Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Seninle tanistigima cok memnun oldum canim.Dedigin dogru hasan beye ucretini sordugumda 5000 dedi.Gerci 4000 binde olsa fark etmez hasan beyi dusunmuyorum.gitmis olmak icin gittim.aklimda acaba gitsemiydim dusuncesi olmucak.

Merhaba womanwomn, Hasan Bey' i neden düşünmüyorsun: Muayenede seni rahatsız eden bişey mi oldu? ben de gitmeyi düşünüyorum çünkü?

lilacc
sen doktora ameliyattan önce şu fiyat demiştiniz dedin mi?
insaf yaaaa.... bari parayı alıyorlar doğru düzgün yapsalar. en önemlisi dürüst olsalar keşke

Yazmayı unuttum. Ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. İrigözler çok güzel olmuş bacakların. Missense sende zaten fazla problem yokmuş. Şuanki hali çok iyi. Su-ay seninde eskisine oranla çok iyi ve iyi fiyata yaptırdın. Lilacc seninde çok güzel. Lilacc bir daha kontrole gidecekmisin? Eğer gidersen dolgunun fiyatını , sağlığa zararı olup olmadığını ve silikondan farkını sorarmısın? Çok şey istedim galiba. Teşekkürler şimdiden...

Merhaba womanwomn, Hasan Bey' i neden düşünmüyorsun: Muayenede seni rahatsız eden bişey mi oldu? ben de gitmeyi düşünüyorum çünkü?[/QUOT. Yooo rahatsiz olmadim tam tersi cok alakali davrandi.Bende yeterli yag bulamadi:). Daha evvel gittigim dr. Yagimin yetecegini soyledi.O nedenle hasan beyi dusunemiyorum.

Haklisin bu forumu her actigimda bu nicki nasil bulmusum diye guluyorum. Eee napayim yazdigim her isme kullaniliyor diye beni deli etti uyelik girisi, o anda uyduruvermisim. Bu arada hic zafiyetli gibi falan degilim boyum 1.75 kilo almak icinde saliverdim kendimi 69-70 i vurdum inan pehlivan gibi oldum. Ama bacaklarda tik yok onlar hala incecik duruyor bileklerim oyle inceki yanlardaki kemik birine carpsa ugunur valla.
Senin bacaklar super olmus, benimkilerde o kadar olsa sukur diycem.

senin bacaklar kac cm baldır kısmı ölçtün mü hiç?

ya kızlar ferruh bey 400cc alıyormuş.her bacağa 200cc koyuyormuş fiyatı 3000 tl. saffet bey ise 200 cc alıyormuş sadece fiyatı 1200 tl. bu durumda saffet beyin ki yarı yarı daha az bu sonuçta insanı ne kadar mutlu eder?bide eriyceğini düşünürsek :(( kafam çok karışık

200cc almıyor canım senin bacagına ve ne kadar yağ bula bilirse onu alıyor.

ahh ahhh şu resim yüklemek için mesaj sayım dolsa şu çarpıcık bacaklarımın resmini çekip atacam:)
acaba bana ne olur çok merak ediyorum yağ transaferimi olur yoksa onladamı kapanmaz derler :( bende uzun zamandır burdayım ara ara takip ediyorum ameliyat olup mutlu olanlar gördükçe çok seviniyorum ama ne cesaretimi nede paramı toparlaya bildim daha bir doktorla bile görüşüp bilgi alamadım ankarada oturan arkadaşlar varsa buluşup bi doktora randevu alsak :emir_bebek:

bacaklarımın çarpık hali lilaaç ın ameliyattan önceki haline benziyor boyum 155 kilo 46 :( aslında bu kış cesaret toplamıştım oluyum yaza güzel giriyim diye ama gene kaldı her yaz tatil hayallerim mahvoluyor denize gidiyorum bacaklarım görünmesin die pantolon veya tül tarzı pareo giyiyorum oda daha dikkat çekio :( bu senede denizin yüzüne bakıp bakıp gelcem sanırım sapık gibi oldum milletin bacaklarına bakıp bakıp imreniyorum içim sızlıyor kendimi düşündükçe :( ameliyat olanlar inş erimez yağlarınız ömür boyu mutlu olursunuz bizlerde inşallah o zevki birgün tadarız mükemmel bir bacak beklemesekte en azından biraz daha düzgün bacaklara sahip oluruz

ya kızlar ferruh bey 400cc alıyormuş.her bacağa 200cc koyuyormuş fiyatı 3000 tl. saffet bey ise 200 cc alıyormuş sadece fiyatı 1200 tl. bu durumda saffet beyin ki yarı yarı daha az bu sonuçta insanı ne kadar mutlu eder?bide eriyceğini düşünürsek :(( kafam çok karışık

kafanın karışması normal bencede ben 5 mayısta ferruh hocaya amaliyat olacagım 3000 tl ye ama 1200 oldukça düşük bi rakam acaba yöntemimi farklı anlamadım bende..

