Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bir arkadaş ahmet karacalarla görüşmüş,antalyada çoğunluk olursa ameliyata geleceğini söylemişti.ankarada ameliyat olmak zorunda olan ve ahmet karacaları isteyen varsa toplanıp arayalım mı,ameliyatımızı iyi bir dr.a olalım mı?cvp ve yorumlarınızı bekliyorum............

ahmet karacalar sadece bileklere yağ koyma işlemini bile 3000tl diyo parası olan yaptıra bilir ama iyi dok. iyi para:)

gitmeden önce çekerim, ameliyat bir işe yararsa tabii ki eklerim iki haliyle de. ama burada yazan arkadaşların tecrübelerinden çıkardığım ameliyat sonrası bir süre beklemek gerektiği, hemen mutlu olmamak ya da hemen üzülmemek lazım. ne olacağı hiç belli olmuyor.
ücret burada yazılanlarla aynı. superdry 6000. ben ücret konusunda birşey sormadım doktora gidince bana bi sersemlik geliyo zaten, 10 dese haa öyle mi derdim heralde:))

sen kime ameliyat olacaksın canım ayın kaçında ameliyatın?

canım kusura bakma dikkat etmemeişim daha önce demişsin zaten kök hücre diye. ama benım merak ettiğim bazı doktorlar başka şehirlerde de ameliyat yapıyo ya ferruh hoca için ankaraya gitmek mi lazım. yoksa istanbula geliyomuki?

başka şehirlere gidiyormu bilmiyorum ara bi sor istersen.. bu arada bana özelden yazan arkadaşlar mesajlarınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum 100 mesajdan sonra özelden yazabiliyormuşum o nedenle buradan yazarsanız cevap verebilirim

arkadaşlar bugün ameliyattan sonraki 11. günüm. karnımda yağ alınan yerlerde neredeyse hiç ağrı yok. bacağımdaki ağrılar ise sorun değil ancak pazartesi salı işe gittiğimde bacaklarım şişti,ödem yaptı. akşam eve zor attım kendimi. bugün de işe gitmedim. akşam yatarken ölçtüğüm bacak 34 cm sabah kalkınca ölçtüğüm bacak 31-32 cm. bu normal bir süreç sanırım. bu arada bacaklarımdaki morluklar hala geçmedi.şimdilik bu kadar.
özelden mesaj atan arkadaşlara da cevap yazamıyorum maalsef 100 msjım olmadığı için.

merak ettim arkadaşlar
özel mesaj ne. neden özelden atılıyor... farklı olarak neler soruluyor:34:

amaanbe peki... o zaman ameliyat sonrası fotolarını bekliyoruz. tekrar iyi şanslar...
Nisan16 ameliyatın başarılı olsun inşallah.

gurmeci ahmet karacalar 30 nisan
dilaramutlu teşekkür ederim hayırlısı bakalım, merak etme düzgün birşey olursa paylaşıcam zaten bir yıldır buradan çok fikir edindim, sadece ahmet beye ameliyat olanların ameliyat sonrası durumlarını göremedik.

Son düzenleme:
Lilacc canım senin bacaklarindaki morartilar gectimi ne kadar sürecek acaba birde corapli resimlerinde yok gibi hiç gorunmuyor

evet çorapla hiç gözükmüyor.benim bacaklarımın arkası basenlerim mos mordu..şimdi hepsi geçti.bir tek yağ verilen yerlerde çok az morluklar kaldı.ne kadar süreceyini bilmiyorum.ama baya azalıyor.sende nasıl durum,morluklar geçiyomu?

kızlar merhaba, ben uzak kaldım foruma ama ara ara okuyorum gelişmeleri. ameliyat olan arkadaşlara çooook geçmiş olsun. inşallah hiç erimez. süpper bacaklar olur herkesin :66: en kısa zamanda yine yoğunlaşacağım ve muayene olacağım.

amaaanbe ve irigözler ekledim sizi, kabul ederseniz eğer fotoğraflarınıza bakmak istiyorum :34:

