Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm ay hanım.bende mart ayında yaptırmayı düşünüyom.hangi dr yaptırdın.kaç cc koyuldu.bi de fiyat hakkında bılgı verırımısın.çok soru sordum kusura bakmayın.iyileşme süreci uzun mu?

slm husna
aylin karanlığa yaptırdım geçen yaz temmuzda ( inan korsenin içinde çin işkencesi çektim temmuz sıcağında) yıllık iznime denk getirmek için o ayı seçmiştim..2000 tl herşey dahil 100 cc dedi ama çok azdı belkide toplamda 100 cc olabilir.1 gece hastanede kaldım bayındır hastanesi..varsa başka sorun seve seve cevaplarım hiç sorun değil.. baştada demiştim ben burdan aldığım cesaretle tek başıma ist gidip ameliyat oldum( aman Allahım çıldırmış olmalıyım )
şimdi başka bir doktor düşünüyorum ama maliyetli olmamamlı bütçe kısıtlı çünkü:( dediğim gibi organize olursak her açıdan bize faydası var..bir elin nesi var iki elin sesi var misali..

merhaba lilacc..hayati akbaş fbm estetik merkezi ile samsunda hizmet veriyor..orada da şubesi olduğunu biliyordum..kendisi üniversitede doçenttir..samsun ve karadeniz bölgesindeki tek doktordur diyebilirim estetik alanında..çok hastası var..yani adı duyulmuş bir doktordur..ben de samsundayım..ve çarpık bacaklarımdan nefret ediyorum..ameliyata karar verdiğim anda önce hayati akbaşla görüşücem..fiyatı konusunda hiç bilgim yok..sen oradaki şubeyle de bir görüş bakalım ne diyecekler..
Merhaba Maviruya.bilgilendirdigin ichin tesekkurler .Burda zaten doktor sechme shansim pek fazla deyil. ben ondan bir randevu alip gorushucem.bakalim fiyat konsunda ne soyleyecek.bi de beni en chok korkutan bu ameliyatin bir riski varmidir.yani Allah korusun yuruyushume bir zarar falan verirmi.ben zaten burdaki yazilardan sonra ameliyat yaptirmaya karar verdim.ama cesaretimi toplayip bir gorushmeye bile gidemedim daha,ama artik kafama koydum.gorushup seni de bilgilendiricem.hoshcakalin shimdilik

Kızlar ben gayet iyi durumdayım. Şimdilik bi sıkıntı yaşamıyorum. 2,5 ay oldu tamamen iyileştim diyebilirim. silikon olduğu için şeklinde filan bi değişiklik de yok. Maddi olarak biraz rahatladığım zaman ayak bileklerime yağ transferi yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü göz alışınca sürekli kusur bulmaya başlıyosun ve rahatsız oluyosun. Ağrılarım bitti,topuklu giyiyorum hele bu soğuklarda bile eteği hiç çıkarmıyorum üzerimden :))) Napiim kaç senedir hasretim böyle giyinmeye. Sizleri gerçekten çok iyi anlıyorum. Eğer maddi açıdan bi sıkıntınız yoksa hiç düşünmeyin yaptırın derim. İyileşme sürecinden hiç bahsetmiyorum bile. Biraz uzun sürede toparlanıyosun ama gerçekten buna değer kızlar...

Merhaba blackdaisy.senin yerine chok sevindim.ben de silikon yaptirmak istiyorum.ama riskli oldugunu okudum.hatta bazi doktorlar silikona karshi cikiyor ve yapmiyorlar.yalnizca yag enjektesi yapiyorlar.ama o da ishte eriyecekmi nolucak bilmiyorsun.senin silikon yaptirip boyle memnun kalman beni cok sevindirdi.bir de maliyeti ne kadardir bilmek isterim.ben Bakude yashiyorum.Azeriyim.burda Hayati Akbashla gorushucem.sen soylersen birazcik fikrim olur.

Merhaba blackdaisy.senin yerine chok sevindim.ben de silikon yaptirmak istiyorum.ama riskli oldugunu okudum.hatta bazi doktorlar silikona karshi cikiyor ve yapmiyorlar.yalnizca yag enjektesi yapiyorlar.ama o da ishte eriyecekmi nolucak bilmiyorsun.senin silikon yaptirip boyle memnun kalman beni cok sevindirdi.bir de maliyeti ne kadardir bilmek isterim.ben Bakude yashiyorum.Azeriyim.burda Hayati Akbashla gorushucem.sen soylersen birazcik fikrim olur.[/QUOTE
merhaba lilacc,hayati akbaşın fikirlerini paylaşırsan sevinirim.