Herkese merhaba,

Foruma yeni üye oldum. Benimle aynı sorunu yaşayan ne çok kadın varmış. Eskiden çok önemsemiyordum aslında ama bir gün erkek arkadaşımdan bacaklarımın çarpıklığı ile ilgili bir cümle duyduğumdan beri kafayı buna taktım. Ha tabi kendisi artık erkek arkadaşım değil elbette:47: Ben ciddi kompleks yaptım bu durumu. Etek giyiyorum ama hep diz altı olmak zorunda. diz üstü eteği de rahatça giymek, yazın denizde rahatça dolaşmak istiyorum. Ben de bir süredir yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünüyorum. Birkaç doktor araştırdım. Selahattin Tulunay, Hasan Fındık, Bülent Cihantimur ve Ahmet Karacalar alternatiflerim. Tabii bütçe ve kalıcılık önemli. Selahattin Tulunay'a bir mail gönderdim. 5000-7000 TL arası bir fiyat verdi. sitesinde kalıcı bir işlem olduğu belirtiliyor. Yağ enjeksiyonunu ona yaptırmayı düşünüyorum. Forumda okuduklarıma bakılırsa sanıyorum ortalama ücretler hep bu civarda. Kendisi ile ilgili bilgisi olan, daha önce kendisine enjeksiyon yaptıran arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.

Herkesin istediği görüntüye kavuşması dileğiyle...
ferruh hocayıda düşün bence 3000 tl

Kizlar merhaba bugün 10. Gunüm gayet iyiyim. Hala korseyi çıkarmadım 15 gun takmak gerekiyor galiba. Cikarinca resimleri paylasicam. Arkadaslardan biri fiyat sormuş Kizlar Hasan beyin sabit fiyatı yok. Bu arada Kizlar ben sordum hani 4 sene bes sene sonra erirmi diye erimez dedi. Benim anlamadığım bu kök hücre yapanlarla aradaki fark ne o zaman onlarda %100 kalır demiyorlar ortalama % 70 diyorlar. ozellikle ilk Bülent beyde duyduk bu yöntemi ve yaptıran arkadaşların birçoğunun eridi yani ben çözemedim canlar :26:

Son düzenleme:
lilacc
sen doktora ameliyattan önce şu fiyat demiştiniz dedin mi?
insaf yaaaa.... bari parayı alıyorlar doğru düzgün yapsalar. en önemlisi dürüst olsalar keşke

evet ben 2ci ameliyatı kaça yapıcaksızınz diye sordum. yine aynı fiyata dedi.ben de nasıl olur ameliyatdan once 3600 demişdiniz dedim.yaparım ama lazer yapmam dedi o zaman.ama çok çabucak konuşduk.ameliyat olmaya karar verirsem üzerine gidicem.ilk ameliyatın aynısını 3600e yapıcağınızı söylemişdiniz diyicem.

Arkadaşlar merhaba, uzun süre yoktum, belki hatırlayan vardır benim problemli olmuştu ve şuanda asimetrik görüntüsü var.. bunun için haftasonu istanbul a gitmiştim, Ahmet Karacalar la görüştüm fikrini aldım.. Kendisine Antalya da yapmasını teklif ettim, belli bir çoğunluk olunca gelecek.. Burada Antalya'da veya çevresinde yaşayıp Antalya da operasyon olmayı düşünen var mı, sadece bacak için değil diğer operasyonlar içinde geçerli, varsa bana ulaşabilirmisiniz..

Yazmayı unuttum. Ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. İrigözler çok güzel olmuş bacakların. Missense sende zaten fazla problem yokmuş. Şuanki hali çok iyi. Su-ay seninde eskisine oranla çok iyi ve iyi fiyata yaptırdın. Lilacc seninde çok güzel. Lilacc bir daha kontrole gidecekmisin? Eğer gidersen dolgunun fiyatını , sağlığa zararı olup olmadığını ve silikondan farkını sorarmısın? Çok şey istedim galiba. Teşekkürler şimdiden...

tamam canım sorarım.ama benim gitmeme 2 ay var daha.istersen bir mail at sor o zamana kadar

herkese selamlar
vakit yokluğundan yazamıyorum ben haftasonu ahmet beye muayene oldum bir aksilik olmazsa 30 nisanda ameliyat oluyorum. gayet ilgili bir doktor, güven veriyor. ama tek sıkıntı var genel anestezi. çok az şeyden korkarım biri de bu işte:)

Back
X