Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ayşenazlıcım,bana göre en iyisi hasan fındık gibi,,,,ama bu işler biraz şans.....o da istanbulda.bende oraya gidemem.valla bilemiyorum..........sen uçakla istanbula gelip yaptırabilirsin,daha çok seçenek var orada.......(ne şanslısın.)

silasicigim biliyorsun ben yag enjeksiyonu istiyorum,bunuda normal yag enjeksiyonu dgilde,ne biliyim kök hücre yada daha baska bir sey istiyorum,hasan findik yag enjeksioynu yapmismi kimseye ve basarili olmusmu benim bilgim yok bu konda..senin bilgin varmi canim...silikon vs asla yaptiramam,sagilimdan olmak beni cok korkuruyor,yag enjeksiyonunun en azindan sagiligi tehlikeye atacak riski yok...askim ben istanbula gidersem,cocuklari trabzona birakip gidecegim,yani yine dolayli slem ama keske iyi bir dr bulsam gerisi kolay...sende ge birlikte yaptiralim

aysenazlı....Hasan Fındık'ayağ enjeksiyonu yaptıran birkaç kişi olmuştu...hatırladığım kadarıyla da memnun idiler...aklımda kalan PAPATYATARLASI...çok ta başarılı olmuştu.. zaten, bu dertten kurtulan arkadaş pek bu başlıkla ilgilenmiyor genellikle.
PAPATYATARLASIIII NERDESİN????
.
[/COLOR]

slm mehtap0606.sen karar verdın mi?hangi dr olacaksın.hangi yöntemi düşünüyosun?
slm hüsna karar verdim sayılır fethi beye yaptıracağım istanbula gitme gibi bi şansım yok şu an için ve daha fazla beklemek istemiyorum şubat ayında eşim yurtdışına çıkacak o bir haftada ameliyat olup zor dönemi atlatmak istiyorum...

silasicigim biliyorsun ben yag enjeksiyonu istiyorum,bunuda normal yag enjeksiyonu dgilde,ne biliyim kök hücre yada daha baska bir sey istiyorum,hasan findik yag enjeksioynu yapmismi kimseye ve basarili olmusmu benim bilgim yok bu konda..senin bilgin varmi canim...silikon vs asla yaptiramam,sagilimdan olmak beni cok korkuruyor,yag enjeksiyonunun en azindan sagiligi tehlikeye atacak riski yok...askim ben istanbula gidersem,cocuklari trabzona birakip gidecegim,yani yine dolayli slem ama keske iyi bir dr bulsam gerisi kolay...sende ge birlikte yaptiralim

ayşenazlıcım mutlaka haber veririm sana.kızkardeşimde izmirde dr. araştırıyor.bakalım şansımız yaver gider inşallah......senin çocuklar büyük,benim 14 aylık bebeğim var ve bana muhtaç.hayırlısı bakalım........(bu arada hangi şehirdesin.görümcem berlinde)

slm hüsna karar verdim sayılır fethi beye yaptıracağım istanbula gitme gibi bi şansım yok şu an için ve daha fazla beklemek istemiyorum şubat ayında eşim yurtdışına çıkacak o bir haftada ameliyat olup zor dönemi atlatmak istiyorum...

merhaba mehtap,fethi bey kim???****nerede,benimde istanbula gitme şansım yok.

merhaba mehtap,fethi bey kim???****nerede,benimde istanbula gitme şansım yok.

sılası merhaba ferruh bey yazacağıma fethi bey yazmışım pardon, bu arada birkaç gündür foruma girmiyordum son yazılanları mesaj attıktan sonra okudum ve kesinlikle ferruh beyden vazgeçtim, yine kafam karıştı acaba istanbul mu tercih etsem ama nasıl olur ameliyattan sonra dönerken zorlanırmıyım açıkçası kafamda herşey bulanık...

slm Sılası.ben izmir de ufuk beye mail atmıştım. duruma göre degerlendırip yağ enjeksıyonu ve silikon amelıyatı yaptıgını söylemişti.ayrıca yag enjeksiyonunun kalıcı olması için 2. seansı 3 ay sonra yapması gerektigini söylemişti.

Arkadaslar ben Eylul ayında yağ dolgusu yaptırdım. Bacaklarımdan biri gayet iyi ama sağ bacağım hala problemli dokunduğumda bile ağrıyor, kızarııklık var ve şekli de diğerine gore bozuk. Pişmanmıyım aslında eskisine gore çok daha iyi ama keşke yağ enjeksiyonu yerine silikon yaptırsaydım en azından sonuc kotuyse çıkarttırabilme sansım olurdu. Sağ bacağımda galiba serum birikmesi oluştu. Ne olacak bilmiyorum.:(

rose73 çok geçmiş olsun. belki daha önceden formda yazışmışızdır;ama ben unuttum kusura bakma. ameliyatı kim yapmıştı,neden 2. bir ameliyat daha olması gerekiyor ki ,yeterli yağın mı yoktu...doktorun bu serum birikmesi konusunda ne diyor. peşine bırakmadın umarım..
bir de foto eklersen çok sevininirim.özelden ekleyebilirsin dilersen
teşekkür ederim.

