Bacak dolgusu yaptıran var mı?

gitmeden önce çekerim, ameliyat bir işe yararsa tabii ki eklerim iki haliyle de. ama burada yazan arkadaşların tecrübelerinden çıkardığım ameliyat sonrası bir süre beklemek gerektiği, hemen mutlu olmamak ya da hemen üzülmemek lazım. ne olacağı hiç belli olmuyor.
ücret burada yazılanlarla aynı. superdry 6000. ben ücret konusunda birşey sormadım doktora gidince bana bi sersemlik geliyo zaten, 10 dese haa öyle mi derdim heralde:))
Yanıt için teşekkür ederim amanbee, ben de artık bir an önce olmak istiyorum. Ahmet Karacalar gözlemlerim sonucunda Ahmet karacalar ile hasan fındık arasında kaldım. Umarım bir an önce karar verip adım atabilirim. Bir soru daha amanbee, ödemeyi kredi kartı ile yapabiliyor muyuz? taksit yaptırma şansı oluyor mu yani? çünkü para biriktirmeyi beklemek istemiyorum artık :(

arkadaşlar bugün ameliyattan sonraki 11. günüm. karnımda yağ alınan yerlerde neredeyse hiç ağrı yok. bacağımdaki ağrılar ise sorun değil ancak pazartesi salı işe gittiğimde bacaklarım şişti,ödem yaptı. akşam eve zor attım kendimi. bugün de işe gitmedim. akşam yatarken ölçtüğüm bacak 34 cm sabah kalkınca ölçtüğüm bacak 31-32 cm. bu normal bir süreç sanırım. bu arada bacaklarımdaki morluklar hala geçmedi.şimdilik bu kadar.
özelden mesaj atan arkadaşlara da cevap yazamıyorum maalsef 100 msjım olmadığı için.

Selam missense, peki bu giyilen çorap, ya da korse nasıl bişey?? Pantolon mu giymek zorunda kalıyorsun? kalın bir malzeme mi? Bi de düz ayakkabı mı giymek gerekli? bilgilendirirsen sevinirim.

Yanıt için teşekkür ederim amanbee, ben de artık bir an önce olmak istiyorum. Ahmet Karacalar gözlemlerim sonucunda Ahmet karacalar ile hasan fındık arasında kaldım. Umarım bir an önce karar verip adım atabilirim. Bir soru daha amanbee, ödemeyi kredi kartı ile yapabiliyor muyuz? taksit yaptırma şansı oluyor mu yani? çünkü para biriktirmeyi beklemek istemiyorum artık :(

kredi kartıyla yapılır yapılmaya pos cihazı var da taksit konusunu bilmiyorum. ahmet karacaların sayfasında iletişim telefonları var istersen bi arayıp sor. asistanını arayıp görüşmüştüm ben gitmeden önce, can bey, bildiği bişeyse yanıtmalaya çalışıyor.

heroic sana özel mesaj attım
bu arada pantolon giymek gerekir çünkü korseden başka varis çorabı da var.

Son düzenleme:
önce bir soruya cevap vereyim ondan sonra yazayım gelişmeleri. bacağın üst tarafına yağ konmadı. o ya ödemden öyle görünüyordu ya da diz içlerinden yağ alınca daha muntazam görünmeye başladı emin değilim.
ama ben hayal kırıklıklarına başladım bile. çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen bacaklarım eski haline geri dönmeye başladı ve her şey son iki günde oldu. eski çöplerim geri geldi.
başka bir açıklama yapmicam arkadaşlar ama lütfen doktor seçimini iyi yapın:((((

önce bir soruya cevap vereyim ondan sonra yazayım gelişmeleri. bacağın üst tarafına yağ konmadı. o ya ödemden öyle görünüyordu ya da diz içlerinden yağ alınca daha muntazam görünmeye başladı emin değilim.
ama ben hayal kırıklıklarına başladım bile. çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen bacaklarım eski haline geri dönmeye başladı ve her şey son iki günde oldu. eski çöplerim geri geldi.
başka bir açıklama yapmicam arkadaşlar ama lütfen doktor seçimini iyi yapın:((((

bacaklarım eridi demişsin ama resimlerin gayet güzel. acaba sana öyle gelmiş olmasın.bence biraz daha zaman geçmesini bekle eğer hala incelme varsa doktoruna muhakkak görün bu kadar kısa süre iinde erimesinin nedenini sor gerekirse tekrar yapsın tabiki bedeva olarak.

