Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar selam hayatımın berbat bi döneminden geçerken ve artık sadece kendim için bişeylr yapmaya karar vermişken sizi buldum üşenmedim 2 hafta boyunca tüm yazılanları satır satır okudum tüm fotoğraflara baktım ama inanın en vahim durumda olanınız benim bacaklarımda eğrilik yok dümdüz sopa gibi ne üstten ne alttan birleşmiyo birleşmeyi bırakın kas diye azıcık yağ diye hiç bişey yok hadi üstü geçtimde alt çok fena en kalın yeri 25 cm bileklerim 10 cm düşünün hastalıklı gibiyim zaten popo falanda yok bende kemiklerimde ince ve kemiğin üstünde sadece deri kaplaması var ben bile bakmaya tahammül edemiyorum belden üstümde bi o kadar iyi mesela nası olduysa artık yüzümde güzeldir bugüne kadar neler denedim bilseniz sağlığımı bozmayı göze alıp kas yapıcı iğnelermi kullanmadım tozlarmı içmedm spor mu yapmadım sonuç fiyasko hiç bi işe yaramadı popo için kendim çözüm buldum çok güzel oldu aynı problemi yaşayann arkadaşlara yardmcı olabilir belki 2 tane iç çamaşırını iç içe koyup arasında kalan boşluğa slikon elyaflar varya onunla doldurdum kenarda kalan açıklıklarıda diktim pantolon altından rahatlıkla kullanılabilio dolgun ve doğal kalçalarınız varmış gibi duruyo geçici çözüm ama işe yaradığı kesin bnde bir kaç aya kadar kredi çekip silikon yaptırıcam alt bacaklara gram yağ alınıcak yerim yok çünkü hoş olsada soplarıma hayatta yetmez uzun yazdım kusura bakmayın içime yıllardır dert olmuştu bu burayı okuyuncada iyice gaza geldim :9:

Evlimisin bilmiyorum arkadaşım ama bekarken bizlerde yapardık senin yaptıklarını.Hele ki çocuk olduktan sonra şimdi aç gezsem yinede kilo alıyorum.Yani birazda yaşla ilgili bu kilo olayı.Ama şunu düşün senin yerinde olmak için insanlar neler vermez.Benim çok hoşuma gidiyor birde tayt giyiyorlar tam sıfır beden oluyorlar .Kıskanmıyorum dersem yalan söylerim.:69:

Evlimisin bilmiyorum arkadaşım ama bekarken bizlerde yapardık senin yaptıklarını.Hele ki çocuk olduktan sonra şimdi aç gezsem yinede kilo alıyorum.Yani birazda yaşla ilgili bu kilo olayı.Ama şunu düşün senin yerinde olmak için insanlar neler vermez.Benim çok hoşuma gidiyor birde tayt giyiyorlar tam sıfır beden oluyorlar .Kıskanmıyorum dersem yalan söylerim.:69:

yok evli değilim canım 27 yaşındayım ben evlensemde kilo alamam aileden gelen kalıtsal bişey bu bizde ama yinede en zayıf halka ben olmuşum bide 8 sene ilaç tedavisi gördüm ben dr gelişimin durucağını söylemiş aileme tayt falan giyicek durumda olsam şükredicem aldığım en küçük beden pantolonları bile küçülttürüp içine 2 kat üst üste yün tayt giyiyorum anca oluyo hemde yaz günü bile şaka yapmıyorum bu sene az kalsın kurdeşen döküyodum bugüne kadar geçilen dalganında haddi hesabı yok bende kadınmıymışım hangi erkek beni napıcakmış bi eli değse kemiğe çarpıp kırarmış bide erkekleer söylüyo bunları iyi yaşıyomuşum ben yakında ölürmüşüm falanfilan ama kararlıyım belden üstüm iyi allahtan bacaklarıda yaptırıp bomba gibi çıkıcam eteklerle şortlarla topuklularla ferruh bey e karar verdim bu arada ameliyat olan arkadaşlarada çok geçmiş olsun herkesin hayaline kavuşması dileğiyle. :71:

merhaba arkadaşlar
öncelikle ben yaklaşık 1,5 senedir bu forumu takip ediyorum ve hatta yazılanlardan aldığım cesaretle geçtiğimiz yaz yağ tarnsferi de oldum..benim bacaklarım düz ama ince..oda şöyleki kas olan yeri biraz daha normal gibi bileğe doğru birden inceliyor hiç orantılı değil anlıycanız.böyle yazdım çünkü resim ekleyemiyorum mesaj sayısından dolayı..gelelim ameliyat sonrasına bende erime olmadı gibi bişey ama zaten ameliyattan sonrada aynı gibiydi çok az vermiş yağı ve kasla bilek arasındaki boşluğu doldurmadığı için memnun değilim. zaten dr da en az 3 kere yapılması gerek yağ enjeksiyonunun demişti. ben tekrar ameliyat olmağı düşünüyorum mart ayı gibi.. çünkü iyileşme süreci ve morlukların geçmesi anca yazı bulur tecrübeme dayanarak..eğer benim gibi martta ameliyat olmayı düşünen arkadaş varsa buradan organize olursak hem indirim yaptırırız hemde birbirimize destek vermiş oluruz..bizi bizden başka kimse anlayamaz..neyse çok uzun oldu varsa sorunuz yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince .. kalın sağlıcakla..

merhaba arkadaşlar
öncelikle ben yaklaşık 1,5 senedir bu forumu takip ediyorum ve hatta yazılanlardan aldığım cesaretle geçtiğimiz yaz yağ tarnsferi de oldum..benim bacaklarım düz ama ince..oda şöyleki kas olan yeri biraz daha normal gibi bileğe doğru birden inceliyor hiç orantılı değil anlıycanız.böyle yazdım çünkü resim ekleyemiyorum mesaj sayısından dolayı..gelelim ameliyat sonrasına bende erime olmadı gibi bişey ama zaten ameliyattan sonrada aynı gibiydi çok az vermiş yağı ve kasla bilek arasındaki boşluğu doldurmadığı için memnun değilim. zaten dr da en az 3 kere yapılması gerek yağ enjeksiyonunun demişti. ben tekrar ameliyat olmağı düşünüyorum mart ayı gibi.. çünkü iyileşme süreci ve morlukların geçmesi anca yazı bulur tecrübeme dayanarak..eğer benim gibi martta ameliyat olmayı düşünen arkadaş varsa buradan organize olursak hem indirim yaptırırız hemde birbirimize destek vermiş oluruz..bizi bizden başka kimse anlayamaz..neyse çok uzun oldu varsa sorunuz yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince .. kalın sağlıcakla..

selam ay hanim,biraz ayrintili yazarmisin,doktorun kim,kaca yaptirdin,kac cc yag enjekte edildi vs vs...tsk ler

merhaba arkadaşlar

slm ay hanım.bende mart ayında yaptırmayı düşünüyom.hangi dr yaptırdın.kaç cc koyuldu.bi de fiyat hakkında bılgı verırımısın.çok soru sordum kusura bakmayın.iyileşme süreci uzun mu?

Blackdaisy slm canım.nasılsın nerelerdesin?son durumun hakkında bilgi verebilirsen çok memnun olucam. herhangi bir sıkıntı yaşıyormusun şuan? bende silikon düşünüyorum çünkü ve önümdeki en güzel örnek sensin:)

Blackdaisy slm canım.nasılsın nerelerdesin?son durumun hakkında bilgi verebilirsen çok memnun olucam. herhangi bir sıkıntı yaşıyormusun şuan? bende silikon düşünüyorum çünkü ve önümdeki en güzel örnek sensin:)

Kızlar ben gayet iyi durumdayım. Şimdilik bi sıkıntı yaşamıyorum. 2,5 ay oldu tamamen iyileştim diyebilirim. silikon olduğu için şeklinde filan bi değişiklik de yok. Maddi olarak biraz rahatladığım zaman ayak bileklerime yağ transferi yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü göz alışınca sürekli kusur bulmaya başlıyosun ve rahatsız oluyosun. Ağrılarım bitti,topuklu giyiyorum hele bu soğuklarda bile eteği hiç çıkarmıyorum üzerimden :))) Napiim kaç senedir hasretim böyle giyinmeye. Sizleri gerçekten çok iyi anlıyorum. Eğer maddi açıdan bi sıkıntınız yoksa hiç düşünmeyin yaptırın derim. İyileşme sürecinden hiç bahsetmiyorum bile. Biraz uzun sürede toparlanıyosun ama gerçekten buna değer kızlar...