Merhaba blackdaisy.senin yerine chok sevindim.ben de silikon yaptirmak istiyorum.ama riskli oldugunu okudum.hatta bazi doktorlar silikona karshi cikiyor ve yapmiyorlar.yalnizca yag enjektesi yapiyorlar.ama o da ishte eriyecekmi nolucak bilmiyorsun.senin silikon yaptirip boyle memnun kalman beni cok sevindirdi.bir de maliyeti ne kadardir bilmek isterim.ben Bakude yashiyorum.Azeriyim.burda Hayati Akbashla gorushucem.sen soylersen birazcik fikrim olur.
Ben şu an sorun yaşamıyorum Lilacc ama ilerde bişey olur mu bilemem. Gerçi doktorum bi sıkıntı yaşamazsın dedi ama zaman gösterecek bilmiyorum. Benim doktorum Hasan Fındık, 7000 liraya yaptırdım

kızlar selahattin tulunayı bilen yok mu içinizde. önce de sormuştum kimse birşey yazmamış. Kendisine mail göndermiştim, cevap gelmiş. Yağ transferi ameliyatının kalıcı ve doğal olduğunu ve maliyetinin 5000 TL olduğunu belirtmiş. Diğer doktorlara da mail göndermiştim ama daha cevap gelmedi.

bende bacaklarımdan müzdaribim sayenizdede buna çözüm olabilecek operasyonlar olduğunu okudum.ankarada doktor arıyorum.googleye bacak jeli yazdığımdada selçuk ışık ve mustafa şengezerin bacak operasyonlarıyla ilgili makalelerini okudum.hemen araştırmaya başladım elbette.mustafa şengezeri aradım 200 tl.muayene ücreti istediler biraz pazarlıkla 100 tl.ye düştü.doç.dr şenol ışıkta gatada imiş aradım o anda müsait olduğunu arzu edersem gelebileceğimi söyledi.hemen bir hışımla gittim muayene etti bacak aralığım 5.cm miş yani baya çarpık.2cm.bir yere 2 cm.bir yere konulduğunda aradaki boşluk 1 cm.inermiş.basen bölgelerindende yağ alıyormuş ve silikon geçiş yerlerine birazda diz oyuklarına enjekte ediyormuş.ama çok tutunmuyorlar dedi.yaptığı bacakları gösterdi bununla ilgili makakeleler yazıyormuş ve ders veriyormuş.düşüneceğimi söyleyip çıktım.hala düşünüyorum;)

ayrıca zaten basenlerden yağ alınacağını dilersem,yanaklara,dudaklara, burun üstüne(operasyon geçirmiştim oldukça küçük)koyabileceğini söyledi.okadar operasyonu kaldırabileceğimi sanmıyorum.kafaya koyduğum için doktora karar veririsem 2 ay içinde yaptıracağım.önce yağ enjektesini mi denesem arkadaşlar.silikon bacakta beni korkutuyor.doktorun yaptıkları güzeldi,çok mükemmel bacak istemediğin taktirde.silikonu kas altına yerleştirmiyorum dedi çünkü sinirleri harab eder ayrıca kas altına yerleştirmek için daha uzun bir kesi yapmak lazım dedi.oda olmaz dedi.ben kas altı okumuştum yanılmıyorsam diğer türlü silikon farkedilip hissedilmez mi?

ayrıca zaten basenlerden yağ alınacağını dilersem,yanaklara,dudaklara, burun üstüne(operasyon geçirmiştim oldukça küçük)koyabileceğini söyledi.okadar operasyonu kaldırabileceğimi sanmıyorum.kafaya koyduğum için doktora 8karar veririsem 2 ay içinde yaptıracağım.önce yağ enjektesini mi denesem arkadaşlar.silikon bacakta beni korkutuyor.doktorun yaptıkları güzeldi,çok mükemmel bacak istemediğin taktirde.silikonu kas altına yerleştirmiyorum dedi çünkü sinirleri harab eder ayrıca kas altına yerleştirmek için daha uzun bir kesi yapmak lazım dedi.oda olmaz dedi.ben kas altı okumuştum yanılmıyorsam diğer türlü silikon farkedilip hissedilmez mi?

MERHABA FORMALİTEDEN,gatadaki dr.muayene ücreti alıyormu,operasyona kaç tl.istedi(silikona ve yağ enjeksiyonuna).silikon kas altı olmazsa bacak kaslı durmaz mı diye sordun mu,birde muayenesini ve operasyonlarını gatada mı yapıyor.,bilgi verirsen sevinirim.....

