Bacak dolgusu yaptıran var mı?

efece geçmiş olsun .mutlu olman ne güzel. geüle güle giy istediklerini:)
Ben de zayıfım 49 kilodayım. sanırım amaeliyata karar verebilirsem doktor benim de oramı buramı delik deşik edecek umarım yağ bulabilir:(
efece bacaklarının eski halinin zayıf ve parentez zoduğunu yazmışsın ama ben görmek isterdim. eğer mümkünse hem eski halini hemde şuanki halini ekleyebilir misin?teşekkür ederim

blackdaisy
bugün ameliyat olacaktın. umarım her şey yolundadır.dua ediyorum sana ,inşallah ameliyat sonrası ağrıların az olur.
bizi habersiz bırakma lütfen

selam arkadaşlar! zaman zaman yazdıklarınızı okuyorum. Spor konusunda yazılanlara ben de katılıyorum. 2 haftadır platese başladım bacaklarım önceye göre daha estetik duruyor gibi ve iki bacak arasındaki boşlukta azalma var gibi. Ben koşullar elverdiğince sağlık için zaten spor yapmak istiyordum. Baharda kısmet olursa ben de ameliyat olmayı düşünüyorum. O zamana kadar sporla ne kadar yol alcam bakalım. Ameliyat olan arkadaşların da memnuniyeti devam eder inşallah.

ben de zayıf olduğum için silikon dışında seçeneğim yok.sanırım bu senin için de geçerli. bugün ameliyat olacaktım ama grip olduğum için bu hafta ikinci kez ameliyatı ertelemek zorunda kaldık. bayramdan sonraya kaldı mecburen.

ereta merhaba

daha önce Ahmet Karacalar a ameliyat olmuştun superdry yöntemi ile hatta cihazın kullanıldığınıda ama hepsinin eridiğini yazdığını hatırlıyorum peki ya şimdi tekrar Ahmet Karacalar mı yapacak ameliyatı erime konusunda sana dedi. cihaz kullanıldığında kalıcılık oranının çok yüksek olduğu söylenmişti sende neden böyle oluğuna dair bilgi verdimi. şimdiki ameliyat hangi yöntemle olacak ve bu defa ne kadar ödeyeceksin. bende bayramdan sonra ameliyat olucam benim kafam biraz karıştı aslında bana kalıcılık oranının % 40 olabileceğini söyledi halbuki normal superdryda bu oran daha yüksek değilmiydi.

Ahmet Bey e ameliyat olan arkadaşlar son durumlarınızı yazabilirmisiniz.

ereta merhaba

daha önce Ahmet Karacalar a ameliyat olmuştun superdry yöntemi ile hatta cihazın kullanıldığınıda ama hepsinin eridiğini yazdığını hatırlıyorum peki ya şimdi tekrar Ahmet Karacalar mı yapacak ameliyatı erime konusunda sana dedi. cihaz kullanıldığında kalıcılık oranının çok yüksek olduğu söylenmişti sende neden böyle oluğuna dair bilgi verdimi. şimdiki ameliyat hangi yöntemle olacak ve bu defa ne kadar ödeyeceksin. bende bayramdan sonra ameliyat olucam benim kafam biraz karıştı aslında bana kalıcılık oranının % 40 olabileceğini söyledi halbuki normal superdryda bu oran daha yüksek değilmiydi.

Ahmet Bey e ameliyat olan arkadaşlar son durumlarınızı yazabilirmisiniz.

merhaba, ereta rumuzunun sahibi benim kızkardeşim, Ahmet bey e super dry yaptırmıştı geçen yaz. erime olmadı benim gözlemlediğim kadarıyla. silikon yaptıracak olansa benim, aslında ben de yağ enjeksiyonundan yanayım ama ben çok zayıfım, bacaklarıma biçim verecek kadar yağ maalesef vücudumda yok, mevcut olanı aldırırsam bu defada iyice dümdüz olacağım ki zaten dr um bunu önermedi. ben silikonu geçen hafta yaptıracaktım ama ağır bir grip geçirdim hala da tam toparlanamadım maalesef ertelemek zorunda kaldık :((( oysa bayram tatilini buna ayırmıştım :(((
ben ameliyatımı hasan fındık a yaptıracağım.

parissss bnm bacaklarıma ne kadar benzıo kız bacakların.. acep duzelırmı ki :)) ve ne kadar bu amelıyatlar

öylemii canım;) inşallah düzelir ya ben silikon ve yag enjeksıyonu arasında karar vermıs degılım ama benim göbegimden yağ cıkar hatta eskiden ah nolcak bu göbek diodum şimdi umrumda değil eger amelıyat olursam alırlar yagları:))
kızlar sporu dusunuyorum amelıyat olana kdr acaba bendede etkisi olurmu.ebru şallının dvd sini alıp pilates yapsak acaba olurmu?

ayyhhh oku oku bitmiyo:) ya arkadaşlar ben de sizler gibi bu ameliyatı yaptırmak istiyorum ve ferruh beyi düşünüyorum.Öğretmenim ben karne tatilinde olsun istiyorum,yaptırsam 2 haftalık süre içinde iyileşebilir miyim? ayrıca il dışından gelenler konaklama işini nasıl yapıyorlar klinikten yardım oluyor mu? aslında daha fazla soru vardı aklımda unuttum yaaa

Saddy kalınlıgıda benzıyormu sen ne düşünüyorsun cnm yag enjeksıyonumu?

