Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm kızlarrr.ben malesef sürekli takip edemiyorum formu.ama son haberleri veriyim size tam 11 ayım doldu ve erimem olmadı!! inşallah tam anlamıyla kalıcıdır ve hiç hiç erimez... foto aklımda mutlaka en yeni halini eklicem.

aminnn..cok güzel birsey ve cok mutluyum Allah herkese nasip etsin.leydi umarım dediğin gibi olur ve bundan sonrada erimez

angelim hoşgeldin...hemde çok hoş haberle geldin...önce senin adına...sonra da tüm haber bekleyenlerin adına sevindim.
Şükürler olsun ki, durumundan memnun olan biri geri geldi. :))

angelim...bütün kalbimle erimemesini dilerim..ama, bir kısmı gitse bile kalanı yeter..
(Allah korusun..inşallah böyle bişey olmaz) tabi yinede...diyelim ki oldu...1 yılmı 2 yılmı hernekadarsa..
Bu mutluluğu yaşamış olman bile yeter...
.

Ben özel mesaj gönderemiyorum...bu sebepten buraya yazdığımı bölerek gönderdim ki,mesaj sayım artsın. :))
angelim lütfen bizleri bırakma...keşke mail adresin olsa da iletişim kurabilsek ilerki günlerde...
Hiç bırakmam diyen pek çok arkadaş, er veya geç..burayı terketti...
.

kızlar canınızı sıkmayın bu estetik operasyon çok zor değil çok pahalı da değil iice araştırırsanız5000tl üstüne de çıkmaz ben yaptırmadım ama arkadaşlarım war yaptıran gayet memnunlar ekonomisi yetmeyen arkadaşlarım için de bacak egzersizi tawsiye ederim benimkiler öle düzeldi gerçekten meşakatli ama hem sağlıklı hemde güvenilir step hareketi yapın 100 taneden başlayın 20şer arttırın kolay gelsin şimdiden

Angelim bacaklarıla ömür boyu mutlu olursaun inşallah. yalnız ben senin bacaklarını unuttum .eğrlik yoktu sanırım .en kısa zamanda fotoları ekler misin. teşekkürler

Blackdaisy gelecek hafta ameliyat olacaktın, hangi doktordan randevu almıştın, şuan nasılsın?umarım her şey istediğin gibi olur.

kızlar canınızı sıkmayın bu estetik operasyon çok zor değil çok pahalı da değil iice araştırırsanız5000tl üstüne de çıkmaz ben yaptırmadım ama arkadaşlarım war yaptıran gayet memnunlar ekonomisi yetmeyen arkadaşlarım için de bacak egzersizi tawsiye ederim benimkiler öle düzeldi gerçekten meşakatli ama hem sağlıklı hemde güvenilir step hareketi yapın 100 taneden başlayın 20şer arttırın kolay gelsin şimdiden

GİLAS arkadaşların kime ve kaç liraya ameliyat oldular? Ameliyat sonrası erime olmadı mı? cevaplarsan sevinirim...

angelim senin adina cok sevindim
eskilerden sempembergirl ve papatyatarlasi vardi. operasyon gecirmeden ne cok paylasimda bulunurlardi, yazarlardi buraya. ikisi de ameliyattan sonra ugramaz oldu. tabii ayni durumda olan cok kisi var ama aklima gelenler bunlar. papatyatarlasi foruma girmeyeli neredeyse 1 yil olacak.en son aralik 2009 da girmis kk ya. septembergirl ise agustostan beri girmemis. uzulcum acikcasi. isleri bitince kendileri de gitti. ben olsaydim bilgilendirmeye calisirdim cunku ayni durumda olup bilgilendirmeye cok ihtiyaci olan kisiler var

GİLAS Merhaba, ne tür egzersizler yapmak gerek biraz anlatırsan sevinirim ....

gilas egzersizleri ayrıntılı anlatırsan cok sevınırızz.aslında bende amelıyat olana kdr spor yapıyım dıorum ama hangı hareketlerı nasıl yapmak gerek bılmıyorum.senin carpıklık sporlamı gttı cnm anlatrmısın?
buarada amelıyat sonrasında guzel sonuclar elde eden tum arkdslarımz ıcın cok sevınıyorum ınsallah bızlerde sızler gıbı mutlu oluruz kızlarrrr.

Back
X