Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çok teşekkür ederim. bir sorunum daha çözülmüş oldu.:) zaten doktorun sitesine giridim. orda da 2 hafta çorap giyilecek 1 hafta dinlenecek yazıyodu. o zaman yaza kadar sabredeyim, ağustos benım için en iyi vakit. erime olmazsa sende (inşallah olmaz.) bende yaptıracam senın doktoruna.

evet inşallah canım. erimenin hiç olaması mümkünsüz gibi geliyor ya.sonuçda kök hücrenin kalıcılığı 80%mış en çok. yağ yaptırıpta hiç erimemesi nasıl oluyo yaaa )))) çok isterdim öyle olmasını

Lilacc bacakların güzel olmuş, baya farketmiş. İnşallah erimez. Darısı bizim başımıza:)) ama kafam iyice karıştı kime ameliyat olmalıyım diye...Hayırlısı olur inşallah hepimize..

arkadaşlar mrb ben bu konuda ilk defa yazıyorum yazılanlara ara ara baktım hepsini okumama imkan yok zaten şunu merak ediyorum kök hücre ilk zenginleştirilmiş yag taransferi ilke direk yağ transferi arasında maddi fark vamı fiyat değişiyomu bu konuda aydınlatın beni lütfen bika kaç gün sonra ferruh hocayla randevum var bakalım ne diyecek ben kök hücreli istiyorum çünkü erime oranı daha azmış inşallah bacaklarım kalınlaşır..

Arkadaslar ameliyatim haftaya persembe bugun korselere baktim, pentiden korse aldim. Ama sanki yetersiz geldi tecrubeli arkadaslar cevaplayabilir mi aceba pentinin korsesi olur mu?

Alaturka,

bende o nedenle Prof.Gürkan Ozcan'a kanalize oldum:))) Her ne kadar sağlık desekte maddiyat çok önemli.Burda belli başlı dr. isimleri geçiyor ve onlarda fahiş ücretler istiyorlar.Sonuçta operasyon olsada vucudumuzda var olan şeyi kullanıcaklar.Bir kere olacağını bilsem inanınki içim gam yemeden verirdim o parayı ama erime riskide var 2.yi 3. düşünemiyorum.Ben zatten eşime erimeden falan söz edemedim edersem biliyorumki izin vermicek.Yeni hatun alırım daha karlı olurum der:))) ben eşimi tanıyorum.Hoca nın bu işteki akademik kariyeri,paracı olmaması ve herşeyden önemlisi arkadaşımın tanıdığı olması nedeni ile randevu aldım.İnşallah görüşme olumlu geçer tedavim tanıdık ellerde yapılır.

slm kızlar, bi süredir girememdim nete. bayağı bi ilerleme olmuş :62: hepsini okudum tabi :34:

krena ve amaaanbe bende de ahmet bey daha ağır basıyor. ama şimdi başka doktor araştırmasına girmeli miyim diye düşünmeye başladım. ara ara oluyo öyle :) ayrıca ahmet beyin superdry yöntemi en kalıcı olan. ben ona muayene olmayı kesinlikle düşünüyorum. ama bu sıralar hiç uygun değilim çok yoğunum. ben de listeye eklenmek isterim. yapılan listedeki arkadaşlar naptınız? muayene ve görüşme sonuçları, yöntem ve fiyatlar neler kızlar? :44:

Son düzenleme:
su.ay cım önceki haline göre tabiki düzelme var. bir sonrakin de bence gayet iyi olacaktır.biraz bekle bakalım durumun ne olacak. hem para biriktirmiş olursun. senin ameliyat fiyatı da gayet iyiydi. inşallah istediğin gibi olur cnm.:61:

lilacc çok geçmiş olsun cnm. bence sen topuklu ayakkabıları hiç çıkarma. düz ayakkabıya göre çok güzel duruyor. güle güle kullan :62: bazı bacakta da topuklu güzel durmaz. şanslısın bence :71:

slm kızlar, bi süredir girememdim nete. bayağı bi ilerleme olmuş :62: hepsini okudum tabi :34:

krena ve amaaanbe bende de ahmet bey daha ağır basıyor. ama şimdi başka doktor araştırmasına girmeli miyim diye düşünmeye başladım. ara ara oluyo öyle :) ayrıca ahmet beyin superdry yöntemi en kalıcı olan. ben ona muayene olmayı kesinlikle düşünüyorum. ama bu sıralar hiç uygun değilim çok yoğunum. ben de listeye eklenmek isterim. yapılan listedeki arkadaşlar naptınız? muayene ve görüşme sonuçları, yöntem ve fiyatlar neler kızlar? :44:

şimdi okudum superdry yöntemini yağ parçalanmadığı için kalıcı olur diye anlatılmış bu şekilde ameliyat olan var mı.

Alaturka,

bende o nedenle Prof.Gürkan Ozcan'a kanalize oldum:))) Her ne kadar sağlık desekte maddiyat çok önemli.Burda belli başlı dr. isimleri geçiyor ve onlarda fahiş ücretler istiyorlar.Sonuçta operasyon olsada vucudumuzda var olan şeyi kullanıcaklar.Bir kere olacağını bilsem inanınki içim gam yemeden verirdim o parayı ama erime riskide var 2.yi 3. düşünemiyorum.Ben zatten eşime erimeden falan söz edemedim edersem biliyorumki izin vermicek.Yeni hatun alırım daha karlı olurum der:))) ben eşimi tanıyorum.Hoca nın bu işteki akademik kariyeri,paracı olmaması ve herşeyden önemlisi arkadaşımın tanıdığı olması nedeni ile randevu aldım.İnşallah görüşme olumlu geçer tedavim tanıdık ellerde yapılır.

Ben de aynı düşünüyrum canım, bir defalık bişi ve kesin çözüm olsa yüksek ücret vermekten çekinmem. Ama Ahmet karacalar ismin de yoğunlaşmasam da fiyat çok yüksek. Senin gideceğin doktorun her açıdan olumlu olması bizim için iyi bir seçenek olur. En kötü ihtimal daha çok risk alıp suay ın gittiği doktora gidip 3 defa oprerasyon olcam bu gidişle. Kafam allak bullak oldu iyice.. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Nihayet 600 lü sayfalara geldim:))) Formu en başından okuyorum ve okudukça kafam allak bullak oldu....hangisi iyidir, hangisi en acısız olandır kestiremedim gitti....

benim kafam çok karıştı. ben lilacc nın bacaklarını çok beğendim. onun doktorunda karar kılmıştım.ama superdry yöntemi de daha kalıcı oluyomuş ahmet karacalar yani. kalıcılık en önemli şey. acaba ahmet karacalar kaça yapıyo bilen var mı. bu yöntemle ahmet beye ameliyat olan varmı sonuçlar nasıl.

Kızlar merhaba ben geldim dün Hasan beyle görüşmem vardı benim için bu adım çok önemliydi gercekten öylede oldu yarın ameliyata giriyorum çok heyecanlıyım dua edin lütfen :61:

Kızlar merhaba ben geldim dün Hasan beyle görüşmem vardı benim için bu adım çok önemliydi gercekten öylede oldu yarın ameliyata giriyorum çok heyecanlıyım dua edin lütfen :61:

Canım...allah yardımcın olsun..inşallah kolaylıkla atlatır kurtulursun bu dertten..dualarım seninle..güzel haberlerini bekliyoruz...sakın burayı unutma olur mu...
.

Back
X