Bacak dolgusu yaptıran var mı?

elbette bacaklarımın düzelmiş olmasının payı büyük ama ben genel olarak vücudumdaki problemlere baya kafayı takan biriyimdir. önceden beni üzen bu sorunları -ki epey var, artık düşünmemeye çalışıyorum :)
2 tıp fakültesi hastanesine gittim ankara ve kocaeli'de. transfer edilecek yağ olmadığını bir de diz kapaklarımın iç yanlarındaki fazlalığın kas dokusu olduğundan düzeltilemeyeceğini söylediler. hatta başka estetik cerrahlara gitme, güvenme, para için düzeltebileceklerini söylerler ama işe yaramaz, ve hatta ameliyat olursan sakat kalabilirsin, dediler!! pek umudum kalmamıştı.. yinede dayanamadım, aramaya, araştırmaya devam ettim. internetten deniz işcen'i buldum. geçtiğimiz ağustosta istanbul, nişantaşındaki muayenehanesine gttm. ne istediğimi, neden şikayetçi olduğumu anladı hemen. ne yapılabileceğini izah etti, kolay ikna olmayan, sakat kalabileceğimden korkan annem ilk görüşmede ikna oldu ameliyat olmama.
sanırım 18 ağustosta oldum ameliyatı, şişlide osmanoğlu hastanesinde. 4bin tl idi ücret, öğrenci olduğum için 5bin tlden bu fiyata düştü. erime olup olmadığından emin değilim, olmamış gibi geliyor. dizkapaklarımın iç yanlarındaki doku gitti, alt ve üst kısmın içleri dolduruldu. ince bir tipimdir, dolgu için kullanılabilecek fazla yağım yoktu. basenden vs biraz alınıp dolgu yapıldı. göbek vs olsa alacakmış ama bu kadar yağla bu kadar düzeldi dedi dr ameliyattan snra.
3 hafta sonra en yakın arkadaşımın düğününde mini elbisemle dansediyordum :)
önceden söylediğim gibi mükemmel değiller ama memnunum yinede!
ben çok çook üzüldüm zamanında bu yüzden, kimse aynı şeyleri yaşasın istemem. umutlu olun, inanın çözülmeyecek bir problem değil.
umarım biraz moral olmuştur yazdıklarım.
herkese iyi şanslar, güzel bacaklar diliyorum!

Canım...cevap verdiğin için çok teşekkürler...
Bacaklarının durumuna çok sevindim...neredeyse 7 ay olmuş...eriyip erimediğini farketmiyor olman da güzel...eriseydi eğer farketmemen mümkün değil.demek ki pes etmemek gerekiyor..peki o kas dokusuna nasıl bir işlem yaptı acaba...el elden üstün derler ya...oluyormuş demek ki.
İnan ki çok sevindim senin adına vede umutsuz olanlar adına..
Güzel bacaklarınla mutluğun ömür boyu devam etsin canım.
.

idamuteber
cevapların için çok teşekkür ederim. ama doktordan alacağın fotolar ameliyatın ardından alınan pozlar olacağından şuan ki durumundan dediğin gibi biraz da olsa farklı olacaktır. sen şuanki haliyle ekleryebilir misin???

Dr.Ahmet Karacalarin asistaniyla gorustum 200 tl muhayne ucreti aliyormus cok degil mi yaaa sonucta hastaliktan dolayi,recete icin gitmiyoruz ki ameliyat bizim cozumumuz. Acikcasi bana adaletsizlik gibi geldi ama mecburen istedikleri ucreti vericez.Ahmet beye gitmek isteyen arkadas varsa hep beraber gidelim ki operasyon icin indirim yaptirabilelim ordan kara gecelim bari:).Dusunen arkadas varsa irtibata gecmeye hazirim ben.

dior,ben ameliyat oldum bugünde çıkıyorum hastaneden.bacaklarıma baktığımda birşey farketmiyorum cumartesi bandajlar çıkacak detayları evden yazarım.

bu arkadaş ahmet karacalara ameliyat olmuştu acaba şimdiki durumu nasl erime olmuş mu?kaca olmuş özelden msj ata bilen biri atsında sorsun hala durumundan memnun mu? ameliyat olanlar bir daha foruma uğramıyolar nedense?

Biraz önce Kayserideki doktoru aradım. Bana pek ilgili bir doktormuş gibi gelmedi. Güven verici değildi...maliyetin 1200 lira olduğunu söyledi. Ön yargı ile yaklaşmak istemem ama pek tatmin edici konuşmadı...Aranızda bu doktor ile irtabata geçen var mı? Belki bana denk gelmiştir keyizsiz oluşu...

idamuteber
cevapların için çok teşekkür ederim. ama doktordan alacağın fotolar ameliyatın ardından alınan pozlar olacağından şuan ki durumundan dediğin gibi biraz da olsa farklı olacaktır. sen şuanki haliyle ekleryebilir misin???

ameliyattan önce ve 2-3 hafta kadar sonra fotoğraflarım çekildi. kıyaslayabilmek için onları da görmeniz gerekir. bir ara koyarım fotoğrafları

su-ay senin ameliyat kaç saat sürdü?

1 saat sürdü,lokal anesteziyle.

biraz önce kayserideki doktoru aradım. Bana pek ilgili bir doktormuş gibi gelmedi. Güven verici değildi...maliyetin 1200 lira olduğunu söyledi. ön yargı ile yaklaşmak istemem ama pek tatmin edici konuşmadı...aranızda bu doktor ile irtabata geçen var mı? Belki bana denk gelmiştir keyizsiz oluşu...

yaa doktorun tavrı öyle. çok sessiz ,fazla konuşmayan biri:))) herşeyi sen soracaksın ozaman anlatıyor...:1::1::1::1:

yaa doktorun tavrı öyle. çok sessiz ,fazla konuşmayan biri:))) herşeyi sen soracaksın ozaman anlatıyor...:1::1::1::1:[/QUOTE]

Dediğin gibi oldukça sessizdi sormayınca susuyor:34:

Dr.Ahmet Karacalarin asistaniyla gorustum 200 tl muhayne ucreti aliyormus cok degil mi yaaa sonucta hastaliktan dolayi,recete icin gitmiyoruz ki ameliyat bizim cozumumuz. Acikcasi bana adaletsizlik gibi geldi ama mecburen istedikleri ucreti vericez.Ahmet beye gitmek isteyen arkadas varsa hep beraber gidelim ki operasyon icin indirim yaptirabilelim ordan kara gecelim bari:).Dusunen arkadas varsa irtibata gecmeye hazirim ben.

Selam ,

Ben de Ahmet Bey i dusunuyorum ; gecen hafta da muayene oldum ona.
Ben , sen , amanbea , evaizm ( Ahmet Bey kesin degil sanirim onun icin )
Bu kadar gorunuyoruz ; arayıp fiyat sorabiliriz aslinda 4 kişi icin ne kadar indirimli olur diye

su-ay canım ya çok kısa sürmüş işlem neden acaba herkes iki bucuk zamandan bahsediyo sen şimidi memnunmusun erime oluyo mu?

Back
X