Ben şu an sorun yaşamıyorum Lilacc ama ilerde bişey olur mu bilemem. Gerçi doktorum bi sıkıntı yaşamazsın dedi ama zaman gösterecek bilmiyorum. Benim doktorum Hasan Fındık, 7000 liraya yaptırdım
tesekkur ederim bilgi ichin blackdaisy.ben Hayati beyden 14une randevu aldim.muayinesi 60 tl.bakalim ne soyleyecek.soylediklerini sizinle paylashacam .

bende bacaklarımdan müzdaribim sayenizdede buna çözüm olabilecek operasyonlar olduğunu okudum.ankarada doktor arıyorum.googleye bacak jeli yazdığımdada selçuk ışık ve mustafa şengezerin bacak operasyonlarıyla ilgili makalelerini okudum.hemen araştırmaya başladım elbette.mustafa şengezeri aradım 200 tl.muayene ücreti istediler biraz pazarlıkla 100 tl.ye düştü.doç.dr şenol ışıkta gatada imiş aradım o anda müsait olduğunu arzu edersem gelebileceğimi söyledi.hemen bir hışımla gittim muayene etti bacak aralığım 5.cm miş yani baya çarpık.2cm.bir yere 2 cm.bir yere konulduğunda aradaki boşluk 1 cm.inermiş.basen bölgelerindende yağ alıyormuş ve silikon geçiş yerlerine birazda diz oyuklarına enjekte ediyormuş.ama çok tutunmuyorlar dedi.yaptığı bacakları gösterdi bununla ilgili makakeleler yazıyormuş ve ders veriyormuş.düşüneceğimi söyleyip çıktım.hala düşünüyorum;)

selçuk ışık prof. yazıyor.dr.yaşlı mı?mustafa şengezerin yorumlarını okudum.burun ameliyatlarından memnun olan yok.......

Son düzenleme:
evet yaşlı bir doktor;) muayeneyi ücretsiz yaptı yakın bir yerlerde oturuyorum deyince 4.30 a kadar gel dedi yarım saat içinde gittim.5000 tl fiyat istedi.medical hastanesinde yapıyormuş

MERHABA FORMALİTEDEN,gatadaki dr.muayene ücreti alıyormu,operasyona kaç tl.istedi(silikona ve yağ enjeksiyonuna).silikon kas altı olmazsa bacak kaslı durmaz mı diye sordun mu,birde muayenesini ve operasyonlarını gatada mı yapıyor.,bilgi verirsen sevinirim.....

gatada yaptı muayeneyi.sordum kas gibi görünmez mi diye evet kas gibi görünür dedi.resimlerdende zaten kas gibi görünüyordu yaptığı ameliyatlar.ama kas altından yapılması mümkün değil dedi.sinirler harap olur ve kas altına koymak çok zordur çok kesi açmamız lazımki o şekilde koyalım dedi.

melik-e sen ferruh beye ameliyat olmuştun galiba. şuan nasılsın,erime oldumu?son durumunu yazarsan sevinirim............

dr.mustafa şengezerde dr.şenol ışıkla aynı yöntemi yapıyorlardır diye tahmin ediyorum kaynakları nı okudum iki doktorda medikanada yapıyormuş.o sebeple aynı şeyleri duyarım gibi geliyor.yinede araştırmalarıma devam edip silikon yerleştirebilecek doktorlara bakıyorum.gazi,hacettepe,numune gibi yerlerde ücretli yapılabilse oraları tercih ederim.ama bir çok hastanede bu opersyon yapılmıyor.yoğun bir şekilde araştırmaktayım

dr.mustafa şengezerde dr.şenol ışıkla aynı yöntemi yapıyorlardır diye tahmin ediyorum kaynakları nı okudum iki doktorda medikanada yapıyormuş.o sebeple aynı şeyleri duyarım gibi geliyor.yinede araştırmalarıma devam edip silikon yerleştirebilecek doktorlara bakıyorum.gazi,hacettepe,numune gibi yerlerde ücretli yapılabilse oraları tercih ederim.ama bir çok hastanede bu opersyon yapılmıyor.yoğun bir şekilde araştırmaktayım

mutlaka bilgi ver bizede,çoğu kişi ankarada dr.arıyor.

Son düzenleme:
tesekkur ederim bilgi ichin blackdaisy.ben Hayati beyden 14une randevu aldim.muayinesi 60 tl.bakalim ne soyleyecek.soylediklerini sizinle paylashacam .

lilacc,hayati bey silikonu nasıl-nereye yerleştiriyormuş,sorarsan.ben samsunada yakınım,hayati akbaş,samsunda...onunla görüşmedim ama sen görüşünce paylaşırsan sevinirim.

kizlar bilgisi olan varmi acaba,bursadaki bülent bey ameliyatlari hastane kosullarindami yapiyor,yoksa kliniktemi..öptüm hepinizi

Back
X