Umarım sana öyle geliyordur Miseense, henüz çok erken değil mi?? Bir an önce doktorunla konuşmanda fayda var..

Kizlar mrb. Dun aksam dondum.Bugun 2. gunum cok kotuyum cok agrim var yardimsiz yatip kalkamiyorum.Ozellikle karnim cok agriyor sizliyor surekli agri kesici aliyorum ama sadece azaliyor kisa bir sure sonra siddetleniyor agrilarim.Mutsuzum sonuc nasil olur bilmiyrum bu kadar sislikle bile istedigim kalinlikta degil.Umarim cektigim acilar ve de param bosa gitmez.

Kizlar mrb. Dun aksam dondum.Bugun 2. gunum cok kotuyum cok agrim var yardimsiz yatip kalkamiyorum.Ozellikle karnim cok agriyor sizliyor surekli agri kesici aliyorum ama sadece azaliyor kisa bir sure sonra siddetleniyor agrilarim.Mutsuzum sonuc nasil olur bilmiyrum bu kadar sislikle bile istedigim kalinlikta degil.Umarim cektigim acilar ve de param bosa gitmez.

sela zafiyet,umarim her sey gönlünce olur,hangi doktora ameliyat oldun acaba?belkide önceden yazmissindir ama ben kacirmis olabilirim..tsk ederim,selamlar sevgiler

Merhaba arkadaşlar;
Bu formunu yaklaşık 2 senedir takip ediyorum bende sizin gibi bacaklarımla ilgili problem yaşıyorum artık bir son vermek istiyorum bu duruma ama çok kararsızım birazda korkuyorum...

Yazları herkesin bacaklarına bakıp allahım benim bacaklarım niye böyle çarpık herkse sütun gibi bacaklar verirken bu kulunu niye atladın diye yakınıyordum.Ama bu formada aynı dertten muzdarip birçok kişiyi görünce daha iyi hissettim kendimi...:21:

missense eski çöp bacaklarım geri döndü dedin ve benim omuzlarımı çokerttin 2 gün kaldı amaliyata sizlerden destek alıyordum ve şimdi eridi diyosun iyce korkmaya başladım arkadaşlar aranızda yaptırıpta 1 kaç sene geçen yokmu bilgi verin lütfennn

Sevgili angel bacaklarin su an ne durumda. Senin bacaklarin cok guzel olmustu. Umarim hic erimemistir. Eger forumu takip ediyorsan ve bizi bilgilendirebilirsen cok sevinirim. Bir de sen kime yaptirmistin unuttum yaa!:44:

zaafiyet
çok geçmiş olsun . en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle...

kızlar
bir ortopedist doktora mail atmıştım. şimdi cevabını aldım ameliyat olur dedi, tam olarak ameliyat yöntemini yazmamış.
ilizarov yöntemi biliyorum. çok zor ve uzun bir süreç,ama eğriliğin derecesine göre değişiyor sanırım.
bir de ben televizyonda yeni bazı ameliyat yönetminin çıktığını duymuştum. programın sonuna yetişmiştim. ama eğrilik çok yoksa, daha basit yöntemler var denmişti. ben bunun da araştırmasını bu yaz yapacağım
benim yağım olmadığı için yağ operasyonu zor olacak. slikondan korkuyorum ve dolgu maddesinin güvenirliliği yok gibi...eğer kemik eğriliği düzeltme , ameliyatla zor olacaksa, tabii yine estetik doktor arayışlarım devam edecek. en azından psikolojik olarak yaptırdım, ehhh bu kadar oldu derim. amaannnn ne diyeceiğimi şaşırdım , saçmalamayım daha. bacak yüzünden sıyırdım sanırım.:18:

berray bu arada sen de hoşgeldin

Back
X