Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam kızlar. bugün doktoruma gititm tekrar.bacağımınn baya işlemi varmış.silikonu tekrar düşündünmü dedi. ama istemedim. üst taraftan itibaren yağ enjekte edeceğim dedi. dizdende çarpıklık,üst baldırda arası açık oooo bakalım nasıl olacak...
neyse perşembeye gün verdi. artık bekleyeceğim hayırlısı inş....[/QUOTE

su.ay hayırlısı olsun. inşallah istediğin gibi olur bacakların. :46: ben çok yazmasam da takip ediyorum gelişmeleri. şimdiden geçmiş olsun. gelişmeleri yazarsın dimi?:34:

selam kızlar. bugün doktoruma gititm tekrar.bacağımınn baya işlemi varmış.silikonu tekrar düşündünmü dedi. ama istemedim. üst taraftan itibaren yağ enjekte edeceğim dedi. dizdende çarpıklık,üst baldırda arası açık oooo bakalım nasıl olacak...
neyse perşembeye gün verdi. artık bekleyeceğim hayırlısı inş....[/QUOTE

su.ay hayırlısı olsun. inşallah istediğin gibi olur bacakların. :46: ben çok yazmasam da takip ediyorum gelişmeleri. şimdiden geçmiş olsun. gelişmeleri yazarsın dimi?:34:

teşekkür ederim ...inşalalh hepimiziin istediği gibi olur..gelişmeleri paylaşacağım sizinle.

suay
inşallah her şey istediğin gibi olur. ameliyattan önce her şeyi, ayrıntıları ile sor. aklında hiç bir şey takılı kalmasın. o zaman daha ameliyata gidersin. sevgiler

arkadaslar merhaba tekrar
bende dr meltem çilingirle konuştum 2,750 telde fiyat verdi yağ enjeksiyonu için ama görmem gerek dedi..bana direk silikon dizden aşağısı için dedi yok dedim silikona hiç sıcak bakmıyorum ..bu arada tüm estetik doktorlarının söylediği ortak şey plastik cerrah olsun diyorlar çünkü onların aldığı eğitim 6+6 12 yılmış en az..kursla estetik operasyon yaptıran drlardan kaçının diyorlar.
ben bu ay sonu kesin yaptırmayı düşünüyorum..ist olacak gibi lütfen arkadaslar benim gibi ay sonuna kadar yaptıracak varsa beraber hareket edelim..benim burda bi arkadas vardı ama bir türlü ulaşamadım..öptüm hepinizi..

suay
inşallah her şey istediğin gibi olur. ameliyattan önce her şeyi, ayrıntıları ile sor. aklında hiç bir şey takılı kalmasın. o zaman daha ameliyata gidersin. sevgiler

teşekkür ederim. dün ayrıntısyla sordum. ameliyattan sonra nasıl olur, kaç günde yürürüm falan diye. ameliyat 1 saat sürermiş. 4-5 gün imkanının varsa istirahat dedi. varis çorabı giyecekmişim.ağrı biraz olur dedi. yalnız lokal anestezi biraz korkuttu doktora sordum.iğneyle uyuşturacakmış bacakları karın bölgesinde. yağ alacağı bölgeyi. acaaba dayanabilirmiyim sizce dedim doktora güldü .dayanırsın dedi...bakalım hayırlısı....

suay
ben sana sormuş muydum?:26:
doktorun kimdi ve senin kilon yani yağın müsait mi?
kusua bakma lütfen. hafıza kötü bende. önceki sayfalara da bakamadım tekrar. :18:

neyse perşembeye gün verdi. artık bekleyeceğim hayırlısı inş....

canım hayırlı olsun cesaretinden dolayıda ayrıca tebriklern herşey istediğin gibi olsun.ücreti şimdi ne kadar oluy gelişmeliri sabırsızlıkla bekliyorum.

Herkese Selam ,

Ahmet Karacalar a muayene oldum bugun.
Superdry yontemi onerdi bu sekilde de kalicilik olacagını soyluyor.

