Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hiç kimse yok mu cevap verecek 2 hafta sonra ameliyat olcam son kararımı veremedim hala implant mı yağ enjekte mi Ameliyat sonrası iyileşme dönemi benim için çok önemli 1 ay içinde morluklar ve acılar geçecek mi acı yine olmasına razıyım yürümem de bir anormallik olmasında Arkadaşlar acil bu ameliyatı olanlar bilgilendirme yapsın cesaret versin birşeyler desin valla stres oldum burdaa...

Su ay ilk öncelikle geçmiş olsun resim ekledin mi sen ilk ve son halini bacaklarının.Ben implant yaptırmak için randevu aldım ama şimdi vazgeçtim yağ enjekte ettireceğim ama merak ettiğim morluklar bacaklarda ne kadar süre ile kalacağı ve gerçekten faydalı oluyor mu?

teşekkür ederim..resimlerim albümde var.arkadaşlık gönder bakabilirsin.. bencede yağ enjektesi düşünmen iyi olmuş. implant riskliymiş. bende ilk başta silikon yaptırcaktım.ama buradaki paylaşımlarda riskli olduğunu okudum. yağa karar verdim. 11 gün oldu .şimdilik bir şikayetim yok. morluklarım 3-4 günde geçti.

lilacc
nasılsın canım. bacakların nasıl:))doktorun snan ameliyattan önce bacağının nasıl olabileceği ile ilgili bir profil çizmiş miydi?
umarım her şey yolundadır...

canım benim iyiyim.yaa halimi hatrımı sizler soruyosunuz ))) en yakınlarımın bile haberi yok annemden başka ))) bacaklarım iyi.birazcık ağrılar oluyor gezdikden sonra malum üniversiteye gidiyorum.morluklar baya azaldı.önceleri yağ alınan yerler sızlıyordu.şimdi hissetdirmiyor. Kısa elbiseyle okula gidiyorum.şu an için halimden memnunum.sanki üzerimden büyüüük bir yük kalktı.depresyondan çıkmış gibiyim.inşallah böyle devam eder diyorum .Amiiin. hayır canım doktor önce hiç bir şey çizmedi.ama bana çok benzer bir bacaklı kızın önceki ve sonraki fotoğrafını göstermişdi.açıkcası resime bakınca pek beyenmemişdim.belki de ben çok yüksekleri hayal ediyordum da ondan.:9:

Arkadaşlar ben 16 nisan günü için implant ve yağ enjeksiyonu için randevu aldım ama yazılanlara baktım implanttan vazgeçer gibi oldum bilseydim daha önce okurdum blackdaisyden cesaret almıştım açıkçası..Yarın arayıp sadece yağ enjekte olcağımı söyleyeceğim..Yağ enjektesi olanlar gerçekten memnunmusunuz ertesi gün normal yürümeye başladınız mı?Morluklar bacakta ne kadar kalıyor?Göbekten yağ aldırmam kesinlikle.. Kalçadan ve kasıklardan alınmaz mı bu yağlar?Birde bacağa bu yağlar belli oranda mı enjekte ediliyor ne kadar çok alınırsa o kadar çok enjekte edilme söz konusun olmuyor mu?Doktor bacağımı tutarak aynadan gösterdi enjekte yaparsam böyle olur implant koyarsam böyle olur dedi hangisi seni mutlu eder sen karar vereceksin dedi Tabi implantlı olan daha çok hoşuma gitti benimde Dizlerinin iç kısımlarında yağ fazlalığını alacağız ded.Ya ben randevu almışım şimdi kararsız kaldım Ne yapayım sizce