Son düzenleme:
gurmeci ahmet karacalar 30 nisan
dilaramutlu teşekkür ederim hayırlısı bakalım, merak etme düzgün birşey olursa paylaşıcam zaten bir yıldır buradan çok fikir edindim, sadece ahmet beye ameliyat olanların ameliyat sonrası durumlarını göremedik.

senin şikayetinde bacaklarındaki incelikmiydi canım?kaç cm bacakların ölçtün mü hiç?ne kadar yağ alınacak ve ne kadar bi kalınlaşma sağlanacak biliyomusun ücret ne kadar olacak?cok soru sordum galiba :)

merhaba kızlar ameliyat olan arkadaşlardan bi ricam olacak çok merak ediyorum yağ alınan yerlerde çökme ya da herhangi bi şey oluyor mu çok iz kalıyor mu bacaklarda yağ enjekte edilen yerlerde bacağımızın diğer yerlerine oranla çok bi farklılık söz konusu mu cevaplarsanız çok mutlu olacam

evet çorapla hiç gözükmüyor.benim bacaklarımın arkası basenlerim mos mordu..şimdi hepsi geçti.bir tek yağ verilen yerlerde çok az morluklar kaldı.ne kadar süreceyini bilmiyorum.ama baya azalıyor.sende nasıl durum,morluklar geçiyomu?
Bende yağ verilen yerlerde oluştu alınan yerlerde olmadı. Dizalti ve cevresinde var canım. Doktor bir haftaya kAdar gecer dedi ama bana oyle gelmedi. Ya birde korarsa sıkıyor artık
Biran önce çıkarmak istiyorum ama bir 10 gun daha takıcam galiba. Sen çıkardınmi canım korseyi.

arkadaşlar bugün ameliyattan sonraki 11. günüm. karnımda yağ alınan yerlerde neredeyse hiç ağrı yok. bacağımdaki ağrılar ise sorun değil ancak pazartesi salı işe gittiğimde bacaklarım şişti,ödem yaptı. akşam eve zor attım kendimi. bugün de işe gitmedim. akşam yatarken ölçtüğüm bacak 34 cm sabah kalkınca ölçtüğüm bacak 31-32 cm. bu normal bir süreç sanırım. bu arada bacaklarımdaki morluklar hala geçmedi.şimdilik bu kadar.
özelden mesaj atan arkadaşlara da cevap yazamıyorum maalsef 100 msjım olmadığı için.

missense şunu sormak istiyorum 11 gün oldu dedim 31 -32 cm şişlikler geçtikten sonraki kalınlık peki ilk günlere göre yanı en son yayınladığın resme göre çok fark varmı inceldimi bana %30 eriyecek diğer %70 kalacak dendi memnunmusun görsel olarak etek giydiğinde falan benim operasyonuma az kaldı iyden iye heyecanım artıyo bide bacak agrıların şiddeti ne sen ağrı kesici olarak ne içiyosun bunları sormak istiyorum canım

senin şikayetinde bacaklarındaki incelikmiydi canım?kaç cm bacakların ölçtün mü hiç?ne kadar yağ alınacak ve ne kadar bi kalınlaşma sağlanacak biliyomusun ücret ne kadar olacak?cok soru sordum galiba :)

yok pek ince sayılmaz ölçmedim ama. benim sorunum eğrilik de değil çünkü geçen yıl ortopediste gidip öğrenmiştim eğri olmadığını, daha önce ayrıntılı yazmıştım şimdi uzun uzun anlatmayayım.sonuç olarak eğrilik varmış gibi görünüyor(ki ben yıllarca eğri sandım) çünkü olması gereken yerde yağ yok yani iç kısımda, olmaması gereken yerde de yağ var dışta, o yüzden dış tarafı kavis yapıyor.
ahmet bey dıştaki yağların alınması gerektiğini söyledi, iç tarafa da yağ konulacak, bir de dizlerin içindeki yağlar varya herkesin alınıyor, onlar alınacak.
sordum desem yalan olur hepsi aklımdaydı ama her doktora gittiğimde aynı oluyo penguen gibi kalıyorum soracaklarım da gelmiyo aklıma. eşimden rica ettim yanımdan ayrılma da sen tut bari aklında doktorun söylediklerini diye:)) o da sağolsun muayeneye bile girdi benimle doktor da demiştir ne manyak kocalar var muayene ederken bile yalnız bırakmıyo:))))
evaizm fotoğraf eklemedim ameliyattan sonra iki halini eklerim daha iyi olur heralde.

