Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar bende womanwoman gibi düşünüyorum ben Hasan fındıktan randevu almaya karar verdim daha önce Hasan beye ameliyat olan birkaç arkadas okumuştum ve erime olmamıştı benimle birlikte hareket etmek isteyen arkadas varsa beraber gidebiliriz fiyat 5 bin diye biliyorum ama hersey icinde.

valla su-ay da doktorundan memnun diye biliyorum.o da sanıldığı kadar zor bir işlem deyilmiş demişdi ve oda hiç ağrı sızı çekmedi çok haliyle biraz acı olacak sonuçda ameliyat bu ama benim beş binlirayı verbilecek bi durumum yok bide erise ikinci operasyona hiç gücüm yetmez onun için daha ucuz dok. aramak zorundayım .kızlar üç ay bekleyelim su-ay da eyer erime olmazsa halinden de memnun olursa anlaşıp saffet örs ameliyat olalım ne dersiniz?

Liliac selam canım nasılsın, dolaşmaya başladın mı.Bende Dr.Zafer beyden salıya randevu aldım eğer anlaşırsak ona olmak istiyorum.

Arkadaşlar bugün benim daha 1ci günüm.Ağrım çok qarip ama yalnızca yağ alınan yerlerde.Yağ verilen yerler hiç ağrımıyor.Ama öyle çok zor bir ağrı da yok. Size tavsiyem eğer kilonuz fazla deyilse mutlaka 2 ci bir ameliyatı da göz önünde bulundurun.Ben kendimi asla zayıf bilmiyordum.Sonuçda 1.60 boyuna 54 kiloyum.Ama yine de doktor karın basen diz yukarısı bel kenarından yağ almış.O yüzden bence de öyle adı duyulmuş felan bir doktor aramakdansa fiyatı daha uygun birini arayın.Aslında ben de paha yaptırdım.Ama kök hücre ve smart liponun birlikde yaptırdığımı düşününce napalım artık diyorum.Bir de internetden araşdırdığım kadarıyla Türkiyenin 10 ismi geçen doktoru listesinde.Bir de düşünün 2ci ameliyat yaptırırsam 3600 vermeliyim.Beni bu doktora yaptırmamım nedeni içgörüsünün güçlü olması.Şimdiye kadar görüştüyüm ve mail atdığım doktorlar bana silikonu önerdi.Ama bunun bana neden silikonun gerekmediyini anlatması felan baya bana cazip geldi.Bir de çok tecrübeli ve professiyonel.Ya inanınırmısınız yazın İstanbula gidip burda adı geçen 3 doktordan birine ameliyat olmayı düşünüyordum.Ama doktorla randevumda tüm fikirlerimi deyişti.Tabi yarın erirmi nolurmu bilemem.Belki yarın böyle memnun konuşmam.Doktorum bende bir muciize de yaratmamış.Bakalım işte hayırlısı. O yüzden bir kaç doktorla görüşmenizi.Ve hem uygun fiyatlı hem de professional birini bulmanızı tavsiye ederim.Kimin Fiyatı pahalıysa en güzel o yapıyor diye bir şey yok.

Liliac selam canım nasılsın, dolaşmaya başladın mı.Bende Dr.Zafer beyden salıya randevu aldım eğer anlaşırsak ona olmak istiyorum.

Selam canım zaten ben dünden dolaşıyorum.))) Hayırlısı seninçin diyorum.Zafer bey çok planlı iş gören birisi.Benle randevusunda ona o kadar soru sordum.Kızdı bana.Bu ne sorular soruyosun dedi.Ameliyat etmiycem seni dedi.3 saat beni hastane etrafında dolandırdı.Kafan açılsın yeniden gel dedi.Sonra ameliyat etmeye razı oldu 3 saat beni dolandırdıkdan sonra.Biraz aksi birisi.Ameliyat öncesi resmimi çekerken dün seni dövemedim bugün döveyim dedi.2 tokat vurdu karın ve belimden ))) O yüzden sana tavsiyem onun yanında umutsuz durma .Hiç sevmiyor .Benden de selam söyle.Azerbaycanda ona bacak dolgusu yaptın bu ay de.