hulyacım hoşgeldin.ben yeni ameliyat oldum.birazcık bilgim var.bana yağ enjekte edildi.çok doktorlara yazdım randevulara gittim.silikon önerenler yağ önerenler kafam karmakarışık oldu.bu soru beni deli ediyordu.ben açıkcası silikonun zararlı olmasında felan korkmuyordum.ama bence silikonu her doktor iyi yapamaz.doğru yere konması çok önemli hem güzel görünüm açısından hem sağlık açısından.o yüzden eger silikon koydurucaksan bu işi cok tecrubeli yapan birine hevale etmelisin.
ben 1 gün içerisinde ameliyat olamaya karar verdim.doktor bana güven verdi.kafamdakı allak bullaK sorulara bir cevap verdi.silikonun neden bana iyi durmayacağını anlatdı.anlayacağın karışık kafamı düzeltdi.şimdi sana bakıp kendimi hatırlıyorum.ben de 1 ay önce silikon olmaya karar vermişdim.ama yapsammı yapmasammı diyordum.o yüzden tek bildiyim kafandakı o soruyu çözmeden ameliyat olma.hangisi senin bacağına iyi yakışıcaksa onu yaptır.bunun için bir kaç doktora git.danış .asla bir doktora karar verip de hemen ameliyat yaptırma kafanda boyle sorular varsa.

hulyabektaş
ben henüz ameliyat olmadım;ama ben de ilk başlarda slikon düşünüyordum,burada çok fazla slikon yaptıran olmadığı ve slikonla ilgili olumlu olarak çok iyi şeyler duymadığım için şimdilik slikondan vazgeçtim. tabii doktor neyi bana uygun bulacak, beni ikna eder mi bilemem. bunun için doktor çok önemli.
bence de iyice araştır . hemen karar verme. gerekirse başka bir tarihe ertelet. için daha rahat olur.

hülya bende silikona karar vermiştim. doktora tekrar sordum .doktorum güven vermedi pek. riskleri var tabi dedi. bende vazgeçtim.yağ enjektesi 2-3 seferde kalıcı oluyor dedi. bende yağa karar verdim. o parayı yağ enjektesine veririm dedim.( silikona 3.500tl demişti.) sonuçta yağ kendi bünyemden alınıyor.yabancı bir şey değil:)) :1::1:

Doktor bana aynada gösterdi enjekte olursa böyle implant olursa böyle diye tabiki implant hoşuma gitti Hiçbir sakıncası yok dedi dedim forum sitelerinde okuyorum tehlikesi riski büyükmüş her şekilde sordum yine sordum yine sordum hiçbirşey olmaz dedi en geç 15 gün içinde rahat edersin dedi benimde 1 ay sonra gideceğim düğün var. Hiç sıkıntı olmaz o zmana kadar halayda başı bile çekersin diye Ömür boyu kalabilir istediğim zamanda çıkartabilirmişim hiç sakıncası yok dedi.Ben tabi hep kafamda soru işaretiyle konuşuyorum.Sen en iyisi düşün dedi hemen karar verme dedi ama ben pat diye aradım karar verdim oluyorum diye Hiç araştırma yapmadım hiç bir doktorlada görüşmedim İlk gittiğim doktora tamam oluyorum dedim ama sonra o gece gözüme uyku girmedi.Ben kendime güvenemedim ya ayağa kalkamazsam düğünde yakın akraba gidip oynamam lazım.Papatya Tarlası diye bir kızın tesadüf eseri bi sayfada fotosunu gördüm yağ enjekte yaptırmış sadece ve sonuçtan da memnun kalmış iyileşme dönemi çok kısa sanırım.Ben bacağımın çarpıklığından herşeyimden memnunum pantolon giyeyim etek giymeyeyim eksik kalsın ne var yani ama işte olmuyor bir yerde sıkışıp kalıyorsun Allahın yarattığına asla karşı değilim ama Allahın yarattığına bir kişi laf söylerse bu kişide evleneceğim insan olursa bunu asla kaldıramam bu yüzden yaptırmaya karar verdim.Şu morluklar ve yürüme süreci hakkında bilgi almak istiyorum.Hastaneden çıktığımda tek başına rahat yüreyebilecek miyim Morluklar ne zaman geçecek bilgi istiyorum acil yarın ikinci görüşmeye gideceğim doktora ama bizzat ameliyatı olandan bilgi almak daha doğru

