Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm husna
aylin karanlığa yaptırdım geçen yaz temmuzda ( inan korsenin içinde çin işkencesi çektim temmuz sıcağında) yıllık iznime denk getirmek için o ayı seçmiştim..2000 tl herşey dahil 100 cc dedi ama çok azdı belkide toplamda 100 cc olabilir.1 gece hastanede kaldım bayındır hastanesi..varsa başka sorun seve seve cevaplarım hiç sorun değil.. baştada demiştim ben burdan aldığım cesaretle tek başıma ist gidip ameliyat oldum( aman Allahım çıldırmış olmalıyım )
şimdi başka bir doktor düşünüyorum ama maliyetli olmamamlı bütçe kısıtlı çünküdediğim gibi organize olursak her açıdan bize faydası var..bir elin nesi var iki elin sesi var misali..
ayrıca arkadaşlar merak ediyorum alt çarpıklık bir şekilde silikon ve yağ ile düzeltilecek diyelim.peki diz üstü bacak içine ne yapılıyor.benim oda ayrık yağ enjekte ediyorlar mı o bölgeyede.yoksa tuhaf bir durum oluşmaz mı?diz altı birleşik üst taraf çarpık
kaldı yağlar hatta hiç erimedi gibi ama çok azdı zaten belli belirsizdi..doktora neden bu kadar az verdiniz dedim zaten çok da versem azda versem belli oranda kalıcı olacak dedi çok vermenin bi anlamı yok en az 3 kere yaptırman gerek demişti.doktor araştırıyormuyum burdaki arkadasların deneyiminden ank da ferruh bey vardı ama son 1-2 operasyonu problemli olmuş sanırım..enfeksiyon oluşmuş hatta fotoğraflarını da koymuş o arkadaş..şimdi ank ya hiç gitmedim ve bir enfeksiyon olsa nereye başvurucam tekrar tekrar gidemem.. yani ameliyat olacağımız yer bize ulaşımda pek sıkıntı yaşatmamalı her olasılığı düşünmek gerek ve mümkünse 1 gece konaklamalıyız çünkü serum veriyorlar o gece ve sabaha daha iyi oluyorsun..aynı gün eve dönmek düşünüyorum da çok zor olur..ameliyat sonuçta hiç bişey olmasada narkoz insanı sarsıyor..
sen nerde kalıyordun husna.?.ona göre doktor arastıralım..
yağ enjeksiyonu daha az ağrılı ama erimesinden korkuyorum.sılası elbette bilgi veririm.senin yazılarını okudum 1 2 cm.açık varmışbende 5 cm.üstelik implant yerleştirildiğinde bile 1 cm kadar açık kalır dedi.senin için implanttan ziyade yağ enjeksiyonu daha iyi olmaz mı?
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Sizlerden iyi şeyler duymak gerçekten çok güzel. Ameliyatım sonrası beni yanlız bırakmadığınız, destek olduğunuz için çok mutluyum. Daha önce de söylediğim gibi herkesten sakladım bu operasyonu. Ama sizleri tanıyormuşçasına herşeyi bir bir anlattım. Siz de fikirlerinizi söylediniz ki hepsi çok güzel şeylerdi. Benim hikayem bu kadar. Bundan sonra da umarım bi problem olmaz. Ameliyata karar veren arkadaşlar; bana sormak istedikleriniz olursa herzaman yardımcı olmaya çalışırım...
canım ya ben vandayım.sen neredeydın.sen ilk amelıyat oldugun dr memmun degılmıydın.onu hangi ilde olmustun.
Ya kızlar ben birde şöyle bir yöntem okumuştum netten.ilizarov yöntemi diye bi ameliyat.bu yöntemle bacak kemiğine çivi filan takılıyormuş ve bu yöntemle ameliyat sırası boyda uzatılbiliyormuş hatta.bu yöntem son aşama olarak kullanılıyormuş.bu yöntemle alakalı başka bilgisi olan var mı kızlar?
kızlar sizce benim bacaklarımda sandığım kadar çok incemi boyum 1.75 kilom 65 bacağımın en kalın baldır kısmı 35 incemi sizce de? sizde yazarsanız ölçülerinizi sevinirim.
ben kocaelindeyim istanbul da oldum ameliyatı..doktordan neden memnun değilim çünkü kendi kafasına göre iş yaptı benim dediklerimi dinlemedi ben şuraya verin orası boş dedim o bacağımın ön kısmına kemiğin üstüne doğru verdi.hala boşluk aynı ..ben yine istanbulda bir doktor düşünüyorum ..
merhaba meltemm .benim birazcik biligim var.o da bu ameliyatin cok cok zor bir ameliyat olmasidir.iyilesme suresi cok uzundur.6 ay bir yil gibi ayaklarinda chivilerle geziyorsun.bir de Allah korusun kemik kaynamasimi nemi boyle bir sey var.o duzgun gitmedikde bacaklarda farkliliklar orneyin biri uzun biri kisa gibi sorunlar yashaniyor.o yuzden bu ameliyati duydugum kadariyla yalnizca cuce boylu denilen insanlara yapiyorlar.