Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam kızlar.ben geldim.:))
bugün doktorumla tekrar görüşmeye gittim. silikon konusunda endişelerimi anlattım. ve o da her bünyenin farklı tepki vereceğini, kabul etti. ozaman karından ve bacak içinden yağ alıp koyabileceğini söyledi. 3 ay sonra erimeye bağlı 2.seansın yapılabileceğini anlattı.sonuçta erimede bünyeye bağlıymış. yanii bende yağ aldırp yaptırıyorum. ücrette düştü böylelikle:))):1::1: bu arada 4 kilo almıştım acayip göbek yaptım:1::1:doktora dedim yağ olsun diye kilo aldım dedi. güldü alay etti.:1:
5kg alacak değiliz ki dedi. bu kadar kiloya gerek yok dedi.bu bacak yüzünden iyice komik duruma düştüm valla.:59::59:

suay kök hücre yöntemiyle mi yağ alıyor acaba sordun mu doktora.3 ayda eriyorsa bir dahaki 3 aydada 2.yapacağı yağ enjeksiyonunun erimeyeceği ne malumki?en azından bu konuyla ilgili bişey söyledi mi?

arkadaashlar profilime bacaklarimin resmini ekledim.bana arkadaslik istegi gondererek baka bilirsiniz.aranizda benim bacaklarima benzeyen biri varmi.ve ya boyle bacaklari olup da ameliyat gecirmis birini taniyormusunuz ,fikirlerinizi bekliyorum :2:

SU.AY canim Saffet Ors un boyle bir ameliyati yaptigini hic duymadim sordun mu? Daha once hic yapmis mi ya da yaptiysa resimlerini gordun mu? Ben bu operasyonu en cok yapan doktorun daha guvenilir oldugunu dusunuyorum.Senin olmani bekliyorum eger memnun kalirsan Kayseri bana daha yakin bir sehir bende orayi tercih ederim.

benim yaptığım bir ameliyat . çok hastam var.dedi.açıkçası ben ameliyat resimlerini sormadım yaa . o da göstermedi. ama güveniyorum. ilk üç ay önemli yağ erimesine göre tekrar 2. seans yapacakmış bakalım kendimi ayarlamaya çalışyorum bir an önce olmak için.

birde genel anestezi istemezsem sadece dizleri ve yağ alacağı bölgeyi uyuşturup yapabliceğini de söyledi. genel anesteziden ben çok zor uyanıyorum bu yüzden uyuşturup yapmasını istedim acaba doğrumu düşünüyorum .

arkadaashlar profilime bacaklarimin resmini ekledim.bana arkadaslik istegi gondererek baka bilirsiniz.aranizda benim bacaklarima benzeyen biri varmi.ve ya boyle bacaklari olup da ameliyat gecirmis birini taniyormusunuz ,fikirlerinizi bekliyorum :2:

Canım...bacakların ince değil...evet biraz parantez...öyle ki; iki yanından tutup birleştiresim geldi:) bir arkadaş geçenlerde bir kemerden sözetmişti..sonra resimde gönderdi...bana mantıklı gelmişti..denemek gerek...yada kendinde yapabilirsin benzeri bişey..yatarken kullansan diyorum..yoksa bacaklarının biçimi güzel.
.

Canım...bacakların ince değil...evet biraz parantez...öyle ki; iki yanından tutup birleştiresim geldi:) bir arkadaş geçenlerde bir kemerden sözetmişti..sonra resimde gönderdi...bana mantıklı gelmişti..denemek gerek...yada kendinde yapabilirsin benzeri bişey..yatarken kullansan diyorum..yoksa bacaklarının biçimi güzel.
.

