Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benim de çarpık bacak sorunum var uzun zamandır bu formu takip ediyorumdum .ani bir kararla kasımın 8inde dr feruh beye kök hücre ile yağ enjeksiyonu yaptırdım. ama çok fazla bir değişiklik olmadı bacaklarım ince ve çarpıktı yani bacaklarımı kapattığımda arada 3cmlik bir açıklık vardı yağ enjeksiyonu sonrasında açıklık 2cmye indi. enjeksiyon sadece baldırıma yapıldı. dr um bileğime yapıldı desede pek kafi değil iki bacağım asimetri. birbirinden çok farklı 2 kez kontrole gittim bana masaz önekısacası kızlrdi. ama masaj yapsamda bir bacağın yağı daha dolgun .etek giyemiyorum. çünkü gene çarpık.kısacası kızlar hayal kurması her nekadar güzel olsada mucize beklemeyin

Azrasahra hemen moralini bozma bence. Belki zamanla duzelir. Belki de bacaginin biri daha fazla sismistir bilmiyorum; doktor oyle bisey soylemedi mi? Cook gecmis olsun, foto koyarsan dah iyi yorum yapabiliriz.

offfoffffffff şöle tam teşşekkürlü işte oldu şu doktor süper diyen o doktordan memnun olan biri çıkmıcakmı:((( biri memnun kalabilirken diğeri memnuniyetsizlikten yakınabiliyor ne olacak halimiz bende hep takip ediyorum uzun süredir eski ameliyat olanlardanda ses yok :((( allahım şu sesimizi duysada hiç ameliyatsız vs uraşsız kurtarsa bizi bu durumdan ne var mucizeyse mucize :(((((
çarpık bacaklarımmmmmm:95:

selam kızlar. bende bugün saffet örs ler konuştum. silikon yaparız dedi. dizden aşağıya .aslında bileğimde çok ince. bileğe işlem olmuyormuş zaten. offfffff olsamda en azından diz arası kapanır dedi bilek yine aynı olacak.ama ben artık kafaya koydum herşeyi göze aldım olacağım. tabiii istediği paraıyı ayarlayana kadar.yine burayı takip edeceğim. alalhım herkses yardım etsin çok zor yaaa. herkes bacağıma bakıyor bunalımdayım iyice.

Arkadaslar, son zamanlarda yag enjeksiyonu yaptirip memnun olan yok mu?! Eskiden yaptiranlar ne durumdalar, birseyler yazsalar da son durumlarindan haberdar olsak; lutfen bizi unutmayin birseyler yazin, fotograf koyun nolur!Imdaaaattt!:84:

AZRASAHRA bacaklarının eski ve yerni hallarini merak ettim .foto eklersen çok seviniriz. çünkü burada bir çok arkadaş ferruh bey konusunda karar kılmıştı. en azından senin fotolarınla bazı şeyleri daha netleştirebilirz. bu demek değil ki, herkeste aynı sonuç alınır. ama yine de en azından kendimizi her şeye karşı hazırlamış oluruz.

yaaa arkadaşlar foto koyunda biraz mutlu olalım.yaptıracaklara umut olur.bende olmak istiyorum .hadiiiiii kızlar resim isteriz.

kızlar Oytun Bey hakkında fikriniz yok mu :((

benim var canım. ama pek ii yönde diil. nedense adam yağ enjeksiyonuna sıcak bakmayan birisi herkese silikonu tavsiye ettiğini düşünüyorum. birde nasıl diim konuşma tarzını pek beğenmedim doktor gibi diil sanki kahvede oturup muhabbet eden amcalar gibi geldi bana. ama bu benim fikrim tabii. birde ne bilim estetisyen kendi görünüşünede dikkat etmeli bende sitede gördüğünüz resmiyle alakası yok çok paspaldı şok oldum:))

azrasahra merhaba,göbeğindeki yağlar gitti mi bari?birde dr.nerenden yağ alalım diye soruyor mu?mesela bel,basen gibi.klinikte mi yaptı,narkoz verdimi?ameliyat sonu kaç saat yatıp,çıkıyorsun?cevaplarsan sevinirim...bir de kaça yaptı.

merhaba sılası ben çalıştığım için foruma çok fazla giremiyorum. sorularına cevap vermeye çalışacağım.göbeğimdeki yağlar önceye göre biraz daha azaldı ama beslenmenize dikat etmezseniz çok kısa zamanda eski halinize dönüyorsunuz. dr.um operasyon öncesi muayenede bel bölgem , kalçam vede bacak içlerini yağ almak için kalemle çizdi .ben kalçamdan alınmasını istemedim.çünkü bu bölgem çok yağlı değil.operasyon klinikte oldu.sedasyon yöntemi(uyutma) ile.işlem 2 saat falan sürmüştür. uyandıktan sonra hemen kalkmıyorsunuz. yarım sat kadar da işlem yapılan sedyede bekliyorsunuz.hemşire çorba vede meyvesuyu getirdi .onları yedikten sonra kalktım . ilk ayağa kalkmak ve yürümek çok zordu.ben 2 hft. ayağa kalkmakta vede yürümede ciddi zorluklar yaşadım.2500'e mal oldu.

merhaba sılası ben çalıştığım için foruma çok fazla giremiyorum. sorularına cevap vermeye çalışacağım.göbeğimdeki yağlar önceye göre biraz daha azaldı ama beslenmenize dikat etmezseniz çok kısa zamanda eski halinize dönüyorsunuz. dr.um operasyon öncesi muayenede bel bölgem , kalçam vede bacak içlerini yağ almak için kalemle çizdi .ben kalçamdan alınmasını istemedim.çünkü bu bölgem çok yağlı değil.operasyon klinikte oldu.sedasyon yöntemi(uyutma) ile.işlem 2 saat falan sürmüştür. uyandıktan sonra hemen kalkmıyorsunuz. yarım sat kadar da işlem yapılan sedyede bekliyorsunuz.hemşire çorba vede meyvesuyu getirdi .onları yedikten sonra kalktım . ilk ayağa kalkmak ve yürümek çok zordu.ben 2 hft. ayağa kalkmakta vede yürümede ciddi zorluklar yaşadım.2500'e mal oldu.