selam herkese, uzun süredir burdayım bende, sık sık girip gelişmeleri takip ediyorum, hatta resimde eklemiştim, ince baldırlarımdan şikayetçiyim bende.
kışın güzel, bol bol elbise, etek giyiyorum çizmelerimle, ama yazın maalesef.
daha önce yazmıştım çizmelerimin düzgün durması için bacaklarımdaki boşluklara çorap içine manto vatkası yerleştiriyorum, acayip güzel oluyor. tabi bu halde kimsenin ev davetini kabul edemiyorum, hatta Allah korusun kaza falan geçirirsem rezil olurum diye ödüm patlıyoo.
diyorum ki hani şu sütyenlerin içine konulan silikondan yapılan paraçalardan bacak formuna uygun olanlarıda üretseler kalın çorap içlerine koysak, denesek, ne güzel olurdu.
evde göğüs için yapışkanlı silikon parçalarım (askısız) var kenarlarına doğru zar gibi inceldiği için t-shırt'ten bile belli olmuyoo.
bunun gibi bişey üretilebilir, biz azınlıktaki dertli gruba. :)
evet çoğu için saçma ama bizim için önemli bu dert için ne çok şey düşünüyoruz arkadaşlar.
Allahım hepimizin derdine çare olsun inşallah. :43:

blackdaisy sen silikonmu yaptrımıştın. bende mart gibi inş yaptıracağım. acaba dizlerini bükebiliyormusun. bir yerde okumuştum. namaz kılarken bükemiyorum diye yazmıştı bir bayan. böyle bir problemin varmı. harekette bir sorun oldumu sende.

selam herkese, uzun süredir burdayım bende, sık sık girip gelişmeleri takip ediyorum, hatta resimde eklemiştim, ince baldırlarımdan şikayetçiyim bende.
kışın güzel, bol bol elbise, etek giyiyorum çizmelerimle, ama yazın maalesef.
daha önce yazmıştım çizmelerimin düzgün durması için bacaklarımdaki boşluklara çorap içine manto vatkası yerleştiriyorum, acayip güzel oluyor. tabi bu halde kimsenin ev davetini kabul edemiyorum, hatta Allah korusun kaza falan geçirirsem rezil olurum diye ödüm patlıyoo.
diyorum ki hani şu sütyenlerin içine konulan silikondan yapılan paraçalardan bacak formuna uygun olanlarıda üretseler kalın çorap içlerine koysak, denesek, ne güzel olurdu.
evde göğüs için yapışkanlı silikon parçalarım (askısız) var kenarlarına doğru zar gibi inceldiği için t-shırt'ten bile belli olmuyoo.
bunun gibi bişey üretilebilir, biz azınlıktaki dertli gruba. :)
evet çoğu için saçma ama bizim için önemli bu dert için ne çok şey düşünüyoruz arkadaşlar.
Allahım hepimizin derdine çare olsun inşallah. :43:

Bacak silikonunu bende düşünmüştüm herkes bacağına göre kesip yağıştıracak.:1: Hatta ben iç çaçaşırı işi yapıyoru ordaki göğüs için olana baktım ama çok küçük yani ben denemiştim.:1: Demek ki insan ihtiyacına göre ekstradan fikir üretebiliyormuş.:46:

kızlar selam! yazmasam da arada takip ediyorum burayı. önce ilk okuduklarımın da etkisiyle ferruh bey'e ameliyat olmaya karar vermiştim. Ama daha sonra okuduklarımla vazgeçtim, tereddütte kaldım şimdi. İçinizde dr Selehattin Tulunay'ı duyan var mı? nette araştırma yaparken karşıma çıktı. O da yapıyormuş kök hücre yöntemiyle yağ transferini? Saba tümer'e filan çıkmış. Konuşması güven veriyor gibi ama... Önceden ona ameliyat olanlarla konuşmak lazım en önemlisi.. Umarım bizi bilgilendiren biri çıkar..

Herkese merhaba arkadaslar,ben Bakuden katiliyorum konuya.burda yazilanlari okudum.benim sorunum bacaklarimdaki charpiklikla ilgili. onceleri Istanbula gidip ameliyat olmak istedim.sonra televizyonda Hayati Akbashi duydum.Bakude shubelerinde ameliyat ediyor.size sorum ona bacak ameliyati olan varmi? Nasil doktor acaba? Bi de benim bacaklarim oyle ince falan deyil.Acaba yag enjeksiyonu yapilsa cok kalinmi gorunur bacaklarim? Hayati doktor hem silikon hem yag enjeksiyonundan bahs etdi.Ama ben burda silikonun riskli oldugunu okudum,napicagimi bilmiyorum. Bi de bu ameliyatin maliyetini soylerseniz cok sevinirim arkadaslar.

aysenazli çok güldürdün beni gerçekten sen çok yaşa emi:52: seninle vücut yapılarımız ayni herhalde bende gögüs omuz ve karından kilo alıyorum ama bacaklarım her daim aynı çarpık kentleşme diyorum ben.bide eğer şişmansan bacakların daha ince görünüyor

canisim ben sisman degilim,boyum 1.62 kilo 55 ama olan kilo kalcadan yukarida,yanu yukarsi herkesin özendigi bicimde güzel ama asagisi felaket,,,hayirlisi bakalim,iyi bir dr ama hastane kosullarinda yapan bir dr bulmayliyim...aslinda hepimiz birlikte bulsak daha iyi olacak,ben sizlerinde mutlu olmanizi istiyorum

