Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benim de çarpık bacak sorunum var uzun zamandır bu formu takip ediyorumdum .ani bir kararla kasımın 8inde dr feruh beye kök hücre ile yağ enjeksiyonu yaptırdım. ama çok fazla bir değişiklik olmadı bacaklarım ince ve çarpıktı yani bacaklarımı kapattığımda arada 3cmlik bir açıklık vardı yağ enjeksiyonu sonrasında açıklık 2cmye indi. enjeksiyon sadece baldırıma yapıldı. dr um bileğime yapıldı desede pek kafi değil iki bacağım asimetri. birbirinden çok farklı 2 kez kontrole gittim bana masaz önekısacası kızlrdi. ama masaj yapsamda bir bacağın yağı daha dolgun .etek giyemiyorum. çünkü gene çarpık.kısacası kızlar hayal kurması her nekadar güzel olsada mucize beklemeyin

Selam azhasahra,ben de Ferruh Beye yaptirmayi dusunuyorum aslinda.Senin memnun kalmamana cok uzuldum, gecmis olsun. Fakat Ferruh beye yag transferi yaptirip memnun kalanlar da var diye ben de onu dusunuyordum.:58:

Merhabalar....ben de ferruh beyi düşünüyordum.kafam karıştı.şimdiye kadarki fotoğraflarda,ferruh bey hep dize yakın yere yağ enjekte etmiş.biraz orta tarafa(aşağı)enjekte etse daha güzel olur.bilekler çok ince kalıyor,üstler dolgun.

benim de çarpık bacak sorunum var uzun zamandır bu formu takip ediyorumdum .ani bir kararla kasımın 8inde dr feruh beye kök hücre ile yağ enjeksiyonu yaptırdım. Ama çok fazla bir değişiklik olmadı bacaklarım ince ve çarpıktı yani bacaklarımı kapattığımda arada 3cmlik bir açıklık vardı yağ enjeksiyonu sonrasında açıklık 2cmye indi. Enjeksiyon sadece baldırıma yapıldı. Dr um bileğime yapıldı desede pek kafi değil iki bacağım asimetri. Birbirinden çok farklı 2 kez kontrole gittim bana masaz önekısacası kızlrdi. Ama masaj yapsamda bir bacağın yağı daha dolgun .etek giyemiyorum. çünkü gene çarpık.kısacası kızlar hayal kurması her nekadar güzel olsada mucize beklemeyin

kaç tl'ye nerede yaptı?fotoğrafını koysan,yorum yapardık.çok üzüldüm,istediğin gibi olmayınca ,dr. Ne dedi.tek seans yeterli diyorlardı.demekki tek bacak yarım cm.yağ tutmuş.çok zor bir durum.allah kolaylık versin.....

benim de çarpık bacak sorunum var uzun zamandır bu formu takip ediyorumdum .ani bir kararla kasımın 8inde dr feruh beye kök hücre ile yağ enjeksiyonu yaptırdım. ama çok fazla bir değişiklik olmadı bacaklarım ince ve çarpıktı yani bacaklarımı kapattığımda arada 3cmlik bir açıklık vardı yağ enjeksiyonu sonrasında açıklık 2cmye indi. enjeksiyon sadece baldırıma yapıldı. dr um bileğime yapıldı desede pek kafi değil iki bacağım asimetri. birbirinden çok farklı 2 kez kontrole gittim bana masaz önekısacası kızlrdi. ama masaj yapsamda bir bacağın yağı daha dolgun .etek giyemiyorum. çünkü gene çarpık.kısacası kızlar hayal kurması her nekadar güzel olsada mucize beklemeyin

canisim,gecmis olsun hem senin adina üzüldüm hemde bizim adimiza üzüldüm simdi,bizde bir kac arkadas ferruh beyi düsünüyorduk,bizim hayaller suya düstü yani,kafayi yeyecem ya,her seyin caresi var,bir bacagin yok,oda ince bacagin sorunlu bacagin yok...neyse töveb ediyim valla,sagligimiz yerinde arkadaslar buna sükrediyorum...ama bacaginda caresi yok yaaaaaaaaaaaaa

Merhabalar....ben de ferruh beyi düşünüyordum.kafam karıştı.şimdiye kadarki fotoğraflarda,ferruh bey hep dize yakın yere yağ enjekte etmiş.biraz orta tarafa(aşağı)enjekte etse daha güzel olur.bilekler çok ince kalıyor,üstler dolgun.