Melik_eeeee ,

Sana ozel msj atmaya calistim ama 100 msj altında olamıyormus.

Su anki durumun nasil ? %90 ben de ona ameliyat olucam.

Merhaba Zafiyet. Sana şimdiden geçmiş olsun diyorum. Ne zaman ameliyat olacaksın? Ben Bursa'da yaşıyorum ve bu formu 2 yıldır takip ediyorum. Yaptırırsam bende bülent beye gideceğim. Ayrıca bu indirim olayı harika olmuş. Umarın herşey istediğin gibi olur.

Tesekkur ederim Yonca . 26 Marta gun aldim kizlar sanirim biraz korku basladi bile:((
Yasadigim yerden Bursa ya ucak seferleri kaldirilmis bundan dolayi otobusle gidicem yaklasik 9-10 saat ve bu durumda bacaklarim sisecek( sismis bacaklarim harika oluyor:))) ideal kalinliga ulasiyor)
Oraya indigim sabah ameliyat olcam bu durumun sakincasi var mi diye sordum sorun degil dediler.
Ben bu doktorlara hic guvenmiyorum illaki siz bilincli olacaksiniz diye dusunuyorum. Iyi de yaniltici olur dolgu yapacaginiz yerleri tespit edemezsiniz diyorum hala sorun olmaz diyorlar kaldi ki daha once muayene bile olmadim ilk kez o gun gorcek doktor.
En iyisi bir gun once gitmek Ufff yaaa simdiden yoksa ozensizler mi diye dusundum sanirim cok evhamliyim.Neyse guzel dusuneyim guzel olsun bacaklarim cook guzel olcak veee ben bu yaz etek giycem...

zafiyet
bence bir gün önceden git .içinde kuşku kalmasın. hem dinlenirsin .
umarım her şey güzel olur.gzüel bacaklarınla güzel güzel etekler giyebilmen dileğiyle.

suay
ben sana sormuş muydum?:26:
Doktorun kimdi ve senin kilon yani yağın müsait mi?
Kusua bakma lütfen. Hafıza kötü bende. önceki sayfalara da bakamadım tekrar. :18:

saffet örs...diz içinden yağ alacak .ve göbekten alacak yağı.valal ben kilo aldım yinede acayip göbek yapmıştım. Doktor güldü. Yeterli yağ dedi . Gerek yok çok yağa dedi.:1::1::1:

canım hayırlı olsun cesaretinden dolayıda ayrıca tebriklern herşey istediğin gibi olsun.ücreti şimdi ne kadar oluy gelişmeliri sabırsızlıkla bekliyorum.

teşkkürler. Ama biraz korkum var. Lokal anesteziden ...ücret 1000tl . Indirm yaptrıdm.:1::1::1:

arkadaslar merhaba tekrar
bende dr meltem çilingirle konuştum 2,750 telde fiyat verdi yağ enjeksiyonu için ama görmem gerek dedi..bana direk silikon dizden aşağısı için dedi yok dedim silikona hiç sıcak bakmıyorum ..bu arada tüm estetik doktorlarının söylediği ortak şey plastik cerrah olsun diyorlar çünkü onların aldığı eğitim 6+6 12 yılmış en az..kursla estetik operasyon yaptıran drlardan kaçının diyorlar.
ben bu ay sonu kesin yaptırmayı düşünüyorum..ist olacak gibi lütfen arkadaslar benim gibi ay sonuna kadar yaptıracak varsa beraber hareket edelim..benim burda bi arkadas vardı ama bir türlü ulaşamadım..öptüm hepinizi..

cnm mrb..bende araştırıyorum ameliyat için ama henüz karar veremedim bende istanbuldayım.eğer geldiğinde haber verirsen beraberde bikaç doktora filan gidebilirizekstra bilgi almak için.belki o şeklde beraber gidersek daha iyi olur hem maddi hem manevi =) ama gündelik hayatı ne kadar etkiler bilmiyorum işte.okul var benim :( daha sonra da yaz geliyor..bi an önce bu durumdan kurtulmakta istiyorum:( napsam bilemedim..