Beren foto için teşekkürler. Evet bir bacağında problem var.doktor ne dedi şimdi. Bende silikon düşünüyorum. Acaba onda da problem çıkarmı ?

Inşallah isteiğin gibi olur yaa.

Beren teşeekkür ederim.foto için. Yaa gerçekten bir bacağında problem var.ama yindede fena durmuyor. Bende silikon yaptırcağım inşallah onda bir problem çıkmıyordur.

Son düzenleme:
aysenazlı....Hasan Fındık'ayağ enjeksiyonu yaptıran birkaç kişi olmuştu...hatırladığım kadarıyla da memnun idiler...aklımda kalan PAPATYATARLASI...çok ta başarılı olmuştu.. zaten, bu dertten kurtulan arkadaş pek bu başlıkla ilgilenmiyor genellikle.
PAPATYATARLASIIII NERDESİN????
.
[/COLOR]

canim benim cevabin icin tsk ederim,acaba hatirliyormusun,normal yag enjeksiyonumu yoksa kök hücre yöntemimi yaptirmisti...bende farkindayim,isi bitenin burayi unuttugunun...belki hakli nedenleride vardir,keske gelip azda olsa olumlu yada olumsuz oldu deselerde bizde ona göre karar versek...selamlar sevgiler

selam mehtepcigim,sen yag enjeksiyonumu yoksa implant mi düsünüyorsun canim...ferruh beyle konustunmu

ayşenazlıcım mutlaka haber veririm sana.kızkardeşimde izmirde dr. araştırıyor.bakalım şansımız yaver gider inşallah......senin çocuklar büyük,benim 14 aylık bebeğim var ve bana muhtaç.hayırlısı bakalım........(bu arada hangi şehirdesin.görümcem berlinde)

haklisin silasicigim,cocuklar olunca insanin eli kolu baglaniyor,onlara bagimli yasmak görevimiz,,,ah silasicigim insallah iyi bir dr buluruz..ben stuttgarttayim,berline uzagim canim ama ben tr den buraya geldim,aklim fikrim rüyalarim hala orda...

sılası merhaba ferruh bey yazacağıma fethi bey yazmışım pardon, bu arada birkaç gündür foruma girmiyordum son yazılanları mesaj attıktan sonra okudum ve kesinlikle ferruh beyden vazgeçtim, yine kafam karıştı acaba istanbul mu tercih etsem ama nasıl olur ameliyattan sonra dönerken zorlanırmıyım açıkçası kafamda herşey bulanık...

mehtap cigim,benimde oturdugum swehirde dr olsa onu tercih ederdim canim ama sonuclarda cok önemli,ayrica son yazilar hepimizin kafasini karistirdi,bildiklerimizi paylasip en iyi sonucu elde edelim,simdiden herkese tsk ler...aslinda bende ferruh beyi düsünüyordum bundan bir kac hafta öncesine kadar

Arkadaslar ben Eylul ayında yağ dolgusu yaptırdım. Bacaklarımdan biri gayet iyi ama sağ bacağım hala problemli dokunduğumda bile ağrıyor, kızarııklık var ve şekli de diğerine gore bozuk. Pişmanmıyım aslında eskisine gore çok daha iyi ama keşke yağ enjeksiyonu yerine silikon yaptırsaydım en azından sonuc kotuyse çıkarttırabilme sansım olurdu. Sağ bacağımda galiba serum birikmesi oluştu. Ne olacak bilmiyorum.:(

rosecigim,sen hangi dr a ameliyat olmustun,gecmis olsun canim

berencim,fotoğraflar için çok teşekkürler.öncelikle canını sıkma, kötü durmuyor.bence biz çooook dikkatli baktığımız için net gördük.inanki eteğini de giyip çıkabilirsin.sadece sağ bacağında dalgalanma görünüyor,asimetri yok bence.dalgalanma olan yere fondoten sürmeyi denedin mi,birde yeni bir krem var: coverderm kamuflaj krem .tekrar ameliyat olmak istemiyorsan bunları bir dene.ama bu ilgisizliğin peşini bırakma,hesabını sor derim.sakın üzülme,genel anlamda bacağın kötü değil.

Back
X