hülya bende silikona karar vermiştim. doktora tekrar sordum .doktorum güven vermedi pek. riskleri var tabi dedi. bende vazgeçtim.yağ enjektesi 2-3 seferde kalıcı oluyor dedi. bende yağa karar verdim. o parayı yağ enjektesine veririm dedim.( silikona 3.500tl demişti.) sonuçta yağ kendi bünyemden alınıyor.yabancı bir şey değil:)) :1::1:

İmplanta bana 8000 dedi yağ enjekte ne kadar onu hiç sormadım çünkü implanta karar vermiştim.Sana verdiği fiyat çok uygunmuş yağ enjekte 6000 falan derse senin silikon fiyatınında iki katı oluyor nerdeyse sonuçtan sen memnunsan bizde memnun oluruz o zman ama bana şu morluk ve yürüme evresinden bahsedin yaa bendeki soruya bakın bacak düzeliyor mu diye sormuyorum bile :)

Doktor bu ameliyatı yapıyorsa hiçbiri için sakıncası var demez sakıncalı olan birşeyi yapmaz çünkü...Ama benim için iyileşme dönemi önemli ve bunun nisanda halletmem gerekiyor çıksın bitsin gitsin artık sonuçtan memnun olmazsam hiç olmazsa yaptırmadım demem yaptırdın al işte sana sonuç iyi yada kötü güle güle kullan bi daha da boyundan büyük işlere kalkışma derim otururum aşağı en fazla.İmplantsız pek fayda olmayacak gibi ama ölürsem ben toprak olacağım geriye bir çift slikon bırakacağım Hayal ettimde kötü ya :)

Blackdaisy buralardaysan bi haberdar et bizleri lütfen..senin implant olmuştu ve çok memnundun..aradan baya zaman geçti son durumunu çok merak ediyorum.herhangi bi terslik oldumu acaba?

hulyabektaş
yazını okudukça ben heyeacan yaptım yaaa.
sen iyileşme sürecinden bahsediyorsun.ama herkeste bu süreç farklı oluyor.slikon olan blackdasy vardı sanırım. ondan fikir alabilirdin aslında.
senin doktorun kim?umarım istediğin gibi olur ...

teşekkür ederim..resimlerim albümde var.arkadaşlık gönder bakabilirsin.. bencede yağ enjektesi düşünmen iyi olmuş. implant riskliymiş. bende ilk başta silikon yaptırcaktım.ama buradaki paylaşımlarda riskli olduğunu okudum. yağa karar verdim. 11 gün oldu .şimdilik bir şikayetim yok. morluklarım 3-4 günde geçti.

Benim meşhur 25lik mesaj sayım dolmadığı için resimlerini göremiyorum Ya bu haksızlık ama şunu hiç olmazsa 5e indirin sayın yöneticiler bununla ilgili alt yapı çalışmalarına başlayın Bu bir dilek ve istektir faydalı olacağını uımuyorum.Sen sonuçtan memnunmusun etek rahat giyebiliyor musun ilk bacaklarının hali ile son hal arasında epeyce fark var mı ya 3 4 gün morlukların gitmesi için çok kısa bir süre bende bir sivilce çıksa 2 hafta gitmiyor omuzumda elbise askısı sıktığı için 2009 nisanda sıkan yer yara oldu ve iz hala duruyor bende.Bak senden gazı alıyorum ona göre :)