cnm mrb..bende araştırıyorum ameliyat için ama henüz karar veremedim bende istanbuldayım.eğer geldiğinde haber verirsen beraberde bikaç doktora filan gidebilirizekstra bilgi almak için.belki o şeklde beraber gidersek daha iyi olur hem maddi hem manevi =) ama gündelik hayatı ne kadar etkiler bilmiyorum işte.okul var benim :( daha sonra da yaz geliyor..bi an önce bu durumdan kurtulmakta istiyorum:( napsam bilemedim..

merhaba meltem
ben ay sonu gibi düşünüyorum olmayı ..daha önce oldum ve temmuzda o yüzden yaza bırakmak istemiyorum şimdi zaten 1 ay korseyi çıkarmıyosun anca nisan sonuna iyileşir..benimde bi ayağım ist da gibi sürekli git gel yapıyorum...dr fiyatları biraz fazla ist da ama çok uzaktada olmasın istiyorum.olurya bir sorun olursa gidilebilecek yerde olsun..
beraber hareket edelim bencede ..aynen dediğin gibi hem manevi hem maddi..:))

bu arada meltem özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj olamalı uyarısı veriyor.tel numaramı verebilirim istersen daha rahat haberleşiriz..görüşmek üzere..

yaz gelsin istemiyorum:( şortlar, mini etekler benim için hayal. Kayseri' deyim çarpık, ince bacaklarımı düzeltecek bir uzman arıyorum. Burada okuduklarım bana bi umut ve moral oldu. Yalnız değilmişim:)

bu arada meltem özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj olamalı uyarısı veriyor.tel numaramı verebilirim istersen daha rahat haberleşiriz..görüşmek üzere..

ben de atamıyorum cnm :) evet tel numarası olursa daha iyi haberleşiriz cnm ama nasıl vercez burdn numaraları?bunu özelden atma gibi bi şansımız var mı bilmiyorum ben:)) msn ver istersen ordan alırım nasıl olsa numaranı :16:

saffet örs...diz içinden yağ alacak .ve göbekten alacak yağı.valal ben kilo aldım yinede acayip göbek yapmıştım. Doktor güldü. Yeterli yağ dedi . Gerek yok çok yağa dedi.:1::1::1:

teşkkürler. Ama biraz korkum var. Lokal anesteziden ...ücret 1000tl . Indirm yaptrıdm.:1::1::1:

canım ameliyatın ne zaman?
bizimle resimlerini paylaşacaksın değil mi =)
iyileşme süreci aşağı yukarı ne kadar sürüyormuş
mesela 1 hafta yeter mi normal yürüyebilmek için
gerçi yazmışsın ama 1 hafta sonunda seke seke işe gitmekten korkuyorum =)
benim basen bölgemde oldukça fazla yağ var, hem o bölgeden de kurtulmuş olurum , 1 taşla 2 kuş =))

Son düzenleme:
:43: hafta sonu bi elbise denedim 36 beden herşey mükemmel bacaklar çöp nefret ediyorum bi çözüm olması lazım :43:

36 benden de ne kadar bacak olmasını bekliyosun ki ince olunca heryerin inceyse bence sorun deyil 40 beden giyinipde bacakların çöp gibi olursa sorun olur yani kilo alsan bacaklarında kalınlaşır incelikten hoşlanmıyosan mankenlerin bacaklarıda çöp gibi bednleride seninki kadar işte sorun yok yani rahat ol kilo almayı dene

36 benden de ne kadar bacak olmasını bekliyosun ki ince olunca heryerin inceyse bence sorun deyil 40 beden giyinipde bacakların çöp gibi olursa sorun olur yani kilo alsan bacaklarında kalınlaşır incelikten hoşlanmıyosan mankenlerin bacaklarıda çöp gibi bednleride seninki kadar işte sorun yok yani rahat ol kilo almayı dene

gümenci 1 çocuk annesiyim 67 kğ ile doğum yaptım bacaklarım bir gram almadı yapı bu 36 bedenim ama bacaklarım çok ince :43:

Back
X