missense şunu sormak istiyorum 11 gün oldu dedim 31 -32 cm şişlikler geçtikten sonraki kalınlık peki ilk günlere göre yanı en son yayınladığın resme göre çok fark varmı inceldimi bana %30 eriyecek diğer %70 kalacak dendi memnunmusun görsel olarak etek giydiğinde falan benim operasyonuma az kaldı iyden iye heyecanım artıyo bide bacak agrıların şiddeti ne sen ağrı kesici olarak ne içiyosun bunları sormak istiyorum canım
kalınlık ilk günki gibi aynı. henüz bir erime olmadı ama çok erken tabiki bunu söylemek için.şu anki hali o kadar güzel ki.... böyle kalırsa dünyanın en mutlu insanı olurum herhalde. ben hiç ağrı kesici kulanmadım. ağrı eşiğine göre değişir herhalde bu durum. ama bence senin de ihtiyacın olmayacak. öyle ağrılı sızılı bir ameliyat değil bence.

missence ameliyattan önce alt bacak kaç cm.di? bir de boyun ve kilon kaç canım?
31 cm'di. bunu daha önceki iletilerimde de belirtmiştim. ama bakınca öyle durmuyor. herhalde o zaman ölçtüğüm yerle aynı yeri ölçmedim bilemiyorum. boyum 1.64 kilom 49-50 civarı.

Arkadaşlar merhaba, uzun süre yoktum, belki hatırlayan vardır benim problemli olmuştu ve şuanda asimetrik görüntüsü var.. bunun için haftasonu istanbul a gitmiştim, Ahmet Karacalar la görüştüm fikrini aldım.. Kendisine Antalya da yapmasını teklif ettim, belli bir çoğunluk olunca gelecek.. Burada Antalya'da veya çevresinde yaşayıp Antalya da operasyon olmayı düşünen var mı, sadece bacak için değil diğer operasyonlar içinde geçerli, varsa bana ulaşabilirmisiniz..

merhaba beren80 sen hatırladığım kadarıyla sen feruh beye yağ enj. yaptırmıştın. bende ona oldum bendede asimetri var ahmet karacakara mail attım beni muayeneye çağırdı. sana sorum asimetri için ne söyledi vede bir ücret verdimi ben 2. bir yağ enjeksiyonunu düşünüyorum.

31 cm'di. bunu daha önceki iletilerimde de belirtmiştim. ama bakınca öyle durmuyor. herhalde o zaman ölçtüğüm yerle aynı yeri ölçmedim bilemiyorum. boyum 1.64 kilom 49-50 civarı.

merhaba miense geçmiş olsun, bacakjların maşallah fıstık gibi olmuş. sen bülent beyemi ameliyat olmuştun kaç cc yağ kondu vede ne kadar ücret ödedi cevaplarsan sevinirim. ben bülent beye 2 kez mail attım ama cevap gelmedi

Benim 25 gün oldu. şimdilik iyi gibi. Yaaa inş.2.ci iyi olur. Bacaklarıma bakarken sanki ağaca bakıyor gibiyim incecik dal gibi.:1::1::1::1::1:

Albümde foto var. Güzel bacaklarım yorumlaırnızı bekliyor...:9::9::9:

torisay
belki ameliyatın yakındır. o yüzden ben hemen yorum yapmak istedim
ferruh beyden memnun olan da var ,olmayan da var. şans bu işler...
hiç biri mükemmel değil... bir arkadaşımız vardı, çok iyi sonuç alınmıştı. bunun yanında bacağında ödem olan da oldu...
sadece ferruh beye mi göründü... bir kaç doktora görünmeni de tavsiye ederim. en azından için daha rahat olur.

Back
X