Canım teşekkür ederim iyiyim bu arada seninle tanıştığıma bende çok memnun oldum oglusunda çok tatliydi gerçi çok konuşma fırsatı bulamadık. Evet ayağa kalkıyorum ama yinede ağrılarım olmuyo değil. Sen hiç düşünme ama esın durumunu biliyor nasil olsa Gül'ü seven dikenine katlanır. Bu arada Hasan neyle ne görüştün nasil gecti sana ne önerdi birde kök hücre olayını sordunmu ben unuttum yine[/QUOTE
Hasan Fındık kök hücre ile yapmamış.Kök hücre diyede bişeye inanmıyor sanırım.Bitakım tekniklerle bişeylere yapılıyor 10 sene sonra ne olur bilinmez dedi.Bu dr. larıda anlamak imkansız, kimisi kök hücre deyip duruyor mucize bişeymiş gibi söz ediyor kimiside inanmıyor.Hasan bey bende çok az yağ olduğunu ve olanında sadece alt bacağıma yeteceğini söyledi.Benim alt ve üst bacağımada yağ dolgusu yapılması gerekiyor.Daha evvel muayne olduğum dr.umu telle tekrar aradım bende çok az yağ varmış dedim,şaşırdı.Sendeki yağ tüm bacağına ve yüzünede yeter,bazı dr.lar aramakla uğraşmazlar dedi.
Bunları bana söyleyen prof. canım.Bu kişi tüm bacağıma ve yüzümede yağ enjeksiyonu yapıcak ve fiatıda 3000 lira.Kesinlikle başka dr. aramıcam ve ona dolgu yaptırtıcam.2. dolguyuda düşünüyorum çünki.
Yağ dolgusu erimese bile 2.ye tekrar yapılması gerektiğini düşünüyorum.Gördüğüm resimlerde çarpıklıkların bir kerede düzelmeyeceğine kanaat ettim.
Nasıl olsa genel anestezi yapılmıyor lokal anestezi uygulanıyor, ki ben 3 kere ameliyat oldum ve narkozu çok zor attım içimden.