Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melikecim merhaba,bacakların çok güzel görünüyor... silikonu tercih etmemenin bir sebebi var mıydı?dr.kendisi mi karar veriyor,yağ enjeksiyonuna.birde dr.a gittiğinde şekli şöyle-böyle olsun diye sen istediğini söylüyormusun,yoksa tamamen dr.böyle yapalım mı diyor.ne zaman ameliyat oldun 2.yi.gerçekten hoş olmuş.geçmiş olsun.(senin önceki bacağın çok ince değilmiş,bileklerin falan iyiymiş.benim bileklerim ince.)
melike merhaba,
bacakların gerçekten çok güzel olmuş. Topukluyla bile birleşmiş. İlk ameliyattan önce çok mu zayıftın, boyun kaçtı? İkinci ameliyatı olmak için kaç kilo alman gerekti? Bir de ikinci ameliyat için ne kadar ücret ödedin acaba?
melik-e bacakların çok güzel görünüyor. güle güle giy cici eteklerini...
bende yağ yok. sen kaç kilo aldın 2. ameliyat için. cevaplarsan çok sevinirim. bir de eski dediğin foto birinci ameliyattan sonraki mi oluyor?
melike çok güzel olmus canım dilerim hep böyle kalırlar mutlu olursun tatlım darısı tüm arkadaşların başına inşlh:)
Merhaba Krena,Begendiğine sevindim:)
malesef daha önce olduğum operasyonda bu kadar fark olmamıştı yani böyle bir görüntü yoktu.İlk haline göre daha iyiydi ama hiç etek giymemiştim .Şimdi rahatlıkla etek giyebiliyorum,
Bizim ilk operasyon daha pahalıydı superdry yöntemı uygulanmıştı 5500 civarındaydı.
ben iki günde toparlandım diyebilirim.4. günde işe gitttim.kimsede bişey anlamadı hafif aksak aksak yürüdüm okadar.
selam kızlar,
ben 2. kez ameliyat oldum eskiler hatırlar belki. İlk operasyonumu gecen nisan ayında Ahmet Karacalara olmuştum. Fakat zayıf olduğum için sonuç beni tatmin etmemişti.
Bu nedenle kilo alararak gecen ay 2. operasyonu göze aldım ve yine Ahmet beyi tercih ettim.
Bu sefer sonuçtan memnunum umarım konulan yağlar erimez. normal yağ enjeksiyonu oldum. eski hastası olduğum için indirimli bir fiyat uyguladı. 2 günde toparladım morarma veya şisme olmadı . Ahmet beyin eli gercekten cok hafif. yağ alınan yerlerde cokme ,dalgalanma gibi sorunlar da yaşamadım. Şimdilik dediğim gibi memnunum.Resimlerimide albume ekledim.Isterseniz bakabilirsiniz.
ilk halini de özellikle ekledim göreceğiniz gibi benim için mucize gibi bir şey bu:)
canım fiyat gayet iyiymiş aslında hala aynı mı? önceki sayfalarda yazanlar çok uçukk rakamlardan bahsetmişti 10-12 bin gibi... bende senin gibiyim 170 boyum kilom (şuan kilo almış halim buda 52) 58 60 kilo olmam çok zor yaahmet bey görüşme için ücret istiyor mu?[/QUOTE
Tigerlity,
Ahmey beyin 10 -12 bin lira istediği yöntem özel cihaz yardımıyla kok hücrelerin ayrıştırılmasıydı.
Biz ilk görüşmeye gittimizde ücret ödemiştik.şimdi ne kadar istiyor bilmiyorum.Internetten bilgilerine ulaşıp asistanına sorabilirsin
melike bacakların çok güzel olmuş harikalarr cnm inşallah hiç erimez yagların.ahmet bey suanda bu operasyonu nekadara yapıyor acaba?12 bin gibi rakamlar söyleniyordu.seninki superdry tekniğimi canım?
merhaba sılası,
öncelikle cok teşekkür ederim.ben silikonu tercih etmedim ama son care olarak onuda düşünmedim değil yani...
yağ enjeksiyonuyla bir kere daha sansımı denemek istedim okadar...
en son gittiğmde doktora bir iki resim götürdüm bu şekilde olsun istiyorum falan dedim en azından buna yakın olsun dedim.Ahmey Beyde sağolsun ilgilendi 2. operasyon olduğu için alabilidiği kadar cok yağ almaya calıştı. ve sonuç böyle oldu...
operasyon olalı 1 ay oldu