Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar inanın siz yorum yaptıkça bana moral oluyor belki böyle hemen iyileşirim:62: İnşallah erimez benimde tek temennim bu, bana önce 5 bin dedi hasan bey ama ben indirim istedim o da 4 bin dedi böyle hani dakikalar süren bir pazarlık yok hatta pazarlık yok biraz daha aşağı olabilir mi dedim ama hasan bey hakikaten süper adam hemen 4 bin olur dedi:) Beklemiyordum ama inince çok sevindim. Bu arada senin bacaktaki sorun ne incemi ?

Canim bacaklarin cok guzel olmus, bayildim, insallah erime olmaz. Bizi habersiz birakma! Ankarada Volkan Beyi dusunen ya da ona ameliyat olan var miydi arkadaslar?

irigözler senin eski bacaklarrına bakınca bir an kendi bacaklarıı görüyor gibi oldum. sen de bir bakar mısın yanılıyor muyum.sayfa 542.
canım bacakların hoş olmuş . üle güle giy eteklerini:)):3:
ama en kısa zamanda, korseler çıktığında çıplak bacakla fotolarını ekle, çıplak bacakla daha net karşılaştırbiliriz.
umarım hiç erime olmaz . sen de bizim umudumuzsun:))))

canım hakikaten çok benziyor. Hemen olmayı düşünmüyorsan beni biraz bekle bakalım erime ne olucak (inşallah olmaz) ona göre sende kararını verirsin. Kızlar bu eriycek streside kötü :18:

ameliyat olan arkadaşlar hepiniziki gayet güzel olmuş. bizede ilham veriyorsunuz valla.gurmeci senin bacaklarında sadece benimki gibi incelik var.gayet güzel. :32:irigöler arkadaşlık isteğimi kabul edersen seninkilerede bakarım. kızlar bende emzirmeyi bıraktığım zaman yaptırmayı düşünüyorum o zamana kadar inş erimez bacaklarınız.

silasi canim nasilsin,onlinesin görüyorum...karar verebildinmi canim,ben takipteyim,umarim iyi bir dr buluruz,yakinda fotolarimi ekleyecegim,yani simdiki halini,öpüyorum

ya canım yeni fotoğraflarını daha yeni gördüm. müthiş görünüyosun. lütfen burayı bırakma. ben senın doktoru düşünüyorum biliyosun ama daha kesin karar veremedim. lütfen burayı bırakma 2-3ay sonraki halını de merak ediyorum. bide sen iyisin heralde 10 gün sonunda hareketlerin nasıl kısıtlama var mı?eski sağlığına kavuştunmu.

yaz geldi benim kabus basladi,ne giyinsem diye,kisin pantolon altina kat kat kalin coraplar iyi oluyorda,iste yazin pisiyo insan,bari su uzun maksi etekler moda olsaydi,herkes cekmis kisacik etekleri,sen giyinsen siritir...bol pantolonlar giyiniyorum ama onlarda güzel olmuyor,üst kisimla alt kismin dengesiz oldugu acikca cikiyor ortaya..yogun is temposundan ancak arada bir yazilarinizi okuyabiliyorum ama güzel ameliyatlarida takip ediyorum,dilerim herkesinki kalici olur...insallah kalici bir cözüm buluruz hepimiz,herkese sevgiler selamlar

kızlar ahmet karacalara soru yazmıştım cevap geldi. superdry yontemi 6000 tl ymiş. iyileşme süresi 2-3 günmüş çok iyi bence. ne yapacağımı şaşırdım. superdry yöntemi ile ameliyat olanlar da daha girmiyolar heralde foruma haber yok memnunlarmı bilmiyoruz. hep söylüyoruz kalıcılık çoooook önemli.

Merhaba Arladaşlar,

ZAFİYET geçen hafta ameliyat olacaktı. Ama hiç yazmamış foruma. Ne oldu acaba çok merak ettim :(

İri gözler, arkadaşlık teklifi gönderdim sana. Resimlerine bakmak isterim.