Kızlar selam... Yaa eriyecekmi diye hergün bakıyorum ....bugün ilk kez bileğimin biraz üstünde etek giydim. Uzun çizmeyle tabiii:)))) yaaa bileğim hala ince olmasına rağmen yinede mutlu hissettim kendimi...inşallah bilek kısmına tekrar yağ enjekte ettirceğim.. Bakalım bekleyelim 2 -3 ay içinde belli olacak.:)))

arkadaslar şimdi öyrendim doktorun yardımcısından telefonla.benden 400cc yağ çıkarılmış.ondan da geriye 90 cc kalmış.her ayağa 45 cc yağ koymuşlar.düşününce çok az kalıyor kök hücre.

lilaccım,
tekrar çok geçmiş olsun.
dün girdim ama sana yazmadım
bacaklarını kıyasladım eskilerle. bence oldukça iyi olmuş. senin bacak yapın benimkilere çok benziyor. biraz olsun ümitlerim arttı yine. ama ben 49 kiloyum. ne yapacam bilmiyorum. . bir de sen yağdaki yağları yakmakyan bahsetmiştin yanlış mı hatırlıyorum nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin?
yağların hiç erimesin eteklerini güzel gzüel giy. sevgiler...:3:

lilaccım,
tekrar çok geçmiş olsun.
dün girdim ama sana yazmadım
bacaklarını kıyasladım eskilerle. bence oldukça iyi olmuş. senin bacak yapın benimkilere çok benziyor. biraz olsun ümitlerim arttı yine. ama ben 49 kiloyum. ne yapacam bilmiyorum. . bir de sen yağdaki yağları yakmakyan bahsetmiştin yanlış mı hatırlıyorum nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin?
yağların hiç erimesin eteklerini güzel gzüel giy. sevgiler...:3:

lilacc kusura bakma
sorduğum sorya önceki sayfalarda cevap vermişsin. teşekkürler

çok teşekkür ederim canım.yardımcı ola bilirsem ne mutlu bana

Selam canım zaten ben dünden dolaşıyorum.))) Hayırlısı seninçin diyorum.Zafer bey çok planlı iş gören birisi.Benle randevusunda ona o kadar soru sordum.Kızdı bana.Bu ne sorular soruyosun dedi.Ameliyat etmiycem seni dedi.3 saat beni hastane etrafında dolandırdı.Kafan açılsın yeniden gel dedi.Sonra ameliyat etmeye razı oldu 3 saat beni dolandırdıkdan sonra.Biraz aksi birisi.Ameliyat öncesi resmimi çekerken dün seni dövemedim bugün döveyim dedi.2 tokat vurdu karın ve belimden ))) O yüzden sana tavsiyem onun yanında umutsuz durma .Hiç sevmiyor .Benden de selam söyle.Azerbaycanda ona bacak dolgusu yaptın bu ay de.

Canım dr. sana yağların erir dedimi.2.seansınıdamı yapıcak.İlk erime % si varmı acaba yani ne kadar erime oluyormuş. Sağol canım seninde başını ağrıtıyorum ama kolay bir operasyon değil bu.