Parisss evet cnm kalınlığıda aynı sanırım..ya cnm bnde 49 kilo civarındayım.şuan operasyon geçirecek olsam yağ çıkmaz gibi sanki biyerlerimden göbekde yokki bende.heralde biraz kilo alıpta gitmek gerekirdi eğer şuan imkanım olsaydı:)

cnm büyük ihtimal doktorla görüşmeden biz ne desek boş olacak gibi..ben silikon istiyorum desem dr. da hayır silikon sana uygun olmaz yağ enj. yapılmalı fln derse sonuçta işlemi gerçekleştirecek olanda o oldğu için yapacak bişey kalmaz sanırım.
ama silikon mu yoksa yağ enj. mu hangisinin daha avantajlı ve güvenilir olduğu konusunda ve yağ. enjeksiyonunun kalıcılığının ne kadr olacağı konusunda beni iyi ikna etmesi gerekir sevgili doktorcuğumun :23: :23:

Sevgılı Dior,
sana katılıyorum amelıyat olan arkadaslar bızı unuttu sanırım gelmıyorlar:( arada gırıp resım koysalar erıdı erımedı deseler neguzel olurdu...

Saddy, canım evet haklısın doktorun karar vermesı lazım en dogrusuna..bende yag var ama para yok:)
birde doktor secımınde emin degılım ılereyen zamanda amelıyat olucak arkadaslar sayesınde bızımde karar verecegımıze ınanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Saddy, canım evet haklısın doktorun karar vermesı lazım en dogrusuna..bende yag var ama para yok:)
birde doktor secımınde emin degılım ılereyen zamanda amelıyat olucak arkadaslar sayesınde bızımde karar verecegımıze ınanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun..[/QUOTE]

Parisss evet cnm bende doktor konusunda emin değilim oyüzden şuan imkanı olupta operasyon geçiren arkadaşlarımız bizede yol gösterecekler inşaallah..dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hep güzel haberlerini alalım bütün arkadaşlarımızın inşaallah. :13:

Ameliyat olan arkadaşların bir daha uğramamsı konusundaki siteminizde haklısınız. Ben de buradaki arkadaşların ameliyat tecrübeleri sonucunda ameliyat olmaya karar vermiştim.

Ben 2009 Eylül'de Hasan Fındık'a ameliyat oldum. Erime olmadı çok memnunum.

blackdaisy
bugün ameliyat olacaktın. umarım her şey yolundadır.dua ediyorum sana ,inşallah ameliyat sonrası ağrıların az olur.
bizi habersiz bırakma lütfen
Dilaramutlucum bugün çıktım hastaneden. Kısaca bahsedeyim çok yazamıyorum ağrılarım var. Herşeyden önce Hasan Fındık çok tatlı bi doktor, çok da ilgilendi sağolsun. 13 Kasım sabah 08:30 gibi hastanedeydim. Saat 13:00 civarı ameliyata alındım. 15:00 gibi kendime geldim. İlk başlar ağrım fazla yok gibi geldi ama sonraları çok fazla ağrım oldu. Ayağa dahi kalkamadım. Ameliyat olacak olanlara tavsiye sakın ola yalnız gitmeyin. Ben gittim çok pişmanım. Ameliyatı çok hafife almışım galiba ama çok daha fazlası var. Neyse normal şartlarda 14 kasımda çıkacaktım ama değil yürümek doğrulamadım bile. 1 gece daha kalmak zorunda kaldım. Şimdi evdeyim çok da iyi sayılmam. Bacaklarım davul gibi şiş yürümekte çok zorlanıyorum. Kızlar çok kolay bi ameliyat değilmiş. iyi düşünün derim. şu an için pişmanım diyebilirim. Yarın ne düşünürüm bilmem tabi :))

blackdasisy canım çok geçmiş olsun. ağrılarınla bile yanıt vermeye çalıştığın için çok sağol.
daha önceden ameliyat olan arkadaşların yazılarını okumuşssundur,ağrıların 1 hafta kadar sürer canım, tabi kişiden kişye değişir.umarım kısa zamanda ağrıların geçer. sen iyi olduğunda bizi habersiz bırakma. umarım bacakların istediğin gibi olur. ve bu acılarını çabuk unutursun. etekli günlerini düşün, her şey güzel olur inşallah:)))

çok çok geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi bacaklara sahip olursun blackdaisy. senin bu tecrüben benim için çok önemli çünkü yakın bir zamanda aynı doktora, aynı ameliyatı yaptıracağım. aslında ben geçen hafta olacaktım ama grip nedeniyle iki kez ameliyatı erteletmek zorunda kaldım. biraz da zor durumda kaldım çünkü ameliyatı bayram tatilinde atlatmak istiyordum, işyerinden ameliyat olacağımı gizliyorum. bize bilgi verdiğin için teşekkürler, tekrar çok çok geçmiş olsun.

haa bir de blackdaisy, ağrı nedeniyle herkes ilk gün pişmanlık yaşıyor:))) burun ve göğüs ameliyatı yaptıran iki arkadaşım da ertesi gün pişmanım demişti şimdi güle oynaya dolaşıyorlar ve kararlarından dolayı çok mutlulur, inşallah senin için de böyle olur, lütfen olumlu bak ve eğer ağrılar bir haftada geçiyorsa ben de iznimin kalan bir haftasını alıp bayram sonrası hemen ameliyat olacağım, emin olamadıım tek şey bir haftanın yetip yetmeyeceği..

Back
X