Herkese merhaba arkadaslar,ben Bakuden katiliyorum konuya.burda yazilanlari okudum.benim sorunum bacaklarimdaki charpiklikla ilgili. onceleri Istanbula gidip ameliyat olmak istedim.sonra televizyonda Hayati Akbashi duydum.Bakude shubelerinde ameliyat ediyor.size sorum ona bacak ameliyati olan varmi? Nasil doktor acaba? Bi de benim bacaklarim oyle ince falan deyil.Acaba yag enjeksiyonu yapilsa cok kalinmi gorunur bacaklarim? Hayati doktor hem silikon hem yag enjeksiyonundan bahs etdi.Ama ben burda silikonun riskli oldugunu okudum,napicagimi bilmiyorum. Bi de bu ameliyatin maliyetini soylerseniz cok sevinirim arkadaslar.

merhaba lilacc..hayati akbaş fbm estetik merkezi ile samsunda hizmet veriyor..orada da şubesi olduğunu biliyordum..kendisi üniversitede doçenttir..samsun ve karadeniz bölgesindeki tek doktordur diyebilirim estetik alanında..çok hastası var..yani adı duyulmuş bir doktordur..ben de samsundayım..ve çarpık bacaklarımdan nefret ediyorum..ameliyata karar verdiğim anda önce hayati akbaşla görüşücem..fiyatı konusunda hiç bilgim yok..sen oradaki şubeyle de bir görüş bakalım ne diyecekler..

arkadaşlar..............ankarada ferruh beyden başka yapan yok mu bu ameliyatları.lütfen yardımcı olun .başka iyi dr. duyan-bilen varsa yazsın...

Kızlar ben gayet iyi durumdayım. Şimdilik bi sıkıntı yaşamıyorum. 2,5 ay oldu tamamen iyileştim diyebilirim. silikon olduğu için şeklinde filan bi değişiklik de yok. Maddi olarak biraz rahatladığım zaman ayak bileklerime yağ transferi yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü göz alışınca sürekli kusur bulmaya başlıyosun ve rahatsız oluyosun. Ağrılarım bitti,topuklu giyiyorum hele bu soğuklarda bile eteği hiç çıkarmıyorum üzerimden :))) Napiim kaç senedir hasretim böyle giyinmeye. Sizleri gerçekten çok iyi anlıyorum. Eğer maddi açıdan bi sıkıntınız yoksa hiç düşünmeyin yaptırın derim. İyileşme sürecinden hiç bahsetmiyorum bile. Biraz uzun sürede toparlanıyosun ama gerçekten buna değer kızlar...

Blackdaisy cevap verdiğin için tşk ederim canım.çok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca..mutluluğun hep böyle sürsün cnm.ah bi bilsen bende nasıl hasretim öyle giyinmeye..
canım birde çok önemli birşey soracağım.bacakları namaz kılma pozisyonunda sürekli bükmede bir sıkıntı yaşarmıyım?

benimde tek endişem silikonda acaaba namaz pozisyonunda bükme problemi olurmu?
kararsızım bu konuda.

Merhaba.. Öncelikle çook geçmiş olsun ve yeni bacaklarını güle güle kullan :)) ben de hasan beye gitmeye karar verdim ama bir türlü fırsatım olmadı inşallah bu haftasonu filan gidebilirim :) Ama öncesinde fiyat hakkında biraz fikrim olsun istiyorum.Sen kaç liraya yaptırdın cnm?

selam ay hanim,biraz ayrintili yazarmisin,doktorun kim,kaca yaptirdin,kac cc yag enjekte edildi vs vs...tsk ler

slm aysenazlı
doktorum ist d aylin karanlık tı..akmerkezin karşısında muayenehanesi var..2000 tl ye yaptırdım..100 cc dedi ama bence değildi..çünkü kendime gelince aynı gibi geldi bana kızarıklıklar olmasa yok canım diyecektim hiç koymamış..1 gece hastanede kaldım bayındır hastanesi ile anlaşmalıymış doktor..herşey dahildi fiyata ama dediğim gibi sonuçtan tatmin olmadım. erimedi elimle yokladığımda var ama çok az..:((
umarım aydınlatıcı olmuşumumdur..başka soruların olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım..iyi akşamlar..

Back
X