çok teşekkürler azrasahra....birde sana zahmet fotoğrafını eklersen çok mutlu olurum....çok merak ediyorum....

Gayet iyiyim canım. Hiç ağrım yok. Tamamen iyileştim diyebilirim. Yalnız kontrole gitmedim daha. Bi türlü fırsat olmuyo en kısa zamanda gitmek istiyorum. Sen yoksun ne zamandır forumda. Hala silikon yaptırmayı düşünüyomusun.

canım işiminn en yoğun zamanları şuan izin almak bir yana izin günümde bile çalışmak zorunda kalıyorum. o yüzden sakinleşmesini bekliyorum. daha sonra bir hafta izin alıp yapıcam operasyonu. iyi olmana çok sevindim canım. birşeyi merak ediyorum önceki sayfalarda birisi yazmıştı silion ameliyatından sonra namaz pozisyonunda oturamıyuormuşsun. şuan dizlerini kırmada bir problem var mı?

Selamlar AHmet Karacalara ameliyat olan varmıydı? İnternette yaptığı işlere baktım videolarla anlatmış çok güven verici.Mail attım fiyat istedim.İnşallah yaz gelmeden fırsat bulup ameliyat olurum.

Oytun idilin ve Nazım Durağın hastalarına ait resimlere tekrar baktım.nazım Durak sanki bacakları kalınlaştırmış gibi geldi bana.Hasan beyin hastalarının ameliyat resimleri olan var mı?

selam kızlar,
ben 2. kez ameliyat oldum eskiler hatırlar belki. İlk operasyonumu gecen nisan ayında Ahmet Karacalara olmuştum. Fakat zayıf olduğum için sonuç beni tatmin etmemişti.
Bu nedenle kilo alararak gecen ay 2. operasyonu göze aldım ve yine Ahmet beyi tercih ettim.
Bu sefer sonuçtan memnunum umarım konulan yağlar erimez. normal yağ enjeksiyonu oldum. eski hastası olduğum için indirimli bir fiyat uyguladı. 2 günde toparladım morarma veya şisme olmadı . Ahmet beyin eli gercekten cok hafif. yağ alınan yerlerde cokme ,dalgalanma gibi sorunlar da yaşamadım. Şimdilik dediğim gibi memnunum.Resimlerimide albume ekledim.Isterseniz bakabilirsiniz.

ilk halini de özellikle ekledim göreceğiniz gibi benim için mucize gibi bir şey bu:)

Melike Merhaba ,

Albmlerine baktım ve bacaklarının son halini cok begndim. Umarım degisiklik olmaz sonrasında da.
Birkac soru sormak istiyorum:
Daha once oldugun ameliyatta da bacaklarının goruntusu bu hale mi gelmişti ? Onceki ameliyatında da sonuc bu sekilde basarılı mıydı ?
İlk ameliyatının ucreti ne kadardı ?
1 hafta toparlanmak icin yeterli mi ?
Simdiden tesekkurler ve saglikli gunler
Sevgiler,

Melike Merhaba ,

Albmlerine baktım ve bacaklarının son halini cok begndim. Umarım degisiklik olmaz sonrasında da.
Birkac soru sormak istiyorum:
Daha once oldugun ameliyatta da bacaklarının goruntusu bu hale mi gelmişti ? Onceki ameliyatında da sonuc bu sekilde basarılı mıydı ?
İlk ameliyatının ucreti ne kadardı ?
1 hafta toparlanmak icin yeterli mi ?
Simdiden tesekkurler ve saglikli gunler
Sevgiler,

Merhaba Krena,Begendiğine sevindim:)
malesef daha önce olduğum operasyonda bu kadar fark olmamıştı yani böyle bir görüntü yoktu.İlk haline göre daha iyiydi ama hiç etek giymemiştim .Şimdi rahatlıkla etek giyebiliyorum,
Bizim ilk operasyon daha pahalıydı superdry yöntemı uygulanmıştı 5500 civarındaydı.
ben iki günde toparlandım diyebilirim.4. günde işe gitttim.kimsede bişey anlamadı hafif aksak aksak yürüdüm okadar.

melikecim merhaba,bacakların çok güzel görünüyor.:nazar:.. silikonu tercih etmemenin bir sebebi var mıydı?dr.kendisi mi karar veriyor,yağ enjeksiyonuna.birde dr.a gittiğinde şekli şöyle-böyle olsun diye sen istediğini söylüyormusun,yoksa tamamen dr.böyle yapalım mı diyor.ne zaman ameliyat oldun 2.yi.gerçekten hoş olmuş.geçmiş olsun.(senin önceki bacağın çok ince değilmiş,bileklerin falan iyiymiş.benim bileklerim ince.)

Back
X