Benim meşhur 25lik mesaj sayım dolmadığı için resimlerini göremiyorum Ya bu haksızlık ama şunu hiç olmazsa 5e indirin sayın yöneticiler bununla ilgili alt yapı çalışmalarına başlayın Bu bir dilek ve istektir faydalı olacağını uımuyorum.Sen sonuçtan memnunmusun etek rahat giyebiliyor musun ilk bacaklarının hali ile son hal arasında epeyce fark var mı ya 3 4 gün morlukların gitmesi için çok kısa bir süre bende bir sivilce çıksa 2 hafta gitmiyor omuzumda elbise askısı sıktığı için 2009 nisanda sıkan yer yara oldu ve iz hala duruyor bende.Bak senden gazı alıyorum ona göre :)

aslında diz arası baya doldu. çarpıklık biraz kapandı...benimkinden bir küçük çocuk geçerdi arasından yani:1::1::1:bilek kısmınada yağ kondu ama yeterli değil sanki...galiba 2. gerekecek. artık ne kadar daha düzelirse.mükemmel olmayacak ama ben yinede mutlu olacağım....
eteği giydim ilk kez. ama bileğin biraz üstünde. incelik hala var yaaa o yüzden ..çizmeyle giyiyorum tabiii.yazın nasıl olacak bilmem...keşke yazında çizme giyilseydi:1::1::1::1:

canım evet uygun fiyat olması çok önemli bir şey.2cini de düşünmek lazım.git bakalım iyice bir araşdır.seninçin hayırlısı olsun inşallah.

Nasılsın Lilaccım
Bu konuya girdiğimde sana o kadar imreniyorum ki
bacakların çok güzel olmuş :nazar:
ben zaten kalın bacak sevmiyorum
önemli olan yamukluk düzelsin , kalınlaşmasın =)
sen ne kadara yaptırmıştın canım?
bir de ameliyatın lokal anestezi ile mi genel anestezi ile mi oldu?

açıkçası ben lokali tercih ediyorum, genel anestezinin dezavantajı daha fazla

aramıza hoşgeldin sonpinar zannedersem çalışıyorsun bu yüzden zaman önemli iyileşme süreci kişiden kişiye vede dr una göre değişiyor ben 2 haftada zor kalktım

evet çalışıyorum bu yüzden zaman çok önemli 1,5 yaşında da bebeğim var. işim zor yani. annem yanımda kalacak ameliyat olunca ama yıne de tabi çok önemli çabuk iyileşmem.

Yaa bazen yuruyecek bacaklarim oldugu icin sukrediyorum; bazen de su genclikte istedigim gibi etek giymek benim de hakkim diyorum.Insallah hepimizin gonlune gore olur bacaklarimiz; ameliyat olan arkadaslara da gecmis olsun!

ne güzel söylemişsin. bazen bende bunlarla uğraştığım için kendimi suçlu hissediyorum. engelli insanları düşündükçe ama etek giyenlere de imrenerek bakıyorum. beğendiğim etekleri deneyememk de çok acı.:(

gurmeci merhaba sanırım sen daha önce ameliyat olmuştun. fotoğraflarını görmek istiyorum sakıncası yoksa arkadaşın olarak kabul eder misin beni.

Merhaba, uzun zamandir forma girmiyorum, hatirlarsaniz ben Ferruh beye ameliyat olmustum. Buket38 arkadasimizin yazdigi maile cevap veremedigimden buraya yazmak istedim, belki sizede yardimi olur. ameliyatim 23 temmuzda yapilmisti, su an 7, 8 ay oldu sanirim. bileklerimde bayagi erime oldu, ama yukari baldir kisimlari dolgun. Biliyorsunuz, benim serum birikmesi gibi bir problemim olmustu, ve hala ayni problemim var, yurt disinda yasadigim icin, mudahele ettirme firsatim olmadi. Birde kendi vucut tarafindan emilir diye bekledim. su ana kadar emilme olmadi, artik yaza kadar herhangi bir degisiklik olmassa o zaman mudahale edilmesi gerekiyor. su an ciplak bacakla etek giyemiyorum, ama bu sorun olmasa idi rahatlikla giyerdim. hepinize tekrar gecmis olsun..

Back
X