ne yapicaz ya SILASI cigim,bak arkadasin birinde hic fark olmamis gibi birsey,bende ferruh beyi düsünüyordum...acaba birde ahmet beyden bash ediliyordu,onun sonuclari nasildi,ben iyice karistirdim,aradan okudum,kim basarili kim degil unuttum

ne yapicaz ya SILASI cigim,bak arkadasin birinde hic fark olmamis gibi birsey,bende ferruh beyi düsünüyordum...acaba birde ahmet beyden bash ediliyordu,onun sonuclari nasildi,ben iyice karistirdim,aradan okudum,kim basarili kim degil unuttum

Mrb azrasahra,cok gecmis olsun. Ben de Ferruh Beye yag enjeksiyonu yaptirmak istiyordum ama simdi kararsizim. Ferruh beye yaptirip memnun olan da var ama bilemiyorum, neden farkli sonuclar cikiyor. Cok uzuldum insallah bir yolunu buluruz.:58:

ben OYTUN İDİL bey e mail atmıştım bu ameliyatlarda çok başarılı olduğunu yazmış.Fotoğraflar göndermiş.Kendisine ameliyat olan var mıydı ?azrasahra fotoğraf eklemen mümkün mü canım :)

kızlar OYTUN İDİL ameliyatı 5500 tl ye yapıyormuş tabi silikon .Sizlerinde doktor bey hakkındaki duyduğunuz görüşleri paylaşmanızı isterim :)

Son düzenleme:
selam.bende aylardır topiği takip ediyorum. bacaklarım çarpık ve bileklerim çok ince.
sonunda bende karar verdim . ben kayseride otruyorum. saffet örs ten telefonda bilgi aldım yarın görüşmeye gideceğim.silikon yapıalbilir dedi. bileğe bir işlem yapılmıyormuş. bakalım yarın daaha net bilgi alacağım.ayrıca 2000 euro ücreti varmış. offffffffffffff nasıl ayarlıyacağım .

bacağınızda çok az kemik eğriliği varsa yağ enjeksiyonu dolgu amaçlı olabilir belki yada bacaklarınız ince ve kemik yapınız düzse yağ enjeksiyonu olabilir.yağ enjeksiyonunun eğer defarmasyon çoksa tek seansta yeterli geleceğini düşünmüyorum. ben direk ameliyat için randevu alıp gittim dr feruh bey implanta gerek olmadığını yağ enjeksiyonun yeterli gelebileceğini söylemişti ama hiç öyle olmadı göbek bölgemde yağım çok olduğu halde toplam 390cc yağ nakli yapıldı. zaten bunların bir kısmıda eridi.zaten asimetri olması dahada can sıkıcı.ne yazıkki sayın drum kontrele gittiğimde çokda ilgili davranmadı .bana açıklaması zaten sizin bacağınızda öncedende asimetri vardı söylemek oldu .ben böyle birşey olduğunu daha önce farketmemiştim .tek seansta yapabileceğim bukadar dedi.

bacağınızda çok az kemik eğriliği varsa yağ enjeksiyonu dolgu amaçlı olabilir belki yada bacaklarınız ince ve kemik yapınız düzse yağ enjeksiyonu olabilir.yağ enjeksiyonunun eğer defarmasyon çoksa tek seansta yeterli geleceğini düşünmüyorum. ben direk ameliyat için randevu alıp gittim dr feruh bey implanta gerek olmadığını yağ enjeksiyonun yeterli gelebileceğini söylemişti ama hiç öyle olmadı göbek bölgemde yağım çok olduğu halde toplam 390cc yağ nakli yapıldı. zaten bunların bir kısmıda eridi.zaten asimetri olması dahada can sıkıcı.ne yazıkki sayın drum kontrele gittiğimde çokda ilgili davranmadı .bana açıklaması zaten sizin bacağınızda öncedende asimetri vardı söylemek oldu .ben böyle birşey olduğunu daha önce farketmemiştim .tek seansta yapabileceğim bukadar dedi.

bu çok zor bir durum.....geçmiş olsun....

azrasahra merhaba,göbeğindeki yağlar gitti mi bari?birde dr.nerenden yağ alalım diye soruyor mu?mesela bel,basen gibi.klinikte mi yaptı,narkoz verdimi?ameliyat sonu kaç saat yatıp,çıkıyorsun?cevaplarsan sevinirim...bir de kaça yaptı.

ayşenazlıcım,ben mecbur ankarada olacağım.onun için ferruh bey olabilir.her dr.dan %100 başarı beklenemez.ancak o kişinin şanssızlığıdır biraz.bilemiyorum...umarım şans bizden yana olur ve hayallerimize en kısa sürede kavuşuruz.(aslında ben hasan fındık'a gitmeyi isterdim ama ankaraya daha yakınız.)her işte bir hayır vardır,inşallah hayırlısıyla yaptırıp,bizde mutlu oluruz.çünkü ben bu konuyu düşünüp kendi kendimi mutsuz ediyorum..bebeğimi emzirdiğim için şuan olamıyorum.

Back
X