri için eridi erimedi derdini çekemem... Bende bu şans varken ameliyat olur olmaz stresten kilo veririm... Malesef birkaç nedenden dolayı benim için ameliyatın her türü şu an çoook uzak....

KARANFİL74 şuan yaz olsa çorapsız kısa etek giyebilirmisin? Önceleri görüntünün kötülüğünden bahsediyordun...

dior aslında cok haklısın jezabelın 2 sene olcak bız hala neyapıcaz dıye dusunuyoruz.nekadar guzel dıledgını gıyebılmek:( silikon olan okadar ınsan var ya hiçmi bu siteye bakmıyorlar bırkac kısı daha ben yıllar once oldum memnunum dese herkese daha bır guven gelıcek belkıde.yag cok rısklı benım ıcın bende sureklı kılo alır verırım yanı bıde o stresı dusunemıyorum kızlar bılemıyorum neyapmalı:(

PARİS gerçekten haklısın. Nazım duraka bu kadar ameliyat olan insan var. Hiçmi bu siteye bakmıyorlar anlamıyorum. JEZABEL dışındada birilerini görebilsek keşke... Yağ enjeksiyonunda kilo alacaksın hatta vermeyeceksin. Bu bana göre değil...

kızlar silikona ortopedi uzmanları ne diyor? bu konuda hiç doktorla görüşen yok mu buralarda ya? herkes farklı bişey söylüyor. bu işin bir de ilerde hamilelik süreci var? Enjekte edilen yap o süreçte erir zaten. Silikon da neler olur bilmem tabii. Çok gıcık bi durum ya.

ÖZGÜRDÜ nickli bir arkadaş vardı. Hatta geçen salı nazım duraka gidecekti. O gün bugündür haber yok... Gitmedi mi acaba?

Kızlar evet Özgürdü Nazım beyle görüşecekti neden artık foruma girmiyor.acaba amelıyatmı oldu?onu cok merak edıyorum.Dior nazım durak bu amelıyatı okadar cok yapıyorkı elbet bu sıteye gırıyorlardır keske gırıp yazsalar.nazım durak amelıyatı klınıkte yapıyor ve amelıyattan bırkac saat snra eve gıdıyormusuz bu harıka aslında Jezabelın ıyılesme suresıde cok cabuk olmus neguzel.ben sılıkondan neden tereddut edıyorum bılıyormusunuz bacaklarım ınce degıl benım yanı sılıkon konulsa cok kalın olurmu.ınanın param olsa gıder artık olurdum amelıyatı bu kadar ınsan oluyor yanı saglık acısından bırseyı olsa okdr ınsan neden amelıyat olsun veya neden Nazım durak televızyona cıkıp Denız akkaya ıcın gelsın amelıyat edeyım desın dusunsenıze zararı olsa denız akkaya cıkıp bırgun demezmı ozaman doktor bırakın sılıkon amelıyatı yapmayı baska amelıyat yapacak ınsan bile bulamaz.dunyada kullanılıyormus bu sılıkonlar sporcular bıle yaptrıyormus.ünlülerden bu amelıyatı olan varmı acaba Jessica simpson ve kardesi ashley simpsonın sanki bacakları silikonlu hatta bir resim var bende kıslar bir bakın sızce bu bacaklar sılıkonlumu?

$FP_5579004_Simpson_Ashlee_RIV_081410.webp

kızlar bu bacak silikonlumu?

KARANFİL74 aslında şekil olarak çok güzel görünüyor. Sanki sol bacağındaki morluklar geçmemiş gibi geldi bana. Tabi yanılıyorda olabilirim. Yaz gelince ne olacak peki. Çorapsız etek giymem diyorsun. Yine eskisi gibi pantolon mu giyeceksin hep...

Arkadaşlar aranızda ASLILI yı hatırlayan varmı? AHMET KARACALARA geçen nisan ayında yağ enjeksiyonu olmuştu ve sonuçtan o kadar çok memnundu ki. O da bu dertten çok çekmiş birisi idi. Buradaki mesajları bizimkiler gibi hep hüzün ve yılgınlık üzerine idi. Ama ameliyattan sonra çok mutlu idi. Ameliyattan çok memnundu.
ASLILI nerelerdesin? Nasılsın? Arada bir uğra lütfen. Bilgi ver kendi durumunla... Ameliyattan sonraki yazdıklarını okuyunca senin adına çok mutlu olmuştum hep...

Back
X