kızlar selam hayatımın berbat bi döneminden geçerken ve artık sadece kendim için bişeylr yapmaya karar vermişken sizi buldum üşenmedim 2 hafta boyunca tüm yazılanları satır satır okudum tüm fotoğraflara baktım ama inanın en vahim durumda olanınız benim bacaklarımda eğrilik yok dümdüz sopa gibi ne üstten ne alttan birleşmiyo birleşmeyi bırakın kas diye azıcık yağ diye hiç bişey yok hadi üstü geçtimde alt çok fena en kalın yeri 25 cm bileklerim 10 cm düşünün hastalıklı gibiyim zaten popo falanda yok bende kemiklerimde ince ve kemiğin üstünde sadece deri kaplaması var ben bile bakmaya tahammül edemiyorum belden üstümde bi o kadar iyi mesela nası olduysa artık yüzümde güzeldir bugüne kadar neler denedim bilseniz sağlığımı bozmayı göze alıp kas yapıcı iğnelermi kullanmadım tozlarmı içmedm spor mu yapmadım sonuç fiyasko hiç bi işe yaramadı popo için kendim çözüm buldum çok güzel oldu aynı problemi yaşayann arkadaşlara yardmcı olabilir belki 2 tane iç çamaşırını iç içe koyup arasında kalan boşluğa slikon elyaflar varya onunla doldurdum kenarda kalan açıklıklarıda diktim pantolon altından rahatlıkla kullanılabilio dolgun ve doğal kalçalarınız varmış gibi duruyo geçici çözüm ama işe yaradığı kesin bnde bir kaç aya kadar kredi çekip silikon yaptırıcam alt bacaklara gram yağ alınıcak yerim yok çünkü hoş olsada soplarıma hayatta yetmez uzun yazdım kusura bakmayın içime yıllardır dert olmuştu bu burayı okuyuncada iyice gaza geldim![]()
Evlimisin bilmiyorum arkadaşım ama bekarken bizlerde yapardık senin yaptıklarını.Hele ki çocuk olduktan sonra şimdi aç gezsem yinede kilo alıyorum.Yani birazda yaşla ilgili bu kilo olayı.Ama şunu düşün senin yerinde olmak için insanlar neler vermez.Benim çok hoşuma gidiyor birde tayt giyiyorlar tam sıfır beden oluyorlar .Kıskanmıyorum dersem yalan söylerim.