canim cok tesekkur ederim fikir bildirdigin icin. cocuklugumdan beri annem beni masaja goturdu.jimnastige goturdu.ayaklarima dalgalar verildi.yani anlayacagin boyle yollari bir kach yil denedim.ama hich bir hayri olmadi ishte maalesef :(((( :14:shimdi bir korkum var.acaba ameliyatla bu bacaklar tam birleshirmi? yoksa yine de charpiklik kalirmi?:75:

canim cok tesekkur ederim fikir bildirdigin icin. cocuklugumdan beri annem beni masaja goturdu.jimnastige goturdu.ayaklarima dalgalar verildi.yani anlayacagin boyle yollari bir kach yil denedim.ama hich bir hayri olmadi ishte maalesef :(((( :14:shimdi bir korkum var.acaba ameliyatla bu bacaklar tam birleshirmi? yoksa yine de charpiklik kalirmi?:75:

lilach aradaki boşluk kaç cm.onu ölçecek doktor ona göre silikon koyuyorlar.sanırım en doğal duranı 120 cc olanıymış.benim bacak aram 5 cm.120 cc.lik konulduğunda aradaki mesafe 1 cm.e iniyormuş.

lilach aradaki boşluk kaç cm.onu ölçecek doktor ona göre silikon koyuyorlar.sanırım en doğal duranı 120 cc olanıymış.benim bacak aram 5 cm.120 cc.lik konulduğunda aradaki mesafe 1 cm.e iniyormuş.

formaliteden ya ishte doktor hic olcmedi.bacaklarimi inceledi chiplak gozle ve silikon numarasi yazdi. Nasil anladi bilmiyorum.o da beni tedirgin ediyor ishte.

Lilacc bacaklarına baktım çok ince değil gayet ideal kalınlıkta bence.Ameeliyattan sonra süper olur .alt bacağa silikon uyguluycaklarsa üst bacak arasındakı açıklık ne olucak doktorun bişey söyledi mi?

formaliteden ya ishte doktor hic olcmedi.bacaklarimi inceledi chiplak gozle ve silikon numarasi yazdi. Nasil anladi bilmiyorum.o da beni tedirgin ediyor ishte.

lilach o aşamaya kadar gelindiyse bence artık doktora güven ve pozitif bakmaya çalış canım.irdeledikçe kafan daha çok karışır.inşallah herşey istediğin gibi olur.

Lilacc bacaklarına baktım çok ince değil gayet ideal kalınlıkta bence.Ameeliyattan sonra süper olur .alt bacağa silikon uyguluycaklarsa üst bacak arasındakı açıklık ne olucak doktorun bişey söyledi mi?

üste ne yaptıklarını bende gerçekten merak ediyorum.yağ yöntemi olacaktır ama kalıcı olur muki?

helyum doktora ben sordumki benim ust bacaklarda da problem var gibi.bana soylediki hayir problem yok ust bacakda. napa bilirki benim ust bacak zaten kalin bir de oraya yag enjektesi falan yapsa shisher ust bacaklar. ufff ama alt kapanirsa ust bacaklardaki ara chokmu belli olur acaba??? doktor ust bacak normal dedi ama..... :(

üste ne yaptıklarını bende gerçekten merak ediyorum.yağ yöntemi olacaktır ama kalıcı olur muki?

formaliteden üst bacağa silikon uygulanmıyomuş doğru söylüyosun yağ enjeksiyonu oluyor muş ancak acaba sadece alt bacağa mı mudahele ediyolar üst bacak için ekstra ücret mi alıyolar ?
Bunu öğrenmek lazım

lilach o aşamaya kadar gelindiyse bence artık doktora güven ve pozitif bakmaya çalış canım.irdeledikçe kafan daha çok karışır.inşallah herşey istediğin gibi olur.

formaliteden aslinda hic bir ashamaya gelinmedi. yani ameeliyat gunu falan almadim.sadece bacaklarima bakti ve eyer ameliyat olmak istersem silikonun olchusu bu olucak diye yazdi benim dosyeme. benim kafam cok karisik,martda ameliyat olmak istiyorum.ama beynimde ancak ara kapanirmi.acaba doktor silikonun olcusunu niye olcmeden yazdi.ust bacak nolucak gibi sorular var.doktorun hastanede gorduyum burun ameliyati falan olan hastalari cok memnundular.bana simdiye kadar 13-14 silikon ameliyati yaptigini soyledi.sizce bu tecrube icin yeterlimi?

Back
X