Canım dr. sana yağların erir dedimi.2.seansınıdamı yapıcak.İlk erime % si varmı acaba yani ne kadar erime oluyormuş. Sağol canım seninde başını ağrıtıyorum ama kolay bir operasyon değil bu.

yağların kalıcılığı 60-80 %mış.İkinci seansı bilmiyorum şimdilik.Doktor 6 ay sonra görücez dedi.Ama erime olayı insana göre deyişiyor.bu forumda öyle insanlar oldu ki normal yağ enkeksiyonu yaptırdılar.ama erimedi bile.Doktor söyledi ki sen zayıflayınca bacaklarındakı yağlar da zayıflar sen kilo alınca onlar da alır.

yağların kalıcılığı 60-80 %mış.İkinci seansı bilmiyorum şimdilik.Doktor 6 ay sonra görücez dedi.Ama erime olayı insana göre deyişiyor.bu forumda öyle insanlar oldu ki normal yağ enkeksiyonu yaptırdılar.ama erimedi bile.Doktor söyledi ki sen zayıflayınca bacaklarındakı yağlar da zayıflar sen kilo alınca onlar da alır.

60-80 arasıysa cok iyi bi oran bu.benim bacaklarım çok ama çok ince ve dışa dogru kavisli iniyor. içlerine 3er cm lik kalınlık olcak sekilde dolgu olsa benim sorunum hallolmuş olur. yapı olarakta ince uzunum zaten sopa gibi :( allahtan belim incede vucuduma sekil veriyo yoksa cok kötü görünürdüm. ben bayadır kilo almaya ugrasıyorum ama ne zaman ugrassam hep aksine zayıflamısımdır. vitaminde kullanmaya basladım ama ona ragmen 47 kiloda kaldım alamıyorum :( ve benden yag cıkaramicaklar korkusundan hep erteliyorum muayene olayını. oysa bi yerden bi başlasam kesin devamı gelicek biliyorum. 1 yıldan fazladır para biriktiriyorum yetmediği takdirde kredi kartımdan ustunu tamamlicam hayatta en cok istediğim şeyi bu yaz gercekleştiricem ve kışa kadar mini etek ve elbiseden baska bişi giymicem. birazdan bacaklarımın fotografını cekip eklemeye calısıcam yorumlarınızı bekliyorum özellikle ameliyat olmuş arkadaslar lutfen fikirlerinizi esirgemeyin.

Lilacc...canım geçmiş olsun...güzel olmuş bacakların...epey düzelmiş... zayıfta değilmiş zaten...inşallah hep memnun kalırsın..birde,tektash dediği o formul oldukça mantıklı geldi bana...belkide o yan taraftaki parçalanmış yağların daha çabuk atılmasına da etkili olabilir...
.

serpil gördüm resimlerni.inşalalh istediğin gibi olur.. gerçekten inceymiş ..göbeklenmeye başla:))))

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/25/10774.jpg

evet linkte görebilirsiniz umarım yeterince acıklayıcı olmustur bu arada fotografta biraz kalın gibi cıkmıs sanki göründüğünden daha ince :(

canım benim fikrimi sorarsan sana silikon bileklerine ise yağ enjektesi iyi olur.demin annemle konuşuyorum da her bacağıma 2 çorba kaşığı kadar yağ koyulmuş.yani yağımız çok az ya.ama ben tabii doktor gibi konuşmayım.onlar bilir en iyisini

serpil1983...canım evet...oldukça zayıfsın...kilo alman şart...kilo alırsan sorun kalmıyacak gibi..kalsa bile...biraz dolguyla hallolur...dolgu için de yine kilo almalısın.
.

Lilacc...canım geçmiş olsun...güzel olmuş bacakların...epey düzelmiş... zayıfta değilmiş zaten...inşallah hep memnun kalırsın..birde,tektash dediği o formul oldukça mantıklı geldi bana...belkide o yan taraftaki parçalanmış yağların daha çabuk atılmasına da etkili olabilir...
.

çok teşekkür ederim canım.bakalım hayırlısı inşallah.evet gerçekden iyi bir formule benziyor

serpil1983
kilo almamız şart maalesef:(( bol bol hamur işi yiyeli senle biz:)
ya kızlkar kafama taklan bir şey var... biz yağ operasyonundan sonra spor yapamayacak mıyız?
doktorlar bu konuda bir şey söyledi mi?yani sabah yürüyüşleri filan yapılırsa eklenen yağlar erir mi?

Back
X