arkadaşlar hepinize tekrar merhaba. önceki sayfalarda yazmıştım belki hatırlarsınız. bu cumartesi yani 2 nisanda bülant cihantimur operasyonumu gerçekleştirdi. şimdilik bir sıkıntım yok çok şükür. öncesinde ve sonrasında bol bol fotoğraf çektirdim ama kart okuyucum olmadığı için pc'ye aktaramıyorum en kısa sürede bu sorunu halledip yüklicem fotoğrafları.
bacaklarım leydinin ve angel'in operasyondan çıktıktan sonra tarifledikleri gibi sosis gibi falan değiller açıkcası. çok az bir fark olmuş gibi geldi bana. hemen ameliyattan çıktıktan sonra foto çektim 5 dk bile geçmeden yani ödem falan oluşmadan henüz. gözüme iyi göründüler ama elbette çok kalın olmalıdılar. şimdi ise ödemli oldukları için bayaa şiş duruyorlar.birine 110 diğerine 130 cc yağ koymuş zaten. herkes 330 ccden falan bahsederken bana bu kadar az koymuş olması belki de benim vücut tipimle alakalıdır bilemiyorum. zaten ince biriyim çünkü. ama belim ve karnımda biraz yağ biriktirmiştim.
daha önce bülant beye ameliyat olan herkesin ortak şikayeti erime olmasıydı.
bir tek septembergirl 'de hiç erime olmadı. açıkcası onu referans alarak ameliyata girdim. ve onun yaptıklarını yapacağım. bugün 4. gün ve hiç yatmıyorum sürekli evde dolaşıyorum. sigara zaten kullanmıyorum. bol bol yemek yiyip çaptan düşmemeye gayret ediyorum.
sonuçta bu bir kumar. bu yağlar kiminde tutuyor kiminde tutmuyor. gözümüzü kapatıp ameliyat olduk bekleyeceğiz.

Son düzenleme:
irigözler
iyi temennilerin için çok sağol canım
sen ameiyattan sonra korseyi hiç çıkarmadın sanırım. örenğin, senin eski fotonda sol bacağının önündeki kemik benim gibi çok belirgindi. acaba şimdi nasıl oldu. üzerinde korse var ya... merak ettim. kemiğin üzerine doğru da yağ eklenmiş oluyor mu? tuhaf oldu belki soru;ama kemik göründükçe daha kötü duruyor bacak

zafiyet ameliyatı kime olacaktın. ben kaçırmışım yaa

missence
çok geçmiş olsun. umarım güzel olur bacakların
sanırım sen burayı çok fazla takip edemiyordun. hatırlayamadım ameliyat kararı aldığını. ne güzel atlattın işte.

İRİGÖZLER
bir şey dha soracaktım canım unuttum. hasan bey baştan sana slikon ve yağ demişti değil mi ve sen yağoperasyonuna karar verdi. acaba slikonu diz altının hemen altına mı yoksa bileklere mi doğru koyacaktı. sana gösterdi mi?benimkiler de sana benzediği için büyük ihtimalle bana da slikonu önerir. ama slikon için hiç cesaretim yok .çaresiz dilaranın yağı da yok ... uffff yaaaa:5:

Prof.Dr. Gürkan Özca'a gittim ben.Banada yağ enjeksiyonu denildi ve fiatıda 3000 lira.

Dr.Hasan Fındık'a ada gözükmek istiyorum nasıl olsa muayne ücreti almıyormuş.

İlerde keşke başka bir dr.a daha gözükseydim dememek için gidicem.

İkisinden birinde karar kılıcam.Çok uzatmamak gerekiyor, araştırdıkça operayonu erteliyoruz çünki.

Canım hasan fındık a gidince gerekli olursa 2. ve 3. opresyonda ne kadar ödenecek sorabilir misin? Toplu gidersek indirim yapıyor mu vs bu sorular aklında olsun:) son zamanlarda içimden bi his ufuk bilkay a yönlendiriyor beni nedense. Doktoa yapılan yorumlar çok iyi,bu forumda çok giden olmamış sanırım ona. Bu konuda bilgisi olan var mı?

irigözler
iyi temennilerin için çok sağol canım
sen ameiyattan sonra korseyi hiç çıkarmadın sanırım. örenğin, senin eski fotonda sol bacağının önündeki kemik benim gibi çok belirgindi. acaba şimdi nasıl oldu. üzerinde korse var ya... merak ettim. kemiğin üzerine doğru da yağ eklenmiş oluyor mu? tuhaf oldu belki soru;ama kemik göründükçe daha kötü duruyor bacak

zafiyet ameliyatı kime olacaktın. ben kaçırmışım yaa

canım ben korseyi hiç çıkarmadım zaten çorap gibi rahatsız etmiyor ama bel kısmı biraz sıkıyor. Yalnız varis çorabı değil bu değişik bir tasarımı var. Benim dizlerimin iç kısmında kalan yeri diyosun muhtemelen kemik değil orası yağmış ve ordan biraz yağ alındı. Diger yerlerden alınan yağda diz altındaki boşluk ve bileğe verildi. Birde ben hasan beye bir kere gittim ve hemen kararımı verdim. Bana silikon hiç önermedi. Yağ enjeksiyonu yeter dedi. Ama ara tam kapanmadı. İleride erirse daha çok açılırmı bilemem. Zaten ben mükemmel değilde beni memnun etsin yeter dedim. Doktorumda memnun kalırsın dedi. İNŞALLAH:40:

Ayyyyy alaturka simdide ufuk beyimi kafaya takicaz:)))) sende benim gibisin, Bende kimin bacagini begeniyorsam onun dr.una gitmek istiyorum.ufuk beyi bende dusunmedim degil onun calistigi hadtanede kuzenim bashemsire.Ama izmirdeler malesef.ben ist.dan olsun istiyor.senin sorularinida sorucam hasan beye merak etme canim.

canım ben korseyi hiç çıkarmadım zaten çorap gibi rahatsız etmiyor ama bel kısmı biraz sıkıyor. Yalnız varis çorabı değil bu değişik bir tasarımı var. Benim dizlerimin iç kısmında kalan yeri diyosun muhtemelen kemik değil orası yağmış ve ordan biraz yağ alındı. Diger yerlerden alınan yağda diz altındaki boşluk ve bileğe verildi. Birde ben hasan beye bir kere gittim ve hemen kararımı verdim. Bana silikon hiç önermedi. Yağ enjeksiyonu yeter dedi. Ama ara tam kapanmadı. İleride erirse daha çok açılırmı bilemem. Zaten ben mükemmel değilde beni memnun etsin yeter dedim. Doktorumda memnun kalırsın dedi. İNŞALLAH:40:

Resimlerde de Dikkat ettinmi bilmiyorum o bacak arasi tamamen kapanmiyor degilmi

herkese merhaba .irigözler öncelikle geçmiş olsun canım bacakların çok güzel olmuş.:nazar::nazar::nazar: inşallah hiç erimezler canım.o ağrılar bende de vardı.ilk günler yağ alınan yerler ağrıyor 5-6 gün kadar.sonra bi de gezince yağ verilen yerlerim uyuşuyordu.ama her şey 8 günde bitti.şimdi 13 gün oldu bende.hala varis çorabı giyorum.hiç bir ağrım kalmadı kızlar. topuklularla derse gidiyorum.bi de resimdeki gibi ince çorap giymişdim topuklularla.her kes o kadar beyendiki.böyle bacaklarla nasıl tek eve gidicen dedi bir kız.yolda giderken insanların bakışlarından bacaklarımın güzel olduğunu hissediyorum.topuklularla bacaklarımı gerçekden çok beyeniyorum.hatta çoğu insandakindan daha güzel.topuksuz da mükemmel olmasa da normaller.womanwoman yazmışki ilk 3 haftada ne kadar eridiği belli oluyor.aslında öyle olmasını çok isterdim. )))) missense 110cc den falan bahs etmişsin .bana her bacağa 45 cc koydular kök hücreyle.ama benden 4oo cc çokmışdı.geriye 90 kaldı.o yüzden sana koyulan az deyil bence.resimlerini bekliyoruz. kızlar buraya yazmayı çok istiyorum.ama dediyim gibi sitedeki teknik problemmi ne yazamiyorum.bu yazıyı zar zor yazdım.:59: eğer bu problem yalnız bendeyse o zaman yeniden başka bir isimle üye olayım.deliricem artık:37:

irigözler benimde arkadaşlık isteğimi kabul edebilirmisin canım?
büyük bi umut oldun bana hasan fındık konusunda gerçekten ama bu dr hangi şehirdeydi canım muayenehanesi nerdeydi acaba?ben istanbulda oturuyorum ve yazın artık bende ciddi ciddi olmayı düşünüyorum bu operasyonu psikolojim yerle bir oldu artık:(( Allah'a şükür ki yürüyebilecek bacaklarımız var ama işte psikolojimizn nasıl olduğu konusunda bi biz anlayabilirz birbirimizi.ben şuan ist. dışındayım ve ancak temmuzda dönebilecem..temmuz yada ağustosta olmayı düşünenler varsa bizde irtibata geçelim arkadaşlar bnm daha önecsinde olması imkansız çünkü.
hasan fındığın muayene ücreti yokmu kızlar?birde fiyatıda gayet iyi bence diğer dr.lara nazaran.
irigözler senin ilk halin nasıldı acaba bnmkiler kadar çarpıkmıydı çok merak ediyorum:14:

Back
X