merhaba arkadaşlar beni hatırladınızmı bilmiyorum uzun bir aradan sonra geldim geri ameliyat sonrası arkadaşların kaybolduğundan bahsedilmiş ve çağrılar yapılmış geri gelinsin diye bazen girme imkanı olmuyor insanın en azından benim öyle yurt dışına taşındım ancak işlerimi yeni ayarlayabildim o yüzden yeni geldim :) ben Ferruh Bey'e ameliyat olmuştum ama hiç etek giymemiştim halada giymiyorum artık bidaha yaptırırsam kesinlikle bende silikon yaptırcak olanlardanım yağı denedim olmadı zaten dahada yağ çıkmaz heralde :)
Sevgili edge34....
Hoşgeldin...seni hatırlamaz olurmuyuz..bizleri hatırlamana da çok sevindim..teşekkür ederim...Operasyonu yaptırıp kurtulan hemen herkes birdaha burayı hatırlamak istemiyor heralde...nebileyim..belki de haklıdırlar...
Senin sonuçtan memnun olamamana gerçekten üzüldüm...tabi...garanti diye bişey yok...ama okadar araştır...düşün taşın...kolay değil...karar verebilmek bile eziyetli bir dönem...ve,bunları yapabilmek te bir bakıma başarıdır.
Bak şimdi kök hücre falan yeni bişeyler çıkmaya başladı...inşallah kesin çözüm de bulunacaktır...
Umutlar tükenmez canım...
Geldiğin için tekrar teşekkürler.
.